anonim_4396
Întrebare recomandată | anonim_4396 a întrebat:

E cineva de aici inscris in programul Cluj Bike?
Puteti sa-mi spuneti cum functioneaza? Nu ma refer la regulament ci la urmatoarele aspecte:
Cat de greu e sa gasesti o bicicleta in una din acele statii?
Cat de greu e sa gasesti locuri goale pentru a parca bicicleta la timp in intervalul de 1 ora alocat?
Ati intampinat erori la introducerea cardului?
Cat sunt de comode acele biciclete?
...si orice alte aspecte care credeti ca merita mentionate.

Răspuns Câştigător
| cristi202 a răspuns:

Am un prieten care foloseste programul similar din Timisoara, si niciodata nu s-a plins de nimic pana acum. E perfect multumit de idee, si i se pare a fi foarte practica pentru cei ce vor sa se deplaseze cu bicicleta. Sistemul e facut in asa fel incit sa gasesti locuri goale oriunde, incit sa nu fii nevoita sa platesti penalizari. Si chiar de nu ai gasi un loc liber la vreun stand, nu ar fi vina ta, nu ai fi penalizata, caci se poate urmari la orice ora fiecare stand cu pozitiile lui, care sunt ocupate, si care nu, si daca toate sunt ocupate, nu ar fi vina ta ca nu poti preda bicicleta in timp util, deci nu ti-ar atrage acest fapt penalizari, daca tii minte exact momentul cand ai vrut sa predai bicicleta.

2 răspunsuri:
| Crayzshgd a răspuns:

Nu am card pentru biciclete și poți sa îți răspund la o întrebare. Găsești biciclete pana ii lumea. Exista mai multe stații și în fiecare stație o sa fie minim 2 biciclete.

| Lioana a răspuns (pentru Crayzshgd):

Eu imi fac griji in special pentru locurile goale. Daca nu gasesc bicicleta nu e problema ca ma duc pe jos sau cu alt mijloc de transport dar daca nu gasesc loc gol ca sa parchez la timp, ajung sa platesc penalizari iar sunt și presata de timp să ajung undeva m-ar încurca tare mult.