| GigelFentosu a întrebat:

Deci am 13 ani fac 14 luna asta și sunt un fotbalist foarte bun joc la echipa de seniori a comunei mele, precizez, sunt din Vrancea.Am marcat 17 goluri sezonul acesta fiind primul meu sezon aici.Am ieșit pe al doilea loc în topul marcatorilor, nimeni nu îmi dădea nici o șansă, nici chiar jucători din echipa mea facundu-ma pici.Doar antrenorul meu a văzut ceva in mine atunci când jucam pe terenul lui cu niste prieteni, îi driblam pe toti chiar și pe cei mari pe care îi invitase și dădeam goluri cu nemiluita.Pana în primul meci când m-a băgat direct ca vârf, am dat 2 goluri și 1 pasă de gol, direct am fost titular și îmi dădeau o șansă acum cei mari.La scola mi se pare prea ușor, cei mai mulți copii chiar și colegi de ai mei după ceva timp nu mai joacă că se oftică că nu poate să îmi ia mingea și că îi batem prea rău.Am mai jucat la încă 2 echipe de juniori când eram mic, 3 ani la Speranța Vulturul și alte 4 veri la Pro Mureșul, adică când veneam in vacanta la mătușa mea.Deci in concluzie nu sunt așa slaban după părerea mea.Acum am de făcut o decizie unde sa continui fotbalul.Precizez că stau doar cu mama și avem venituri cat de cat modeste dar ne descurcam.As vrea sa aleg intre a merge la Craiova că acolo are deschisa academie de fotbal AC Milan, mai fac un an la liceul sportiv in Focșani adică să termin a 8a la liceul sportiv și după sa plec la Hagi sau sa plec în Italia la Lazio, așa știu pentru că un prieten de familie are pile pe acolo și a zis că mă poate baga la juniori.Va rog să îmi mai dați niste academii de fotbal din Romania și Italia dar macar echipe serioase de la care pot deveni profesionist.Va mulțumesc dau funda!

15 răspunsuri:
| Drimmero a răspuns:

La 13-14 ani joci la seniori? Lasa cardeala asta proasta ca nicio echipa nu baga juniorii la echipa mare pana nu demonstreaza si pana nu au macar 17-18 ani. Viseaza mult si bine, copile...in fotbal devii mare daca esti constant, serios si muncesti foarte foarte mult, fara scouteri care sa te urmeasca nu ai nicio sansa sa pleci afara, iar in Italia nu e pe nepotisme, acolo doar daca ai talent ca lumea joci. La 14-15 ani e deja tarziu ca sa fii bagat in academia lor, trebuia sa te inscrii de la 6-7-8 ani ca sa ai o sansa.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Drimmero):

Nu e vrajeala. Am facut volei la juniori si mai luau uneori de la noi la seniori pe cate unul. Depindea si de meci, de mai multe chestii. Legat de intrebarea lui, daca are talent si deja a muncit pe felia asta, nu e niciodata prea tirziu sa faca performanta la nivel inalt.

| Drimmero a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Aici e vorba de fotbal, total diferite sporturile si pretentiile. Nu ai cum sa joci la seniori cand tu esti junior, iar ca sa pleci afara trebuie sa dai randament foarte bun ani la randul,, se pleaca foarte greu din Romania in strainatate la cluburi de talie mare, el vrea sa joace la academiile cu nume, pai la alea joci de cand esti mic de tot si evoluezi la ele pana te vor baga in echipa mare, nu vii direct cand ai 13-14 ani, ei au deja un lot component pe care il pregatesc pentru export sau echipa mare de care apartine academia.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Drimmero):

Da si ba. Nimeni nu e nebun sa refuze un super-talent. Plus ca nah... noi discutam de pe margine. happy

| Drimmero a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Mie imi miroase a troll, nu a super-talent. Daca era talent pana la 14 ani era deja descoperit de minim o echipa buna din Romania macar, scouterii erau cu ochii pe el, era monitorizat din timp.

| GigelFentosu explică (pentru Drimmero):

Cum aș putea atașa o poza că vrea să arăt evoluția mea in sezonul trecut păcat că n-am legitimația pentru că e la antrenorul meu că toate celelalte. Vreau sa atașez o poza cu statisticile mele din sezonul trecut.Cum fac că nu ma pricep

| GigelFentosu explică (pentru Drimmero):

