| bebe221 a întrebat:

Hey TPU,am o problema grava din pct meu de vedere!
Am inceput sa ma ingrasi, ma rog am luat doar 4 kg,dar faza e ca se vede si burta cel mai mare cosmar al meu.
Si vreau daca se poate de scapde ea. tin o "dieta" inventata de mine happy pe baza de fructe si legume ( aa da, cred ca mor fara carne!crying ) dar faza e ca cu cat putina mancare consistenta, cu atat mai multe legume sau fructe ..ma rog salate pr scurt.(am pus ulei de masa, are cv?)
Aveti idee de o alta dieta?
Si m-am gandit sa alerg aveti idee ce muschi pot dezvolta prin alergare

Răspuns Câştigător
| MonicaAntoniaH a răspuns:

După părerea mea dieta aleasă de tine nu este atât de bună. Dacă vei alerga câte 30-60 de minute pe zi și vei înceta să mai mănânci cipsuri si dulciuri vei reuși să slăbești din nou. Cel mai bine e să mănânci carne și ți-o spun din propria experientă. Corpul are nevoie și de carne nu doar de fructe pentru că toate caloriile pe care le vei consuma la alergat trebuie refăcute. Mușchiul de vită este foarte sănătos, salatele de legume, ciorbele/supele. Dacă chiar vrei o dietă care chiar are efect poți încerca ca în fiecare zi să mănânci același fel de mâncare de exemplu : Luni-doar fructe
Marti-doar carne
Miercuri-doar legume. etc.

Sper că te-am ajutat. Eu una sunt sportivă și mereu este recomandat să mâncam carne pentru că, carnea nu te îngrașă stai calm. Și da merită să alergi, în modul acesta îți vei dezvolta mușchii la picioare.

7 răspunsuri:
| Goldenboy97 a răspuns:

Mergi pe carne si legume. Fara fructe.

| Cosmin86 a răspuns:

Sa te "ingrasi"?

Problema ta grava nu e grasimea, e ca scrii ca un ANALFABET.

| