| ioana3432B a întrebat:

Deci... Vreau să mă apuc să fac sport dar din păcate nu îmi place să mă expun public. Deci nu mă voi duce la sală sau alergat prin parc, dar ce vreau este, să-mi cumpăr o bicicletă fitness. Dar m-am gândit, ce ar fi mai ok de achiziționat, o bicicletă sau o bandă de alergat? Voi ce părere aveți? Și de asemenea aș vrea să îmi iau și un blender, dar unul puternic pentru fructe înghețate. Mulțumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bicicletă e mai buna dar daca nu te ti de sport si nu te urci zilnic pe bicicleta aia cel putin o ora pe zi degeaba o i ei, sunt foarte scumpe bicicletele medicinale si nu merită banii decat daca tu esti hotarîtă sa te ti de un program de sport, de ce nu mergi la o sala? Acolo ai antrenor si nu trebuie sa dai tu banii pe bicicletă, daca te plictisesti sau nu faci față anulezi abonamentul, dar asa acasa avand bicicleta ce faci o arunci? Ca daca o vinzi pierzi banii care i dai pe ea, iar cu blenderul e mai simplu cauti oferte in Altex sau pe eMAG si il comanzi online si i ti vine acasa curierul. Ce varsta ai, si de ce nu vrei sa te expui public alergi in parc si faci sală.

17 răspunsuri:
| Rihanna20B a răspuns:

O banda de alergat e mult mai buna decât o bicicleta dar dacă strângi mai mulți bani cumpărări un set ca la sala 3 în 1 sau 5 în 1. Au și aparat de abdomene inclus, banda, bicicleta, haltere și tracțiuni. Găsești astfel de lucruri la eMAG.ro sau la sportsimo.

Fundita plz

| Dintrebare a răspuns:

Ai putea sa te uiti pe Youtube la exercitii pe care le poti face acasa. Probabil o sa fie nevoie sa iti iei niste gantere, o saltea, etc. Banda de alergat este foarte scumpa si ocupa mult spatiu. Despre biciclete nu stiu. Iar legat de blender, te poti uita la eMAG sau altex si cauti ceva in functie de buget si cerinte. Dar ar fi bine sa stii ca sucurile de fructe ajuta la ingrasat, nu la slabit. Mai bine amesteci legume.

| ioana3432B explică (pentru CristiDinBucuresti):

Deocamdată nu vreau să mă duc la sală pentru că nu îmi place să fiu privită când fac sport. Poate pe viitor voi încerca să scap de "fobia" asta dar acum nu. 23. Oricum voi pune banii cu sora mea pentru bicicletă pentru că vrea și ea să facă sport.

| CristiDinBucuresti a răspuns (pentru ioana3432B):

Mult succes i ti doresc si o zi frumoasa, sanatate multă.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ioana3432B):

Cine crezi ca te priveste la sala? La sala fiecare isi vede de treaba lui... esti "privita" doar daca incepi sa tipi si sa trantesti gantere pe acolo laughing

| ioana3432B explică (pentru Cosmin86):

Fiecare își vede de treaba lui dar tu nu îți vezi de a ta, e doar o preferință personală.

| Cosmin86 a răspuns (pentru ioana3432B):

O preferinta personala tampita.

| ioana3432B explică (pentru Cosmin86):

Crezi ce vrei?

| Cosmin86 a răspuns (pentru ioana3432B):

Ma intrebi? De ce pui semnul intrebarii la sfarsit?

| Morbid a răspuns:

O aruncare de bani aiurea. Poți să lucrezi și să faci întinderi acasă.
Iar despre alergat și bicicleta nu vad vreun motiv sa le iei, poți să ieși seara sau când nu te privește nimeni.

| Morbid a răspuns (pentru Cosmin86):

Cam toți o privesc. Ești paranoic daca crezi că tu ești privit mai cu haz decât una in colanți și ce se crăcește când face genuflexiuni.
Poți să zgudui toată sala.
Acum depinde cum se îmbracă. Tu nu ai cum sa știi pentru că nu ai colanți și tâțe.
Daca ești bou și nu știi cum să te comporți cu o domnișoară aia e, e absolut normal sa nu vrea sa ii curgă baglele la toți obsedații după ea.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Morbid):

Sunt destule la sala si nu se holbeaza nimeni la ele.
Plus ca tu nu te exprimi prea coerent, ai crescut in padure?

| AnastasiaK a răspuns (pentru Morbid):

Eu am și "colanți și tâțe", poate îmi permiți să mă bag să exprim o părere după vreo 20 de ani de sport:

Dacă fata se îmbracă decent și se duce acolo să lucreze, nu se holbează nimeni, nu deranjează pe nimeni. La sală predomină oameni serioși care se duc să-și facă treaba lor acolo, nu ies la agățat.

Dacă, în schimb, domnișoara se duce hotărâtă să atragă atenția, adică îmbrăcată "sexy" (colanți vizibil transparenți sau short și bustieră cu câteva mărimi mai mici), machiată exagerat și făcându-și antrenamentul în mod lasciv, departe de forma corectă a exercițiului, doar cât să fie sigură că se vede ce trebuie...atunci evident că va atrage atenția, doar că spre ghinionul ei, nu vor curge "bagle la toți obsedații", ci va fi văzută ca fiind penibilă și eventual luată la mișto.

| Morbid a răspuns (pentru AnastasiaK):

Nu știu ce sali frecventezi tu. Dar cred că ești norocoasa.
Majoritatea sunt numai ciudati și ciudate care nu vin acolo sa se antreze, daca eu am pățit sa mi se pună mâna pe fund în pnm, așa mai din greșeală și să se holbeze sau cei care lucrează acolo sa comenteze că de ce zbier așa tare sau sa nu dau cu discurile că se sparg.
Nu trebuie sa se îmbrace provocator, tot o sa fie abordată și privită de unii, asta e principalul dezavantaj în sala.

Daca as avea bani sa investesc într-o sală, de mâine mi-aș face una. E altfel sa te antrenezi singur. Poți să o faci și în fundul gol daca ai chef. Te dezlănțui mai bine.

| Morbid a răspuns (pentru Cosmin86):

Nu pe. dracu nu se holbează, acum depinde întradevăr și de ce sali prinzi

| AnastasiaK a răspuns (pentru Morbid):

Nu sunt "norocoasă". De mine personal e puțin probabil să se atingă cineva sau să-mi comenteze oricum, dar am fost în destule săli încât să am o imagine de ansamblu legat de cum sunt clienții și în special clientele. Dacă pățești ce pățești, înseamnă că faci parte din a doua categorie descrisă de mine. Nu sunt de acord cu mâna pe fund, evident, dar când te îmbraci/comporți ca o..., se întâmplă să fii tratată ca atare.

P.S. Cine vrea să se antreneze ca lumea, nu o face în fundul gol, chit că e singur. Nu pentru că e indecent, ci pentru că din multe considerente devine foarte incomod. Fundul gol e pentru făcut impresie, vizualizări sau baniwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa mergi odata, de proba, la sala, la o ora tarzie. Lumea se ingramadeste dimineata la sala, dar s-ar putea ca dupa o anumita ora sa ai noroc sa nimeresti intr-o sala pustie laughing Plus ca salile de fitness nu functioneaza la capacitate maxima, deci oricum prea multi oameni nu o sa fie. Depinde de la oras la oras.

Si dintre banda de alergat si bicicleta, eu as alege banda de alergat. Cred ca alergand pe banda depui mai mult efort decat daca dai din pedale pe bicicleta.