| Aalexander a întrebat:

De ce consumarea unui singur fel de mancare nu e rational?
Daca, inainte de sala spre exemplu, mananc orez cu piept de pui. timp de o luna. ce corpul se obisnuieste cu proteina si carbo din orez si piept si n o mai absoarbe sau ce?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Aalexander explică (pentru remus1007):

Da ma am dat un exemplu nu ti am enumerat lisa de mancare pe o saptamana.
Mai mananc lapte peste legume etc. aste le mai schimb da o masa de paste cu piept de pui sau orez cu pui o am cam in fiecare zi timp de max o luna.
Si daca faci ceva calcule iti iese 2g lipide pe kg/zi 2 k pro plus vitamine minerale. Deci ma alimentez din punct de vedere nutritional cum trebuie doar ca nu schimb masa aia. Si aici ma intreb daca bag in mine orez ( o masa ) timp de o luna spre sfarsit isi va schimba monul de asimilare sau ceva de genu?

| cristimihailov a răspuns:

Salut, poti sa incerci sa faci asta, nu ar trebui sa patesti mare lucru. Singura problema ar fi ca dupa o luna s-ar putea sa iti vina sa vomiti doar cand auzi ideea de pui cu orez.

Personal nu cred ca e sanatos, dar na. Masa ta, alegerea ta.

Răspuns utilizator avertizat
| SiLaS a răspuns:

Nu este adevarat ce spui tu, intotdeauna corpul va lua proteine sau carbo din orice aliment indiferent de cum iti obisnuiesti corpul, si de ce ai face lucrul asta, adica sa mananci doar un fel de mancare?