| AmazingONEx a întrebat:

Dacă vreau să pun în greutate,cu scopul de a avea un corp mai atractiv și mai puternic, ce contează mai mult, cât mănânc sau ce mănânc?
Este ok dacă mănânc dulciuri(nu multe)

4 răspunsuri:
| Sn4k3 a răspuns:

Conteaza si ce si cat mananci. Surplus caloric (carbohidrati complecsi, proteine, grasimi sanatoase) + antrenament cu greutati, pe langa astea poti si niste dulciuri/junk food, dar sa nu iti bazezi dieta pe astea ca nu iti fac corpul mai ''puternic si atractiv'', doar te ajuta sa te ingrasi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Conteaza ce mananci. Dulciuri mai rar. Conteaza si cantitatea totusi. Poate vrei masa musculara si atunci consuma carne. Carnea de pui, de curcan si de peste e cea mai sanatoasa.

| Țoglă a răspuns:

Mănâncă mai mulă pâine+altele seara/noaptea căci atunci se va depune în somn. Dar nu bagă zahăr în tine că e dăunător

| Jouliete a răspuns:

Conteaza sa mananci din fiecare cate ceva dar intr-o masura mai mare decat o faceai inainte. Sa mananci si carne pentru proteine (te ajuta pentru marirea masei musculare= mai puternic atunci cand faci sport), si legume si fructe pentru vitamine, iar dulciuri cu masura dar, mananca dimineata ca iti dau energie si glucide. Vezi sa mananci cele trei mese la ore regulate. Deci conteaza si ce mananci dar si cat, daca mananci mai multe grasimi decat altceva vei pune in greutate.