| SunshineSunrise a întrebat:

Eu fac Judo de la 17 ani. Dar am facut cateva luni dupa nu mai rezistam ca era fix in Ghencea sala de sport si imi era greu din Pantelimon. Si cand am facut 18 ani după 2 luni m-am reapucat serios si fac de aproape 8 luni. Toata lumea imi spune ca nu o sa mai reusesc sa fac nimic. Nu o sa castig niciodată medalii, concursuri, campionate. De ce? Pentru ca nu m-am apucat de mică crying si mi-au stricat putin voința aceea pe care o aveam. Este adevarat? Nu o sa mai ajung sa castig? Nu o sa pot participa la concursuri, campionate datorită vârstei? Eu chiar imi doresc sa am acea mândrie fata de mine, sa zic "da! Am muncit, am reusit!" caci nu prea am facut niciodata ceva la viata mea cat sa fiu foarte mândră de realizari. Eu chiar imi doresc sa avansez in sportul pe care îl fac. Ce părere aveți? Au dreptate cei care imi zic ca nu mai pot face nimic la această vârstă? Aveti exemple de oameni care fac ceva de la vârsta mea? Si au reusit? Sunt tristă.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Judo nu este neaparat unul din sporturile la care sa te apuci la 4 ani precum gimnastica, daca iti place ce faci poti in maxim 1 an de zile sa ajungi ca castigi si niste concursuri. Ia ambitioneaza-te!

2 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Oamenii care ti-au spus asta au acasa peretii plini de medaliile obtinute la concursuri? Sunt campioni nationali, europeni?

Daca nu, parerea lor nu valoreaza 2 bani, SIMPLU.

| împreunăfacembine a răspuns:

Salut,

Nu, nu este adevarat. Daca faci ceea ce faci din pasiune inseamna ca vei avansa iar asa vei ajunge sa participi la concursuri si olimpiade.

Zi faina si succes!