| SkandallKamataru a întrebat:

De ce barbatii din ziua de azi care traiesc intr-o lume atat de simpla comparativ cu trecutul, nu se ingrijesc, nu au stil, nu merg la sala, mananca prostii, si arata ca dracu foarte multi, oameni de 90-100kg dar 0 masa musculara, arata lasati, dezumflati, prapaditi, vai mama lor? Cum se ajunge in situatia asta, chiar nu inteleg, eu de mic am fost activ si am facut sport, am ridicat greutati.
Sa ajungi ca barbat sa arati ca o balega mi se pare penibil.
Si nu sunt pe invers, dar cand merg la plaja si vad ca 90% dintre ei sunt niste baligi state in soare mi se face rau sincer, imi luasem asta vara niste gogosele cu ciocolata laughing si cand au trecut unii pe langa sezlongu meu mi-a venit sa borasc.
E innaceptabil ca barbat sa fii aschie sau obez si sa nu ai pic de carne pe tine.

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Frate, toti cei care comenteaza prost se simt atacati. Vreti sa va mai spun si eu ca fată ca asta este adevarul? Ca tot voi, astia cu falcile ca buldogul care stati la coada la șaorma si jucati 15 ore Fn pe zi aveti pretentii la fete si intrebati pe TPU de ce nu gasiti fete loiale si frumoase? Uitati ca va spun eu, existam, si fete frumoase si loiale doar ca nu stam cu babalâci. Lăsati frate aia cu " nu avem timp, avem job-uri"Eu la vârsta de 14 ani faceam fotbal, kickboxing, aveam 7 ore de scoala pe zi, aveam teme de facut si trebuia sa am grija la ce mananc din plin.Acum lucrez 9 ore pe zi, fac kickboxing de 3 ori pe saptamana, alerg tot de 3 ori pe saptamana si mai am si grija de sor-mea si de ce mananc, mai si lucrez caci vreau sa imi deschid si o afacere.Cu 1 ora pe zi de 4-5 ori pe saptamana si cu grija la ce mananca poate sa arate foarte bine.Acum mai nou se baga si scuza cu " geneticul".

107 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Aceasta lume ti se pare simplă?
De ce judeci pe altii, poate arată asa din anumite probleme genetice sau de sanatate.
P.S. Tu esti vreun manechin de modă?

| SuNaM a răspuns:

Lipsa de timp frate. Crede-mă ca știu ce zic. Majoritatea nu au tragerea de inima ca după 8 ore de munca la o corporație jegoasa din care 2 în plus sunt pe drumul la munca sa se ducă și la sala. Gândește-te ca oamenii aia balegi de la mare sunt în singura vacanta din tot anul când au timp liber. Corporațiile sunt de nu îți lasă pic de timp pentru tine. Munca acasă, munca acasă. Ești epuizat și tot ce vrei e sa dormi.

| J0B0MAT a răspuns:

Unii nu sunt așa de superficiali ca tine.

| SkandallKamataru explică (pentru darrio2007):

Ai 13 ore intr-o zi ca 8 le dormi si in alea 3 te speli, gatesti, mananci, te pregatesti si mergi la munca.
Mai mult de 8 ore nu cred ca munceste nimeni, cel putin legal vorbind, si mai ramai cu 5 ore, HAI 3 ca muncesti 10 sa zicem.
Ca om de rand n-ai cum sa irosesti 3-5 ore asa degeaba tinand cont ca mai mult de 45 de minute nu ai ce face in sala, apoi sa spui ca e lumea grea si nu stiu cum, cand ai curent, ai apa, ai caldura, mancare si in principiu tot ce ai nevoie sa ai o viata usoara.
Stai sa ramai fara curent si apa 3 zile, sa-mi zici atunci daca gresesc sau nu.
E foarte simpla lumea asta comparativ cu ce era inainte.

| SkandallKamataru explică (pentru J0B0MAT):

Nu e vorba de superficialitate, dar nu e NORMAL sa iti bati joc de corpul tau, tinand cont ca ai toate beneficiile din lume si de natura a sanatatii, si a aspectului, si a psihicului, ai si o stare buna, si te simti mult mai bine, plus ca ceilalti te trateaza mai bine.
Traim in corpuri fizice, sa spui ca corpul nu conteaza sau aspectul nu conteaza e bullsh17, cand lucrezi la el, cand esti ingrijit si arati bine, arata ca iti pasa de tine cu adevarat, pentru ca un corp puternic iti ofera si o minte puternica.

