| Sldushsh a întrebat:

Hei TPU, am inteles ca daca ma orpesc din a merge la sală voi pierde toată masa musculară acumulată şi voiam să aflu si părerile voastre pentru că mi se pare nedrept să trebuiască să îmi petrec toată viața într-o sală ca să îmi păstrez corpul dorit.

15 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Se vede ca abia ai terminat scoala generala (14-15 ansiori), ca nu ai habar cum se fac muschii si cum se intretin.
In orice caz, la anisorii tai sala este total interzisa, ca aia nu dezvolta creierul, in plus blocheaza si cresterea in latime si dezvoltarea, deci, mai vorbim dupa 20 de ani, cand o sa poti face sala, intre timp, recomand un sport de echipa (baschet, handbal, volei, inot), special pentru anisorii tai, care iti vor stimula crestrea si dezvoltarea integrala a creierului, organelor interne, in inaltime si evident a masei musculature!

Pentru confirmarea varstei:
"în 31 Iulie | Sldussh explică (pentru Frank51):
Am 15 ani dar sper sa nu ajung sa bag benzina..."

| Sldushsh explică (pentru Violleta2022):

Observ că o etichetă care arată că tu esti "campionul zilei" te face să te crezi inteligentă cu adevărat. Permite-mi să te luminez.
Sala
Nu
Opreste
Cresterea
mintea ta de om de vârstă mijlocie subdezvoltat psihic si frustrat nu poate percepe o teorie în care oricine altcineva are dreptate. Te rog să opreşti aceste frustrări şi să faci ceva cu viața ta cu adevărat.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Sldushsh):

Baitel, ia de invata acum ca esti praf cu etichetele si prostiile cu care te imbuiba prietenii de aceiasi anisori.

Omul te invata dar tot prost rama, ffiindca tu crezi ce-ti spun copialsii nu ce spun medicii si specilialisti care au testat acest lucru, pe mii de copii.
Vad ca esti tu cel frustrat dar esti de iertat, ca esti prea mic si nu ai habar de multe, de aceea incercam sa te ajutam aici, educandu-te!

| dullcat a răspuns:

Trebuie sa muncesti toata viata pentru orice, nu numai pentru un corp fit: sanatate, cariera, relatiile cu ceilalti etc.Nimic nu vine de-a gata si ramane asa, ci totul trebuie intretinut constant.

| Hyperion7 a răspuns:

Daca te oprește de tot, evident că mușchii se vor duce cu timpul, dar daca te mai antrenezi din când în când, n-ar trebui sa se duca happy

| VoidEternal a răspuns:

Fa o reclamație la mama natura.

| Sldushsh explică (pentru VoidEternal):

I-am făcut, mi-a spus să nu te bag în seamă pentru că oricum te-a adoptat.

| VoidEternal a răspuns (pentru Sldushsh):

Faptul ca sunt eu sau nu adoptat, nu schimba faptul ca tie ti se pare nedrept ca organismul uman functioneaza intr-un anume fel. E ca si cum ai spune ca e nedrept ca ti se face foame daca nu mananci, sau ca e nedrept ca nu ai 10 degete la o mana in loc de 5.

In viata ai de luat decizii. Cand vrei chestii, de obicei chestiile alea vin la pachet cu niste cerinte, implicatii, consecinte. Poti sa accepti lucrul asta si sa depui efortul necesar, sau poti sa te plangi pe forumuri ca viata e nedreapta.

Grow the f11ck up.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca ai fi mers toata viata la sala, ai fi stiut ca exista exercitii de intretinere. Umpic mai light decat cele de crestere constanta. Exercitiile de intretinere se fac toata viata daca vrei sa mentii ceea ce ai pus pe tine. E si normal ca muschii tai vor intra in atrofiere daca tu nu folosesti toata capacitatea lor dupa ceva timp.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și marmota învelea ciocolata în staniol.

| DovleacTurbat a răspuns:

Corpul nostru e ca o mașină, de fapt, cu mult mai inteligent și complex. Un motor mare = consum mare.
Doar că aici, intervine inteligenta și complexitatea noastră, in momentul in care observă că nu are nevoie de un volum atât de mare, îl reduce.
Suntem făcuți să consumăm cât mai putina energie sau poate e un "reflex" din trecut, din timpurile in care oamenii, poate, mâncau o data la câteva zile.

| Ilovedinero a răspuns:

Boss logicc ca pierzi masa musculara la fel cum pierzi si rezistenta. Daca eu acum ma las de kickboxing peste 4-5 luni crezi ca mai am viteza exploziva si viteza de reactie asa mare? Da-i in judecata pe Adam si Eva csz

| Drake21 a răspuns:

Daca pauza e prea lunga e normal sa pierzi din masa musculara, dar te poti mentine te duci m ai rar 3×in 7 zile