| Catalina666 a întrebat:

Iubitul meu are 1.85 si 74 kg. Are piept,spate.dar vrea sa se ingrase la picioare si brate, la sala nu vrea pentru ca si ar accentua decat, si nu ar depune,de aia doreste mai intai sa se ingrase. Ce ii recomandati? Eu i am zis ca sa isi ia vitamine Centrum, poate isi pune organismul pe picioare si ii functioneaza. Puteti sa imi spuneti cei care i au sau au luat proteine, suplimente aimentare ceva, si a functionat? Isi doreste mult si ma intreaba ce sa faca, nu vreau sa si piarda increderea din el.Va rog sa ma ajutati, rog seriozitate si sfaturi utile, probate care au functionat. Multumesc, ofer funda!

Răspuns Câştigător
| corhaz a răspuns:

Cine ti-a zis ca la sala nu depune? la sala crezi ca se merge doar sa slabesti.ia spune-i sa mearga de 4 ori pe saptamana sa bage 6 mese pe zi plus suplimente WHEY protein sa vezi cum va fi dupa un timp si trebuie rabdare rezultatele nu vin peste noapte.ce am spus e cale naturala nu zic altele e bine asa

1 răspuns:
| SiLaS a răspuns:

Serios,la sala nu se depune masa musculara, copil pampalau. Daca mananca ca un om normal de aia nu se pune nimic pe el, sa manance 5-6 mese pe zi, sa mearga 3-4 ani la sala si dupa sa se planga.