| Daniel2332 a întrebat:

Deci a avut loc un meci de handball intre 2 clase din scoala mea(eu nu jucam, stateam pe banca pentru ca nu imi place sportul mai mult din cauza ca nu ma pricep la el)
de asemenea precizez ca n-am jucat aproape niciodata basket si acolo era un barbat care cred ca era antrenor la vreo echipa de basket si cand s-a terminat meciul m-a intrebat daca vreau sa joc basket i-am zis ca nu pentru ca nu ma pricep dar el mi-a spus ca o sa invat dar am plecat pur si simplu pentru ca de asemenea daca incerc sa fug 2 ture obosesc imediat dar banuiesc ca daca accept ma voi antrena si voi deveni mai bun dar oare ar trebui sa accept sau nu? (sunt foarte inactiv stau mai toata ziua degeaba si lenevesc)

Răspuns Câştigător
| Trynda a răspuns:

Du-te prietene si alearga. Obosesti, dar cu antrenamente si mancare adecvata nu o sa mai simti lenea asta. Nu mai manca chips-uri si nu mai bea sucuri, astea te fac planta. Eu n-am mai baut suc de 1 an si ceva. Ma simt mai "proaspat" fara ele.

3 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu strica sa accepti, miscarea face bine la organism, te intareste fizic si este sanatoasa.

| valentingb a răspuns:

Daca nu esti bolnav (lenea nu este o boala) si daca esti invitat, incurajat, atunci de ce sa dai inapoi? Mergi macar sa vezi despre ce e vorba, si daca o sa-ti placa, ramai.

| AlyAleksandra a răspuns:

Eu zic sa incerci.Incercarea moarte n-are.Mai stii? Poate reusesti...