| SkandallKamataru a întrebat:

De ce barbatii din ziua de azi care traiesc intr-o lume atat de simpla comparativ cu trecutul, nu se ingrijesc, nu au stil, nu merg la sala, mananca prostii, si arata ca dracu foarte multi, oameni de 90-100kg dar 0 masa musculara, arata lasati, dezumflati, prapaditi, vai mama lor? Cum se ajunge in situatia asta, chiar nu inteleg, eu de mic am fost activ si am facut sport, am ridicat greutati.
Sa ajungi ca barbat sa arati ca o balega mi se pare penibil.
Si nu sunt pe invers, dar cand merg la plaja si vad ca 90% dintre ei sunt niste baligi state in soare mi se face rau sincer, imi luasem asta vara niste gogosele cu ciocolata laughing si cand au trecut unii pe langa sezlongu meu mi-a venit sa borasc.
E innaceptabil ca barbat sa fii aschie sau obez si sa nu ai pic de carne pe tine.

Răspuns Câştigător
| Ilovedinero a răspuns:

Frate, toti cei care comenteaza prost se simt atacati. Vreti sa va mai spun si eu ca fată ca asta este adevarul? Ca tot voi, astia cu falcile ca buldogul care stati la coada la șaorma si jucati 15 ore Fn pe zi aveti pretentii la fete si intrebati pe TPU de ce nu gasiti fete loiale si frumoase? Uitati ca va spun eu, existam, si fete frumoase si loiale doar ca nu stam cu babalâci. Lăsati frate aia cu " nu avem timp, avem job-uri"Eu la vârsta de 14 ani faceam fotbal, kickboxing, aveam 7 ore de scoala pe zi, aveam teme de facut si trebuia sa am grija la ce mananc din plin.Acum lucrez 9 ore pe zi, fac kickboxing de 3 ori pe saptamana, alerg tot de 3 ori pe saptamana si mai am si grija de sor-mea si de ce mananc, mai si lucrez caci vreau sa imi deschid si o afacere.Cu 1 ora pe zi de 4-5 ori pe saptamana si cu grija la ce mananca poate sa arate foarte bine.Acum mai nou se baga si scuza cu " geneticul".

107 răspunsuri:
| SkandallKamataru explică (pentru J0B0MAT):

"Afirmațiile tale se bazează pe ce? Nu știi dacă sunt băiat, nici că nu am mușchi, că nu merg la sală, că nu am grijă la ce mănânc și nimic din ce spui acolo.Cum poți ști cum arată cineva doar din ceea ce spune sau nu spune mi se pare SF." La cum vorbesti despre sala si despre sport in general, e clar cat de fit esti.

"Eu și nimeni de pe aici nu a venit să se laude cu ce are sau cum arată, pentru că nu ne stă în caracter și nu avem nevoie să facem asta." Nici eu nu m-am laudat cum arat, esti prima persoana careia ii fac asta si e o realitate.
Tu mi-ai judecat primul personalitatea doar pentru simplul fapt ca fac sala, iau suplimente, si n-ai un argument care sa demonteze ca ce fac eu nu e bine, de aici a inceput totul.

"Îți poți da seama din ceea ce scrie o persoană ce fel de mentalitate, caracter, personalitate are, iar astea doar frânturi"
Mi-am dat seama de mult ce fel de persoana esti.

"Din ce caracterizări faci tu, că suntem urâți, scârboși și bla-bla nu reiese nimic legat de noi, ci de tine, că ai un caracter urât, printre altele." Atat timp cat nu faci sport, esti lasat si asta e un adevar. Nu m-am nascut ieri, si eu tot printre oameni traiesc, si am in jurul meu o varietate de oameni.
Si nu, nici unul care nu face sala nu are un fizic frumos. Aia slabi cand isi dau tricoul jos zici ca sunt niste fetite asa corp au, si aia grasi, tot fetite sunt da cu grasime laughing Si nu e masculin.
Personal mi se pare repulsiv sa arati asa, e dovedit stiintific ca oameni prefera persoanele cu umeri mari, talie mica, si in general cu muschi pe ei, in special femeile.
Nici prea mult nici prea putin, asa cum si tu ca barbat probabil ca asta esti, preferi o femeie cu sani, talie mica, si fund mare, forma de clepsidra.
Faptul ca iti bati joc de corpul tau ca persoana si nu faci sport arata ce caracter ai happy daca te-ai iubi nu ai face asta.

