| Cristina5545 a întrebat:

Heiii, știți cumva cum se poate slabi cât mai repede și cât mai mult? Spuneți-mi metodele voastre cele mai bune, mersiii!

4 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă vrei repede și mult ți-l recomand pe Dragoș Vultur, caută-l pe Facebook și scrie-i. Garantez că rezultatele de pe pagină sunt reale dacă te ții 100% de ce spune

| Cosmin86 a răspuns:

Eu am slabit 18kg facand sport (evident, fara sport o sa ajungi o slabanoaga plata, fara nicio forma la care nu se uita nici dracu) si cu o alimentatie in care am scazut carbohidratii (fara sa tin vreo dieta cretina).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

În primul rand trebuie sa îți schimbi alimentația. Nu consuma mai mult de 1000 de calorii pe zi. Trebuie sa eviți cartofii prăjiți, înghețata, nucile, pâinea, prăjiturile, supele crema, maioneza, toate prostiile din magazin și alte alimente cu multe calorii și grăsimi (mai multe detalii vezi pe internet despre alimentație, eu ți-am zis în mare). Dacă îți plac legumele e super ok, ai ce sa mânaci. În al doilea rand, 1 ora jumate de sport în fiecare zi. Sper ca ai sala de sport la tine în oraș pentru ca te va ajuta foarte mult. 30 de minute pe bicicleta de la sala (nu selecta un nivel de dificultate foarte ușor dar nici unul foarte greu încât sa poți face 30 de minute). Apoi iei o pauza și te muti pe banda de alergat pe care o folosești tot 30 de minute. 3 minute mers la pas alert, 2 minute alergat și tot asa pana se face o jumătate de ora. Ok, deja ar trebui sa arzi vreo 400 de calorii, deci sunt cele 1000 de calorii consumare din alimente - 400 de calorii din sport = 600 de calorii - alte activități zilnice = 500 (perfect). După ce faci ce ți-am zis, iei o pauza și faci exerciții la aparatele pentru mușchii picioarelor (partea de sus si jos) ca să ai forme. A și nu în ultimul rand abdomene. Minim 6 serii a cate 15 repetări. Asa am făcut eu și am slăbit 7 kg în 3 săptămâni

| Ricardo26 a răspuns:

Buna Cristina, daca doresti contacteaza-ma si iti pot oferi suport de calitate pe tot parcursul procesului până iti atingi obiectivele. Totul in mod gratuit ( nicolaestanca461@gmail.com )

Întrebări similare