| SkandallKamataru explică (pentru SuNaM):

Dar asta nu e o scuza, daca tu chiar vrei sa te schimbi si chiar iti pasa de tine, o sa faci aceasta schimbare indiferent de cum te simti sau de cata lene iti e.
Daca ai muncit la viata ta in locuri stresante, in horeca de ex, unde se munceste si 14-16 ore, 8 ore sunt pistol cu apa.
18 ore se duc pe munca si somn, 2 pe mancat, gatit si pregatit.
In 4 ore ai tot timpul din lume sa te duci, chiar daca esti obosit, pentru ca in sala nu ai ce face mai mult de 45 de minute.
Sa fii obosit, de multe ori e si o stare psihica.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu toți suntem bărbați perfecți ca tine care te ai pregătit o viață pentru întâlnirea cu Tate.

| gabicoo a răspuns:

Măi tu iar ai câștigat la păcănele și nu știi cum să te mai lauzi?
https://m.youtube.com/watch?v=HzP53Qvi078&pp=ygURQmV0aXYgZGV6YnLEg2NhdCA%3D

| johnnny123 a răspuns:

Poate că unii bărbați mai au și alte treburi decât să meargă la sală, să vadă ce a mai postat Tate pe Instagram și să se întrebe dacă pământul e plat.

Unii au chiar și joburi și responsabilități. Ar trebui să încerci și tu.

| SkandallKamataru explică (pentru suntserios):

Nu trebuie sa fii perfect pentru ca nimeni nu e, dar sa ai un fizic frumos e ceva de baza ce nu ar trebui sa lipseasca, la fel ca stilul, aspectul, si abilitatile de a purta o conversatie.

| SkandallKamataru explică (pentru johnnny123):

O spui de parca ti-ai petrece ore pe zi in sala laughing
Daca te antrenezi cum trebuie in MAXIM 45 de minute pe zi, poti sa ajungi ca in nici 2 ani sa fii in top 1% barbati fara prea mare bataie de cap.
Sa ai grija de corpul tau trebuie sa fie o prioritate la fel ca munca pentru ca te ajuta in orice.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

De multe ori am dat de tipi care se iau de altii care se îngrijesc, numind acele obiceiuri " tipic feminin", de ce?
Pentru că doar fetele folosesc sute de creme și produse, ca băiat aparent este la modă să te ștergi cu același prosop și pe corp și pe față și să folosești celebrul șampon 7 în 1.
Cred că într-o lume mai puțin sexista și fără lucruri " doar de fete " și " doar de baieti", toată lumea ar fi mai fericita.

| Hyperion7 a răspuns:

In primul rand, fiecare dobândește o anumită construcție genetica, a se citi asta
https://tonusapp.com/eu-ce-tip-de-corp-am/
In al doilea rând,poate unii au probleme de sănătate și răspunsul e de la sine înțeles
In al treilea rând,generalizarea ta nu este una corecta,doar pentru că tu ai nenorocul sa vezi grăsuți,asta nu înseamnă că majoritatea populației este grasa și hidoasa.
In plus,fiecare e liber să aleagă cum vrea sa arate,daca ei așa se simt confortabil,foarte bine.
Nimeni nu este perfect, nici chiar tu, da, asta e adevărul.
Poate emani masculinitate prin toți porii, dar sunt convins că undeva ai un călcâi al lui Ahile.
Cheers!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt de la tara

| J0B0MAT a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Nu poți fi atât de bătut în cap să tragi asemenea concluzii când nu știi ce probleme au oamenii respectivi, cât de mult muncesc, ce metabolism și sănătate au.Un corp puternic nu e doar unul cu mușchi sau foarte fit.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Ești un homosexual frustrat. 100%
Nu-ți plac fetele frumoase. Dar te-nebunește lipsa bărbaților frumoși.
Norocul tău că nu ești bisexual. În cazul ăla aveai două motive de frustrare

| SkandallKamataru explică (pentru DeMicUnCălător):