| darrio2007 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Cât ai prins tu din ce era inainte, de spui ca acum lumea este foarte simplă?

| SkandallKamataru explică (pentru darrio2007):

Acum n-ai razboaie in care esti obligat sa participi si cel mai probabil sa mori, ai apa calda, curent, magazine de ce vrei tu peste tot, ai internet, acces la informație, si multe alte exemple.
Acum e mai usor, poți sa stai in casă degeaba si tot trăiești în condiții bune, inainte nu munceai, mureai de foame, stateai la cozi cu orele pentru niște pâine.

| darrio2007 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Fără supărare dar cred ca nu traiesti pe lumea asta.
Cu chestia cu pâinea ai nimerit-o. Am prins acele vremuri, eram copil.
Daca stai in casa degeaba, vine cineva si iti dă de mancare, iti plateste facturile?

| SkandallKamataru explică (pentru darrio2007):

Nu inteleg de ce te contrazici pe niste subiecte asa banale cand e clar ca o ducem mai bine decat bunicii nostri.
Avem acces la tehnologie si la orice, te angajezi instant, si nu ai mare bataie de cap.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

"Poate alergi tu 100km fara oprire dar nu știe nimeni asta in afara de tine, ca nu se vede pe corpul tau, si nu ii pasa nimanui ca nu esti nevoit sa alergi pe nicaieri." La ce antrenamente la fotbal faceam nu avea cum sa nu se cunoasca laughing picioarele noastre aratau ca de maratoane, mai toti aveam abdomenul cu patratele, umerii dezvoltati si musculatura noastra arata armonios cat pentru sportul pe care il faceam. Dupa ce eram rupti de antrenamente fizice abia atunci incepeau antrenamentele cu mingea, d-aia n-ai rezistat mai mult de o luna pentru ca n-ai facut fata. Intr-un razboi vom supravietui mai repede noi astia care am facut fotbal sau astia care au practicat un sport pentru ca au conditie fizica laughing nu murim de inima daca alergam 10 metri, de voi astia "insaliti" nu stiu ce sa zic...riscul unui insalit sa o mierleasca de tanar de inima e probabil la fel de mare ca a unui obez, asta daca baga prostii in ei, dar cum majoritatea baga...

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

"mai toti aveam abdomenul cu patratele, umerii dezvoltati si musculatura noastra arata armonios"
Patratele de foame, faceati flotari in maini? Din moment ce nu antrenezi muschii aia nu ii dezvolti, foarte putini au geneticul de elita si sa aiba o musculatura armonioasa fara sa faca mare lucru, si vorbim aici de 1-2 la 100.

" d-aia n-ai rezistat mai mult de o luna pentru ca n-ai facut fata." Nu era vorba ca n-am rezistat, ce dreacu antrenamente sa faci la 12 ani? laughing Era vorba ca nu imi placea sportul in sine, nu e pe gustul meu. Pot sa urmaresc un meci de fotbal daca am cu cine, dar nu imi place ca sport.
"riscul unui insalit sa o mierleasca de tanar de inima e probabil la fel de mare ca a unui obez" de ce ai avea probleme cu inima daca esti natural? Pe principiul asta poti sa spui ca si un maratonist are probleme cu inima ca are pulsul 150 timp de zeci de minute/ore.
Inima e un muschi, se antreneaza.

Si asta cu anduranta mi se pare bullshit, tot de genetic tine, doar ca poti deveni mai bun prin antrenament.
Eu n-am fost niciodata bun pe anduranta, am fost chiar sub medie, in schimb am avut mereu capacitatea de a pune muschi foarte usor si am avut mereu putere foarte mare, in liceu nu ma dadea nimeni la skandenberg, la 13 ani puneam persoane de 18-20 de ani si singurul sport pe care il faceam cu mana era la** rolling on the floor rolling on the floor
In schimb am avut colegi care chiar alergau mult si asta fara antrenament, a dat unu 4-5 ture de teren, si cand a terminat s-a dus direct sa se joace fotbal, nici nu cred ca a transpirat, desi erau vreo 30 grade.
Alti colegi au terminat si stateau sa isi traga suflul, eu de exemplu cu toate ca eram activ, cand am terminat, mi se incetosease privirea mai ca era sa lesin.
In ani de alergat, am ajuns sa alerg cat alerga ala care mai juca din cand in cand fotbal dupa ore cu prietenii.

