| CristiAGC a întrebat:

De unde as putea si eu sa cumpar steroizi originali? Am gasit un site si nu stiu daca este de incredere, ce credeti despre el? www.esteroizi.com

19 răspunsuri:
| express11 a răspuns:

Conteaza varsta? Sunt pregatit?

Folosirea steroizilor anabolici si androgeni poate cauza inchiderea prematura a cartilagiilor, daca cei care ii folosesc nu sunt pe deplin dezvoltati. In termeni populari, inseamna ca exista riscul de a nu mai creste in inaltime.

O idee la fel de proasta este si folosirea steroizilor atunci cand sistemul endocrin este in faza de dezvoltare. Interventiile exterioare il pot da peste cap, si efectele pot fii pe termen foarte lung. Din aceste motive ar fi intelept sa nu iti administrezi steroizi decat daca ai depasit varsta de 21-22 de ani.Steroizii sunt substante controlate, si se vand doar pe baza de prescriptie medicala. In Romania, in farmacii, singurii steroizi disponibili sunt Nebido si Undestor (ambii nefiind potriviti pentru folosirea in scopuri cosmetice sau de marire a performantelor sportive).
Pe internet exista o multitudine de site-uri care vand steroizi (noi nu ne numaram printre ele). Din pacate, marea parte a sterozilor comercializati sunt falsuri sau produsi de laboratoare underground, unde calitatea si igiena nu sunt mereu bune. Cautati o sursa de incredere.

Trebuie spus ca atat comercializarea cat si cumpararea sau detinerea de steroizi fara drept, sunt ilegale in Romania.


| CristiAGC explică (pentru express11):

Este foarte frumos sa copiem posturi de pe www.steroizi.ro asa-i? Nu are rost sa imi dai explicatii despre stero atata timp cat nu am cerut.

| express11 a răspuns (pentru CristiAGC):

I-a si baga.doar stii ca in Romania sunt facaturi.asta voiam sa spun.

| CristiAGC explică (pentru express11):

Nu,nu stiam, de asta am pus intrebarea!

| cristiww a răspuns:

Steroizii 100% originali se iau direct de la sursa (farmacie): Grecia, Portugalia, Turcia, Egipt, Tailanda, Basarabia. Treaba ta cum ii aduci in tara. Ce se vinde la noi (pe net, la vedere) sunt in mare parte FAKE (facuti in Bulgaria, Romania, Rusia etc) sau steroizi facuti in UGL (laboratoare underground, firme fantoma) chiar si aia asazis originali cu verificare pe site, fac ei baietii rost de cutii si ampule gata stantzate. Mie asta mi-a zis cineva care a luat peste 20 de ani steroizi, el a luat doar de la antrenori/culturisti care aveau relatii cu diversi traficanti dispusi sa aduca marfa buna sau UGL de calitate. Toti steroizii originali cu adevarat se aduc clandestin, legal cum sustine domnul AdrianUrsul nu prea se poate, decat daca ai o farmacie sau un depozit, dar asta deja inseamna ilegalitate si nu prea se baga nimeni in chestii de genu.

| AdrianUrsut a răspuns:

Ar trebui sa va mai documentati putin. Este interzisa vanzarea steroizilor in Romania fara prescriptie medicala. Fel si fel de steroizi exista in farmacii, dar nu se ofera spre vanzare celor care vor sa puna muschi pe ei fiindca sunt de obicei copii inconstienti care abuzeaza de produsele astea.

In fine, ideea este ca daca aceste produse nu se vand intr-un mod tocmai legal in Romania, asta nu inseamna ca tot ce se gaseste pe piata sunt fake-uri. Dimpotriva, sunt produse importate direct de la distribuitori straini. Iar site-ul mentionat de Cristi, cat si alte site-uri precum www.steroizi-online.com vand steroizi originali. Produsele de acolo vin cu certificate de garantie si de autenticitate. Exista posibilitatea sa gasiti produse contrafacute daca cumparati de la indivizi dubiosi ce posteaza anunturi pe tot felul de site-uri.

Insa problema la acesti steroizi nu o reprezinta legalitatea lor, cat abuzul de aceste produse. Tocmai datorita faptului ca s-a abuzat de ele a ajuns sa fie interzisa comercializarea lor.

| AdrianUrsut a răspuns:

Site-urile postate in acet topic nici nu mai exista. Daca vreti sa cumparati steroizi originali de pe internet, atunci ar trebuie sa cumparati de pe www.steroizi-originali.com

| ggmushki a răspuns:

Https://www.steroidstore.ro aici am gasit informatii despre steroizi si anabolizanti, despre cum se folosesc, despre beneficii si contraindicatii ale steroizilor. Nu stiu daca aici vand steroizi dar informatii utile sigur gasesti

| comaflorin a răspuns:

Mai trăiești? Tot prost ai rămas sau...

| CristiAGC explică:

Am vazut ca esti contra steroiziilor, in mai multe posturi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa postezi astfel de raspunsuri. E atat de greu sa putem ajuta o persoana vorbindu-i frumos? Daca erai Mr. Olympia aveai destula experienta incat sa spui ca sunt pentru idioti.

| JohnnyBi a răspuns (pentru CristiAGC):

Normal ca e anti-doping. cu totii suntem. esti slab iei stero. sunt ilegali in Romania. deci de oriunde iei sunt facaturi. si daca te prinde politia o arzi la mititica.

| CristiAGC explică (pentru JohnnyBi):

Crezi ca sunt singurul care vrea sa cumpere? Multi din Ro folosesc, si am pus intrebarea deoarece am crezut ca imi poate spune de unde sa cumpar cineva care a folosit.

| CristiAGC explică (pentru JohnnyBi):

Multi din Romania folosesc steroizi si am crezut ca un astfel de utilizator imi poate raspunde si mie de unde sa cumpar, din acest motiv am pus intrebarea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru CristiAGC):

Cei din ro nu vor pentru Mr Olympia, vor ca sa arate ei bine pe strada la pitipoance, cam asta e problema.

"Multi din Romania folosesc steroizi", da, sunt multi prosti.

| JohnnyBi a răspuns (pentru CristiAGC):

Si daca multi sunt prosti si cumpara chestii facute in subsoluri infecte tu de ce sa fii destept? efect de turma

| CristiAGC explică (pentru Cosmin86):

Ramai tu unul dintre destepti si lasa-i pe restul sa fie prosti!

| Cosmin86 a răspuns (pentru CristiAGC):

Pai ii las, nu e vina mea daca unii sunt doar niste HANDICAPATI incapabili sa gandeasca.

Cu cat crapa mai repede cu atat mai bine.

Mereu ma bucur cand vad ca cineva are daune ireversibile sau moare din cauza steroizilor.

Cu cat mor mai repede genul asta de oameni, cu atat e mai bine, scapam de GUNOAIE INFECTE.

| oOAlexanderOo a răspuns:

Man tot ce gasesti in ro sunt FAKE, daca vrei produse LEGIT nu ai decat sa iti comanzi din afara sunt mai scumpe si comanda minima e 150 euro dar sunt Originale uitete si u si fa diferenta intre preturile steroizilor originali si preturile din ro si trage u concluzia si apropo de ce toate siturile de la noi nu au rubrica de comentari la produse sau daca au sunt mai intai verificate de admin :)) http://www.best-steroid-shop.com/en/

| Iustinfitness a răspuns:

De departe cel mai ok magazin https://e-steroizi.com/
Aproape toti de la mine de la sala folosesc acest magazin.
Raspunsuri prompte livrare imediata. Si orice nemalurire se rezolva imediat.
Recomand!