Ba imi plac fetele frumoase.
Nu trebuie sa fii homosexual sa apreciezi aspectul unui barbat, si nu cred ca ma face homosexual faptul ca ma dezgusta ca unii arata ca niste balegi esuate, banuiesc ca si tu te numeri printre ele

| SkandallKamataru explică (pentru J0B0MAT):

Nu exista asa ceva, cu problemele si metabolismul, 99% dintre oameni poate si mai mult de atat sunt complet sanatosi
Pai daca un corp fit si cu muschi nu e puternic, atunci care dracu e? laughing laughing

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Ești homosexual! Numai femeile și homosexuali analizează fizicul bărbaților așa cum ai făcut-o tu.
Lasă vrăjeala și admite oamenilor și familiei că-ți plac morcovi mau mult decăt prunele

| SkandallKamataru explică (pentru Hyperion7):

1. Da clar, fiecare are o construcție genetica diferita, unii mai estetici cu construcție scheletala si inserții musculare bune, altii nu, dar asta nu inseamna că trebuie sa iti bati joc de corpul tau sau sa nu faci sala.
40 in braț arata bine si pe cel mai inestetic fenetic, si pe cel mai bun, asta e doar o scuza.

2. Si parerea ta ar fi ca din moment ce sportul te face mai sanatos si mai puternic, tu sa nu faci sport?laughing nu exista asa ceva, toate boalele si problemele de sanatate ale corpului se rezolva strict cu sport si dieta cat de cat sanatoasa.
(Trebuie sa te antrenezi pentru forță si sanatatea fizica, mușchii inevitabil vor veni)
3. Faptul ca nu ai câtuși de puțină masă musculara (nici nu ai idee cat de simplu poți ajunge sa arati ca sportivii sau supereroii la care te uitai cand erai mic) te face sa arati urat.
O persoana de rand chiar daca nu e nici grasă nici așchie, are mușchii atrofiați oentru ca nu sunt folosiți, ceea te face sa arati feminin si nu da bine la ochi. Sa fii barbat sa iti dai tricoul jos si sa vezi plat, e rusinos, pe cand și un an de sală/chalistenice iti da un aspect mai placut.
2 ani atragi priviri si esti de admirat, ce trece de 3 ani, esti deja zeu laughing

| dullcat a răspuns:

Din nume se vede ca iti place scandalul.laughing Nu stiu pe unde te invarti, dar Romania e pe locul 2 la interesul pentru fizic, sport sau sala, dupa Germania.Deci in locul tau nu as mai vorbim cu atata superioritate si greata de niste oameni care au dreptul sa aleaga ce fac si ce nu fac cu timpul lor liber/ocupat.

| SkandallKamataru explică (pentru dullcat):

Degeaba e Romania locul 2 daca oamenii de rand arata ca **** laughing
Ei se multumesc cum arata fara sa stie cum s-ar uita in oglinda sau cat de multumiti ar fi cu adevarat daca ar avea muschi.

A nu se interpreta gresit, nu vorbesc sa fii strict top model sau bodybuilder profesionist ca ala e un stil de viata extrem de greu, dar cu simple exercitii si notiuni macar de 2-3 ori pe saptamana, intr-un an prinzi o forma si arati cat de cat a barbat si emani si tu masculinitate, nu scarba, sta si haina aia mai bine pe tine si arata ca esti un om muncitor, nu unu care sta toata ziua cand are dita mai potentialul.

| Hyperion7 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

1.Stiu,dar cine sunt eu sa judec până la urmă?
2.Eu unul sunt practicant de calistenice și în viitor am gânduri mari sa merg la sala, pentru că na,mie,ca și ție,îmi place să arăt bine sau cat de cat macar.
Din nou, e alegerea fiecăruia ce ingerează, până la urmă ei se îmbolnăvesc, nu tu.
Înțeleg unde bați, dar na, dintre 30 de abdomene și o ciocolata, mai tentanta e ciocolata pentru că îți dă dopamina ușoară, nu implica ieșirea din zona de confort.
3.De acord cu tine,dar daca el /ea se simt mai bine așa, na.
Acuma na, eu ți-am zis, fiecare face cum o vrea însă nu pot sa judec alegerile nimănui, pentru simplul motiv că nu plătesc eu nota de plata, eu am nota mea de platabig grin

| dullcat a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Esti ignorant pana la cer si inapoi, dar cum zici tu.laughing Sau poate esti cumva patron de sala de sport? Ca prea te zbati pentru nimic.