Si anduranta, si forta tine de genetic.
Foarte putini oameni reusesc sa puna masa musculara multa.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

"Patratele de foame, faceati flotari in maini? Din moment ce nu antrenezi muschii aia nu ii dezvolti, foarte putini au geneticul de elita si sa aiba o musculatura armonioasa fara sa faca mare lucru, si vorbim aici de 1-2 la 100. " Arata armonios si se vedea ca facem sport, pe langa antrenamentele cu varza mai intai de toate trebuia sa fim pregatiti fizic, sa fim cat mai rezistenti, se punea accentul pe extrem de mult cardio colerat cu o anumita masa musculara ca sa avem forta sa ducem. Eu am jucat fundas lateral si nu stiu daca stii ce rol au fundasii laterali big grin alearga cam cel mai mult pe un teren, atat in faza ofensiva cat in cea defensiva, faceam zeci de alergari intre atac si aparare, trebuia sa recuperez mingi, sa centrez, sa pasez si de ce nu sa o bag in ate daca aveam ocazia, iar pentru asta imi trebuia forta, rezistenta si tehnica, daca aveam extreme rapide ca adversari atunci trebuia sa dau tot ce pot si era solicitant, iar antranementele fizice de dinaintea unor meciuri erau imperios necesare, fizicul unui fotbalist de obicei trebuie sa fie fit, nici gras, nici prea facut pentru ca muschii mari iti iau din tonus si sunt inutili, insa dupa flotari, abdomene, ture in sprint de stadion, urcat mici dealuri, facut la bicicleta si alte tipuri de exercitii n-aveai cum sa nu ai ceva musculatura pe tine, bineinteles corelate cu o anumita genetica si alimentatie, rezultatele veneau de la sine, veneam acasa cu gambele si cvadricepsii butuci, erau vremuri frumoase.

"de ce ai avea probleme cu inima daca esti natural? Pe principiul asta poti sa spui ca si un maratonist are probleme cu inima ca are pulsul 150 timp de zeci de minute/ore.
Inima e un muschi, se antreneaza." Numeri pe degete cati sunt naturali insa poti fi natural sau sportiv de performanta si sa dezvolti o anomalie a inimii pe parcursul vietii si apoi sa o mierlesti subit din pacate sad 1/1000 de sportivi patesc asta.

De acord ca anduranta tine si de genetic dar trebuie sa o antrenezi, cel mai bun antrenament o faci in cadrul unui sport profesionist, nu intr-o sala de forta big grin. Totusi 99% din culturisti au genetic prost daca sunt praf la anduranta? Nu o antreneaza si d-aia cad ca popicele la un efort intens care nu are legatura cu fiarele.
Cat despre tine, auch, nu esti facut pentru sport daca zici ca aproape te lua inima dupa un simplu sprint, tinere.

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

"Cat despre tine, auch, nu esti facut pentru sport daca zici ca aproape te lua inima dupa un simplu sprint, tinere." nu cred ca e o persoana care sa nu fie facuta pentru sport.
Toti suntem mai buni sau mai putini buni pe anumite criterii, eu pe anduranta eram slabut, dar cand vine vorba de sprinturi sau de eforturi explozive de mare intensitate, eram printre cei mai buni.
Sunt persoane care au fibre musculare cu contractie lenta mai multe, si cu contractie rapida ca mine, mai multe.
La sprinturi ieseam mereu pe primul loc, la putere eram printre cei mai puternici... nu trebuie sa fim toti la fel.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Am ajuns la concluzia ca fiarele te ajuta doar pentru estetic si ceva forta pe cand un sport iti antreneaza mai mult calitati net superioare fierarului insalit.

