| Anonimul151 a întrebat:

De ce columbofilia e considerat "Sport Columbofil"?

( E "sportul", în care cei practica asta au porumbei. ) De ce i se spune "sport"... Pentru că practic nu prea este și nu are legătură cu sportul ( e strict părerea mea ).

Sporturile sunt fotbal, baschet, tenis etc...

5 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Pentru ca este vorba de o intrecere pana la urma intre crescatorii acestor pasari care isi aduc cele mai bune exemplare in cadrul competitiilor organizate. Orice activitate care a prins la public si poate fi organizata sub forma unei competitii este considerata a fi un sport. Pana la urma si sahul este considerat a fi sport dar si gaming-ul mai nou de vreme ce se organizeaza competitii in acest domeniu.

| Anonimul151 explică (pentru siriusblack98):

Da, este adevărat că este o "intrecere", între crescători... Dar, oricum, părerea mea este ca nu este chiar un sport "oficial"...

Gaming-ul nici atât. Asta chiar ar fi o prostie să îl numească sport.

De șah, măcar ala e ok, e de gândire. Dar la jocuri "online" de ex, chiar e o mare prostie sa se zică ca e sport când nu e de fapt. Degeaba că fac mulți concurență. Pentru că pe YouTube o fac mai mult la "întelegere" și pentru vizualizări. Mulți vorbesc înainte de filmări, sa lase sa câștige ceilalți, și după sa câștige și cel care filmeaza clipul ( am zis ca exemplu ).

| siriusblack98 a răspuns (pentru Anonimul151):

Si eu sunt de aceeasi parere, din pacate totusi alti oameni au considerat diferit.

| KovacsB a răspuns:

Sigur nu este o intrecere intre cei care au vazut mai multe filme cu Colombo?

| Ancadorinapascale1993 a răspuns:

Daca vrei sport adevărat incearca table. Online, in 2 la masa cum vrei laughing))