| Mariann28 a întrebat:

Hei! Am 14 ani si astazi mi s-a intamplat ceva foarte neplacut.Am mers la fotbal cu 2 prieteni si acolo am dat de unu baiat care vroia sa joace contra noastra.Eu fiind cel mai bun din cartier dintre copii de varsta mea ma tot dadeam mare cu scheme, driblinguri etc. Am acceptat si am inceput sa jucam eu cu prietenii mei contra lui. Dintr-o data el incepe sa atinga mingea mai ceva ca un jucator profesionist si incepe sa ma umileasca in ultimul hal, adica imi dadea mingea printre picioare radea de mine etc. Eu am fost atat de nervos incat voiam sa dau cu picioaru de bara. In fine. Dupa ce am terminat jocul eu m-am intors acasa dezamagit, umilit, etc si ma gandesc sa ma las de fotbal. P.S Joc fotbal de vreo 9 ani....Ma puteti ajuta va rog frumos cu un sfat.

Răspuns Câştigător
| originalcastiel a răspuns:

In primul rand nu exista ''cel mai bun'' apoi sigur acel baiat era mai mare deca tine.si eu aveam aceleasi probleme cand eram mic dar ma ambitionam mai tare pe teren ceea ce nu era bine deloc.te sfatuiesc sa te duci la o echipa de viitor si sa te antrenezi acolo cat de bine poti.singur e foarte greu.
p.s. eu jucam la o echipa si antrenorul erea cam idiot + ca le avea cu bautura si ma antrenam singur(fara mingie) sad. ajunsesem sa fac 1 km in 3 minute.ce crezi mai statea cineva in fata mea pe teren?winking

5 răspunsuri:
| OoBunnyoO a răspuns:

Nu ai de ce sa renunti pentru ca cineva este mai bun decat tine la ceva anume. Nu ma princep la fotbal, dar in orice situatie, cineva va fi mai bun decat tine la ceva. Chiar si la lucrul la care tu crezi ca te pricepi cel mai bine, va fi altcineva mai bun decat tine. Daca toata lumea ar renunta la ce le place doar pentru ca altcineva se pricepe mai bine la acel ceva, cred ca nu am fi ajuns la stadiul de evolutie la care suntem acum. Nu trebuie sa te compari cu altii, incearca sa exersezi sa devii mai bun in ceea ce iti place, dar sa o faci pentru tine, nu pentru a-i depasi pe altii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești sigur că n-ai dat de Cristiano Ronaldo? Nu vreau să te dezamăgesc, dar poate nu ești așa de bun pe cât te consideri!

| Kinus12 a răspuns:

Pai,daca ti-ai propus...Crede-ma eu nu asi renunta, in prim plan trebuie sa accepti faptul ca daca vrei ceva cu adevarat, lupta in continuu la el, indiferent daca e bine sau e greu.Iti spun.E mai bine sa faci astfel fiindca de la problema ta mica este foarte mare pacat sa renunt.
P.S.Si mie imi place fotbalul si lupt ca sa devin mai bun

| mircea22b a răspuns:

Avea un fizic care ii permitea miscari mai rapide? Oricum nu o sa fii tot timpul cel mai bun. Cand patesti asa ceva incerci sa ramai calm si sa faci ce poti ca sa limitezi pierderile, ajustezi strategia. Chiar daca esti inferior tehnic nu trebuie sa te dai batut.

| AllexStefanPhoto19 a răspuns:

Apuca-te exerseaza, cauta oameni cu potential care sa te ajute sa te dezvolti, iar cand o sa mai cresti o sa poti sa ii umulesti pe cei mai mici. Succes in ceea ce faci si nu te da batut.