| SkandallKamataru explică (pentru Alexia999997777777777777):

"De multe ori am dat de tipi care se iau de altii care se îngrijesc" pai aia sunt niste terminati urati si mirositori, nespalati pe dinti, parerea lor e irelevanta.
E in avantajul tau sa fii ingrijit, tuns, aranjat, si sa ai un skincare basic. Spalat pe fata cu un cleanser, sau si sampon laughing, sa ai un moisturizer sa aplici sa nu ti se usuce pielea, si sa ai o crema de soare sa nu te scorojeasca soarele pe fata si sa te umplii de riduri, asta orice barbat ar trebui sa o faca.

| SkandallKamataru explică (pentru dullcat):

De ce sunt ignorant? Ca zic un adevar? Sa faci sport ar trebui sa fie in rutina ta la fel ca mersul la wc.

| dullcat a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Pentru ca privesti lucrurile numai din perspectiva proprie si inclusiv programul zilnic al omului de rand l-ai definit tu foarte clar, de parca toti suntem robotei.laughing

| J0B0MAT a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Înțeleg că legat de pudre te prostesc ăia pe net, dar nici legat de un lucru banal precum de ce e diferit corpul oamenilor nu poți realiza?
99% din oameni au cel puțin o problemă de sănătate, multe influențează retenția de apă și de țesut adipos mai ales din cauza medicamentelor.Alții au contraindicat să facă efort fizic intens, precum cei cu probleme cardiace.
Tu cred că ai vreo 14 ani, dacă nu, mentalitatea clar e de vârsta asta, deși sunt alții la 14 ani mult mai isteți decât tine. Pune mâna pe cărți că e groasă rău treabă.

| SkandallKamataru explică (pentru dullcat):

E o perspectiva reala, eu cum am reusit sa arat bine si sa merg zilnic la sala tinand cont ca si eu am fost nevoit sa muncesc, si eu am fost nevoit sa-mi gatesc, spal, sa invat, sa ies la party-uri, sa dorm, si cu toate astea mi-am facut timp si de sala? Adica vrei sa-mi spui ca tu om de rand, muncitor de la 9 la 5 nu ai timp? Pai atunci ala care detine afacerea ala ce mai are? laughing E timp de orice, si tine minte ca Dumnezeu ti-a dat cafeaua, foloseste-o, e si buna si utila.

| CatenaccioStyle a răspuns:

Sa intelegem ca tu faci parte din categoria "papusei"? Genul ala care face sala doar pentru estetic, pai voi astia sunteti mai rau decat femeile care isi fac poze in diferite oglinzi, niste pitiponci cu un stil de viata deloc masculin.
" Cum se ajunge in situatia asta, chiar nu inteleg, eu de mic am fost activ si am facut sport, am ridicat greutati." Sa faci sala sau sa ridici greutati nu inseamna ca esti sportiv, sa fii sportiv inseamna mult mai mult de atat, in niciun caz sa tragi de fiare si apoi sa-ti imprasti ficatul dupa ce urci un bloc cu 8 etaje pe scari, sala e pentru estetic, n-are nicio treaba cu sportul si disciplina ce tine de sport in sine. Am practicat si eu niste sport si stiu ce vorbesc. Un barbat slabut sau obez poate avea mai multa forta decat unul care si-a petrecut viata pe diete si tras de fiare pentru ca mai tine si de genetic, daca ai brate mari nu inseamna automat ca ai si forta mare sau ca esti buricul pamantului, poti sa iei clasa foarte usor de la unul cu un fizic sub al tau dar umilinta e pe masura. Sala si atat e doar pentru papuseii limitati, sportul (indiferent de numele lui) e pentru oamenii care se respecta. Mai citeste o carte, mai dezvolta-te personal, scoate capul din aparate si vei observa ca lumea e diversa, altfel risti sa te invarti intr-o lume limitata si sueperficiala.