Și încă ceva tu ești pe siteul asta sa răspunzi la întrebări corect? Nu sa îți dai cu părerea daca sunt troll sau nu.Eu am adresat o serie de întrebări și am cerut sfaturi.Da văd că vii tu repede și îmi critici munca fara să știi vreo informație. Daca faci așa nu mai răspunde

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru GigelFentosu):

Urci poza pe https://imgur.com/ si dupa aia ne dai link aici. Linkul o sa fie de genul https://imgur.com/gallery/ECuynKn

| AnastasiaK a răspuns (pentru GabiDumitrescu):

Hai sa nu confundam...una e sa iei pe unul talentat de 17-18, hai 16 ani de la juniori in cate un meci ocazional si cu totul altceva sa bagi un copilas care nici carte de identitate nu are in echipa de seniori. Una e sa fie un copil talentat, alta e sa fie un copil care ii "dribleaza pe toti" si e net superior si pe langa cei mari (care nu-s adunati de pe camp, au facut si ei fotbal la fel ca el, doar ca mai mult timp si mai bine...cred ca ne e clar ca antrenamentele de seniori sunt altfel fata de ce fac pustanii de 13 anisori). A doua varianta e usor imposibila cred eu.

| Drimmero a răspuns (pentru AnastasiaK):

E imposibil daca nu ai macar 17 ani sa te bage la echipa mare, macar acolo la umplutura in lot. Trebuie sa fii un geniu cu stiinta jocului ca sa fii in lotul de seniori, sa mai intri si titular. Mi-a mirosit a trolling din prima sau macar a minciuna, o fi Romania dar nici astia nu risca sa bage plozi in echipa mare, sunt si ei constienti ca ar face 0 performante. Imi vinde mie gogosi cand cunosc domeniul prea bine.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Drimmero):

Ai tu impresia ca bubuie de jucatori in echipele mari de liga a nshpea la noi?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Drimmero):

Legat de poza pe care a pus-o el, asta am gasit eu:

http://www.ajfvrancea.ro/echipe.php?jucid=10559

:)) E bine ca in poza lui nici nu par modificate numerele alea...ca asa sunt pe site-urile oficiale, o cifra mai mare, una mai mica, exact cum apar la el in poza. *facepalm*

| Drimmero a răspuns (pentru AnastasiaK):

Dupa nick iti dai seama ca e troll, probabil se foloseste de imaginea celui care chiar joaca la echipa aia, dar chiar si asa, 17 goluri la juniori reprezinta un fleac, in niciun caz nu te arunca la seniori asa cum zice el, nu vad nicio rampa de lansare in fotbalul mare jucand la Tractorul Nanesti, daca era in academia celor de la Dinamo, Viitorul mai ziceam sa il promoveze la echipa mare dupa ce facea 16-17-18 ani.

| siriusblack98 a răspuns (pentru GigelFentosu):

Poza ta este modificata si inca in stil de amator. Nici macar nu ai folosit same size la cifre. Asta 1 la mana. Iar 2, daca spui vreodata despre tine ca ''sunt un fotbalist foarte bun'' inseamna ca nu esti nici macar pe aproape. Un om intr-adevar bun la ceva are mereu indoieli si nu este niciodata multumit de realizarile sale. Un prost nu are dubii. Si este valabil pentru orice sport sau domeniu. Nu doar pe fotbal. Iar in al treilea rand, tu ca junior n-ai nici o sansa la seniori. 4, In fotbal se ajunge sus si poti sa traiesti bine din acest sport doar prin marketing. Daca nu iti faci tu reclama sau nu iti fac altii cunoscuti in lumea fotbalului reclama, poti sa-i driblezi pe Messi si Ronaldo la micul dejun ca tot degeaba. Sunt oameni care joaca fotbal in lumea asta poate de 3 ori mai 'skilled' decat top 10 ''cei mai buni jucatori'' si sunt totusi anonimi. Pentru ca nu au sistem de marketing, nu se promoveaza. 5, daca esti troll te rog sa iti stergi contul si sa nu mai pierzi timpul unor oameni care si-l folosesc pe al lor in scopul de a ajuta pe altii cu un sfat cat de bun posibil.