| nico_deea a întrebat:

Eram astazi pe munte si m-am intalnit cu niste biciclisti. Erau foarte bine echipati, cu genunchiere, cotiere, casca, insa doar la unul am observat ceva. Unul din ei avea un fel de protectie pentru corp. Mai exact era ca un fel de bluza, insa in fata, ca in spate nu m-am uitat, avea ca un fel de protectie, era mai gros, aproape ca la un echipament de motociclist, desi nu asta era. Nu am mai vazut asa ceva pana acum, unde se gaseste, cum se numeste?

4 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Spune-i cum vrei tu, ăștia îi zic armură

https://www.bikexpert.ro/armura-fox-mx-guards-proframe-lc-ce-black

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Posibil să fie vorba despre aşa ceva:-> https://brex.ro/products/vesta-led-pentru-biciclisti
Alt exemplu:-> https://www.planetbike.ro/......act-mx.htm

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Postarea ta m-a făcut curios, pentru că eu am 5000 de kilometri cu bicicleta (am mai multe) și niciodată nu am văzut așa ceva. Și nici când mergeam în Decathlon nu vedeam așa ceva. Pentru că mă opream și mă uitam la fiecare produs din seria de biciclete sau la accesoriile pentru bicicliști - inclusiv la haine.
E clar că ce cauți tu este un produs destinat pentru bicicliștii care merg pe munte. Ăia care merg pe șosea, cum sunt cei din Turul Franței, nu-și permit să poarte așa ceva. În sensul că ei trebuie să fie rapizi, iar hainele lor sunt făcute special să absoarbă transpirația, să circule aerul și mai știu eu ce. În fine, deci, revenind la subiect, am căutat pe Google - și în limba română, și în limba engleză - și tot ce am găsit a fost asta:
https://gyazo.com/b9e044165d90ce5b26409a935d3be9a6
Nu știu dacă te ajută cu ceva, dar am găsit imaginea aia după căutarea pe Google: mountain bike armor clothes

| nico_deea explică:

Multumesc, nu era armura pentru ca nu era separata de haina. Persoana in cauza avea un fel de bluza cu maneca lunga si in acea bluza era incorporata, sa zicem aca armura. Dar nu erau separate cum sunt in linkurile date.