|

Daca iau Naposim ma afecteaza cu ceva?

Ati luat careva dintre voi?

Intr-o luna cate kg poati sa acumulezi?

Dau Funda!

4 Raportează Evaluează
Răspuns Câştigător
| a răspuns:

Naposim are multa retentie la apa, deci intr-o luna vei acumula mai multa apa decat muschi!
Cresterea in greutate este mare dar cum am spus mai sus o mare parte e apa.
Dupa ce termini cura cu naposim vei scadea semnificativ in greutate din cauza pierderii de apa din muschi.Totusi vei ramane cu 40% din ce ai castigat pe parcursul acelei lunihappy
Nu recomand naposim.De obicei naposimul se combina cu alt steroid.Nu uita ca se aromatizeaza in estrogen asa ca o cura de tamoxifen ar fi necesara dupa terminarea cureihappy
ATENTIE!>>\Cei ce nu cunoasteti in domeniu va rog sa v-a abtineti de la comentarii prostesti si pareri doar din auzite! Baftahappy

| a răspuns (pentru Ady00pk):

Si cite kg ai pus in timpul ciclui cu naposim?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
3 răspunsuri:
| a răspuns:

Posibile Reactii Adverse

Naposim este un steroid puternic care poate cauza reactii adverse grave. Ginecomastia este o reactie adversa care apare in timpul tratamentului si poate aparea foarte devreme in timpul unui ciclu. Retinerea apei in organism este de asemenea o problema si este indicat sa se ia si un anti-estrogen in tot acest timp.

In plus reactiile androgenice negative sunt frecvente si se manifesta sub forma de:
piele uleioasa
acnee (cosuri)
cresterea parului pe majoritatea suprafetii corpului
Pot aparea stari de "agresiune", deci este important sa va controlati furia. Icterul este de obicei primul semn de probleme la ficat si trebuie sa fiti foarte atenti. Daca sunteti sensibili la anumite medicamente, ar fi recomandat sa stati departe de NAPOSIM si sa optati pentru alti steroizi anabolizanti.
Naposim - rezultate si doze

Naposimul are ca efect o crestere exceptionala a masei musculare si a fortei si de aceea este foarte popular printre culturisti si sportivi. O doza zilnica de 4-5 tablete (20-25 mg) este necesara si suficienta pentru a produce efecte spectaculoase.
Naposim - combinatii (stacks)

Naposim se poate combina foarte bine cu alti steroizi cum ar fi Deca-Durabolin. Prin mixarea lor va puteti astepta la semnificative cresteri in masa a muschilor si fara alte efecte adverse care apar daca ati lua numai Naposim simplu.
Cicluri Naposim

Ciclurile ar trebui sa fie scurte, nu mai mult de 8 saptamani, pentru a va feri de orice efecte adverse pe termen lung. Timpul de injumatatire al naposimului in sange este de la 3 la 5 ore si este recomandat sa impartiti comprimatele pe toata perioada zilei pentru a regula concentratia in sange.
cat despre kg asta depinde de dieta ta.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Naposim este un steroid folosit in special de incepatori fiindca au auzit la alti prieteni si au vazut ca au crescut repede. Insa nu este tocmai cel mai sanatos.

Are retentie mare de apa si dupa finalizarea ciclului o sa se piarda mare parte din ce s-a acumulat, insa va ramane o cantitate semnificativa de muschi fata de cum erai inainte de inceperea ciclului.

Tot Naposimul este un steroid care poate duce cu usurinta la ginecomastie, asta daca se foloseste in doze prea mari. Tocmai de aia ar fi recomandat sa fie folosit concomitent cu o pastila de tamoximed pe zi, dar si cu un protector de ficat precum liv52. Multi nu fac asta, nici macar terapia post ciclu nu o urmeaza. Insa daca vrei sa mergi la siguranta ar trebui sa iei si Liv 52 si tamoximed.

Si mai ales de toate, trebuie sa te asiguri ca beneficiezi de produse originale, iar in Romania putine site-uri vand steroizi orginali, iar unul din ele este acesta http://4steroizi.com/steroizi-orali/naposim-vermodje

Aici gasesti atat Naposim de la Vermodje, cat si de la Balkan, sub numele de Danabol, de la Olimp PHarma sau altele. Si produsele vin cu cod de verificare.

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează