| irishine a întrebat:

Functioneaza workout-urile astea de pe Youtube, facute acasa fara echipamente speciale? Poti sa iti faci corpul pe care il doresti fara sa mergi la sala? Stiu ca majoritatea fetelor care prezinta video-uri din astea pe Youtube spun ca exercitiile functioneaza, dar in acelasi timp ele merg la sala si cu siguranta corpul lor acolo l-au facut, nu prin exercitiile alea simple fara greutati. Mentionez ca am de gand sa cumpar si niste greutati de maxim 5 kg si o banda de rezistenta, dar astea nu se compara cu ce echipament e la sala.

Răspuns Câştigător
| DovleacTurbat a răspuns:

Auzi, crezi ca grupele musculare au ochi sa vada ca le "antrenezi", unde le antrenezi si cu cine? Crezi ca daca te duci la o sala cu abonament de 10.000 € lunar si cel mai bun PT din lume vei avea rezultate de 3 ori mai repede? laughing. Muschiu nu stie ca il antrenezi, unde si cu ce, intelegi? El doar primeste tensiune, iar prin acea tensiune fibrele lui sunt distruse, iar atunci intervine alimentatia si somnul pentru a le repara si dezvolta in asa fel in cat sa faca fata cu brio antrenamentelor la care il supui. Sala iti ofera doar niste sanse in plus, adica: ai multe tipuri de aparate, greutati de tot felul, banda etc care iti permit tie sa te folosesti de o multitudine de exercitii, sa experimentezi, sa vezi care-ti merge mai bine, pe cand acasa, fara echipament esti cam limitat, a, da la sala poti opta si pentru PT pentru a te monitoriza. Cam astea-s diferentele. Se poate si acasa, te poti folosi de obiectele din jur, te poti duce intr-un parc de street work-out, ai exercitiile cu propiul corp etc. Solutii sunt, corp frumos poti obtine, dar nu uita ca in toata treaba asta ai nevoie de alimentatie, multa rabdare si bine inteles sa te informezi cat mai corect.

4 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Pe Youtube am vazut postat, "functional", si "Perpetum Mobile" tongue

| AnastasiaK a răspuns:

Depinde care e corpul pe care il doresti. Daca vrei sa acumulezi masa musculara, poti sa faci exercitii acasa pana plangi, fara greutati nu iese cine stie ce, iar maximul cu care poti lucra acasa este greutatea corpului (+greutatile pe care le cumperi), la sala poti varia mai mult. Daca vrei sa slabesti si sa ai acea silueta fit, te descurci si acasa. Nu stiu la ce fete de pe yt te referi tu. Multe dintre ele lucreaza mai mult cardio sau rezistenta, nedorindu-si cresterea masei musculare asa ca daca te referi la una dintre acelea, da, poti obtine un corp ca al lor si acasa.

| nhhv a răspuns:

Prin perseverență să știi că poți să reușești. Să te ții de astea, nu să fii pe principiul că lasă că fac după două zile pentru că oricum am timp și oricum sunt epuizată în momentul de față. Pe lângă asta depinde și ce fel de exerciții faci. Baftă de pe acum, o să vezi c-o să dea roade.

| NRazvan a răspuns:

Functioneaza, totul tine sa te tii de ele.mai mult de 1-2 saptamani. Gandeste.te ca lucrezi cu greutatea corpului, desi pare ca nu faci mare lucru de fapt faci, mai ales daca bagi flptari, tractiuni, genuflexiuni. Sa umbli putin si la alimentatie si totul va fi bine, dar in timp, iar in timp inseamna 1-2 luni apar schimbari vizibile ochiului.