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

Si care dracu sunt calitatile alea net superioare? Aveti unii niste opinii smr parca sunteti batuti in cap, zici ca daca te duci la sala si exersezi toti muschii o faci degeaba.

| CatenaccioStyle a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Daca vrei sa ai rezistenta, anduranta, forta, un aspect destul de placut si sa fii in forma atunci practici un sport.
Daca vrei sa arati bine si pe ici pe colo ceva forta dar ficatul svaiter atunci faci sala big grin. Unii dintre voi aveti brate mari si forta ioc, niste mamaligi, iar piciorusele nu mai zic ca sunt atat de rahitice, sincer iti zic ca arata penibil sa fii mare sus iar picioarele sa fie niste betisoare.

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

Ce face sala?
Te ajuta sa devii mai puternic
Te ajuta sa arati mai bine
Iti da un sentiment de incredere in tine
Iti face oasele mai puternice si mai dure
Iti imbunatateste sistemul imunitar
Iti imbunatateste postura
Te ajuta sa pierzi greutate si prinzi si putina anduranta.

Nu inteleg de ce tot te bati asa cu pumnul in piept cand e clar ca pentru timpul investit in toate, sala iti da cele mai bune rezultate in raport calitate timp.

| SkandallKamataru explică (pentru CatenaccioStyle):

"Daca vrei sa ai rezistenta, anduranta, forta, un aspect destul de placut si sa fii in forma atunci practici un sport."
Ce fel de sport?

"Daca vrei sa arati bine si pe ici pe colo ceva forta dar ficatul svaiter atunci faci sala"
De ce ai avea ficatul svaiter?

" Unii dintre voi aveti brate mari si forta ioc, niste mamaligi, iar piciorusele nu mai zic ca sunt atat de rahitice, sincer iti zic ca arata penibil sa fii mare sus iar picioarele sa fie niste betisoare."
Si care sunt aia? Ca eu nu am vazut pe nimeni cu brate mari si sa nu aiba forta, de obicei aia cu bratele mari au cea mai mare forta.
De ce o dai in extreme intr-una? Pai asa vrei tu sa-mi combati argumentele, ajungand la extreme? Pai daca dobitocu ala care face sala nu antreneaza picioarele, e vina salii?
E ca si cum as spune ca fotbalul nu iti da anduranta ca sunt unii fotbalisti care nici nu alearga, sau ca sunt unii care au picioare bune, dar la brate sunt crengi si piept n-au deloc, pentru ca la antrenamente sar peste flotari laughing

Intotdeauna trasul de greutati fie cu greutatea corpului, fie la sala e mai bine, pentru ca lucrezi de exemplu spatele (la 99% oameni e atrofiat, pieptul, bratele, antebratele, umerii, abdomenul) ai o gramada de grupe musculare.

| darrio2007 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

Te angajezi instant? Păi ce esti, cafea solubilă? Pe salariu de rahat? De curiozitate, ce lucrezi sau ce specialitate ai?
Promit ca nu te judec.
Unii in ziua de azi o duc mult mai greu decat bunicii nostri. Nu au acces la tehnologie dar li se cer niste chestii la care trebuie sa apeleze la tehnologie.
Dar tu te vezi doar pe tine si putin din jurul tau. Atât.
Hai, La Multi Ani!

| SkandallKamataru explică (pentru darrio2007):

Pai daca doar de atat esti in stare normal ca lucrezi pe salariu de rahat, tu te angajezi de exemplu ca vanzator la casa la Lidl, acolo nu sunt bani multi.
Daca vrei bani multi, te duci unde sunt oaneni cu bani multi, de ex ospatar la stiu eu ce restaurant de fiță, in cluburi, unde se duc fotbalistii, etc. ca acolo se fac banii, nu la lidl unde vine lumea cu bonuri de masă laughing laughing.
Tu muncești sa vinzi, eu muncesc sa fac bani, e o diferență.
Sau poți sa pleci pe o croaziera ca ospatar, poți sa fii bucatar la știu eu ce restaurant de fiță din afara, asa faci bani.
Trebuie in primul rand sa fii extrem de bun pe ceea ce faci si trebuie sa o faci in mod inteligent, ca degeaba muncesti din greu si tragi ca prostu daca o facu pentru cineva care-ți da 2000 lei

| darrio2007 a răspuns (pentru SkandallKamataru):

A fost doar un exemplu. Am salariul frumusel in domeniul in care lucrez. M-am referit la cei care lucreaza cu minim net pe economie.
Te intrebasem ceva dar văd că ocolesti raspunsul.