| Cristina64 a întrebat:

Hei LuMe!happy
Deci vreau sa ma reinscriu la fotbal, pentru ca vara asta am facut pauza 2 luni,deoarece intr-un meci, un baiat m-a trantit, s-a impiedicat de mine si m-a calcat pe glezna cu ghetele de fotbal de si acum mai am urma de la crampoanelaughing)...Problema e alta:
Mama nu ma mai lasa si ma obliga sa merg la dansuricrying.In fiecare zi imi spune sa fiu mai feminina,mai mereu imi cumpara fuste(pe care nu le portlaughing ),farduri sau oje angrylaughing.Dar ea stie ca nu sunt genu, adica mai mereu umblu in tenesi, blugi si un tricou lejer...ma vede mereu ca ma uit la meciuri,ca ies cu prietenii(baieti pentru ca(,)cu fetele nu am multe lucruri in comunlaughing ) la fotbal si imi vede pozele cu Fernando Torres,dar ea NU si NU.crying. Nici prima data nu m-a lasat, dar a insistat tata.
Si acum vine intrebarea: Ce sa fac pentru a o convinge sa ma lase sa merg iar, pentru ca stie cat de mult iubesc fotbalullove struck. Peste o luna implinesc 13 ani.laughing)
funda+VoThappy:*winking

Răspuns Câştigător
| AndreiVrabie a răspuns:

Buna.
Pentru a convingio pe mama ta iti sugerez asa:Sa spui ca o sa neglijezi putin scoala, s-au ca nu te mai duci la dansuri. Iti spun sigur ca o sa mearga pentru ca si eu am facut la fel cu mama mealaughingfundita?puppy dog eyes

| Cristina64 explică (pentru AndreiVrabie):

Chiar a tinut faza, mai ales aia cu neglijatu' scoliirolling on the floor)
Mercikisslove struck>big grin

2 răspunsuri:
| Cristina64 explică:

Am fost si de cateva ori pe National Arena si odata pe Ghencea cand eram mai mica, si acolo, de-abia am convins-o sa ma lase...laughing)Zicea ca sunt barbati beti si care se bat si ca nu am ce sa caut acololaughing)...