| RosalindaSweet a întrebat:

Hey! merg pe role de ceva timp si nu sunt o profesionista..insa frana rolei mi s-a terminat si acum nu stiu cum as putea pune frana pentru a ma putea oprii?! Sfaturi.

Răspuns Câştigător
| JulyStorm a răspuns:

Priveste atent la cum franeaza cei care nu au frana deloc.
Intoarce piciorul stang perpendicular in spatele celui drept. Intai il poti "tarai" usor, pana te inveti cu senzatia si nu iti mai pierzi echilibrul, apoi apasa mai mult pe picior.
Asta e cea mai buna metoda de franare.

| RosalindaSweet explică (pentru JulyStorm):

Multumesc mult! deja am inceput sa exersez

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa cari o ancora cu tine. De fiecare data cand vrei sa te opresti, arunci ancora si cu putin noroc se va agata de ceva. Bafta!

| me4u a răspuns:

Buna!
Franele pentru role sunt piese de schimb. De exemplu daca ai role Rollerblade poti gasi la magazinul www.skates.ro. Fiecare magazin care se respecta ar trebui sa aiba role pentru firmele pe care le comercializeaza. Sfatul nostru este sa inveti sa mergi fara frana totusi.

| Wrufloukel a răspuns:

Încearcă să te plimbi în locuri unde nu există obstacole! Evită locurile unde există posibilitatea de a accidenta grav o femeie gravidă ori una cu căruț cu copil mic, ori oameni bătrăni și cel mai grav să intri într-un copac să-l iei in brațe efectiv! Caută deci, un loc fără vale. Un loc drept fără gropi etc, și acolo încearcă să prinzi viteză apoi încearcă să te oprești fără a pune frănă. Este ușor, mai ușor decăt cu frăna de cauciuc care după părerea mea este destul de periculos să o folosești, căci poti să cazi pe spate și să te lovești la ceafă! Cănd circuli cu rolele evită să te lași pe spate. Pe role se stă ușor aplecat pe față cu mișcări în stănga și-n dreapta! Totul ține de tine aici, trebuie să te faci una cu rolele. Era bine dacă ai fi mers la patinoar să te uiți la ăia cum se opresc, și credemă că cei care patinează pe gheață pot prinde și viteze de pănă la o sută de km la oră dar se opresc imediat. Eu am învățat să patinez pe gheață prima dată, la 12 ani, și a fost super! Nu uita să faci duș de fiecare dată cănd ajungi acasă și să-ți pui rolele la aerisit pe balcon desfăcute la maxim eventual să le pui și un pliculeț de anti-bacterii! Asta este obțional nu e obligatoriu, dar este bine totuși pentru tine, pentru confortul tău!

Întrebări similare