| Buzi213 a întrebat:

E tarziu sa ma apuc de baschet la 15 ani? Eu zic ca am o inaltime adecvata pentru acest sport, plus ca am precizie in aruncari, adica de la 3 puncte dau usor. La echipa de baschet a scolii am facut 20 puncte si 2 assist-uri intr-un meci. Inaltimea mea e 1, 82. Am potential pentru acest sport? La un cos am reusit slam dunk si ma antrenez cu 5 saltele puse unul deasupra celuilalt pentru a sari mai mult.

Răspuns Câştigător
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Nu este tarziu, daca ai calitatile necesare, adreseaza-te la un club de baschet cu echipa de juniori.
Ca ai sau nu potential o poate spune doar un antrenor, dupa ce te vede cum joci.

| Buzi213 explică (pentru Ioandelasal):

O sa incerc sa ma adresez la un club de baschet cu o echipa de juniori. Eu zic ca am calitatile necesare, la scoala ma antrenez in alea 2 ore de sport pe saptamana, acasa ma antrenez cu perne solide (4) pentru a sari, in parc ma antrenez pentru 3 puncte, si imi iese. Si mai joc cu niste colegi care fac baschet si mi-au spus ca sunt bun pentru acest sport. O sa ma adresez la un club de baschet si ce o fi, o fi. Mersi mult pentru ajutor. Am crezut ca e tarziu, dar vad ca nu e

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Vrei performanta? Pentru performanta e putin cam tarziu, dar poti incerca.

| AnastasiaK a răspuns:

Nu vreau sa descurajez, dar baschetbalistii pe care ii cunosc eu au inceput pe la 9-10 ani (unul chiar la 6) si la varsta ta aveau 1, 90+.

Insa, cum ti s-a zis deja, poti incerca, nu se stie niciodata.

Răspuns utilizator avertizat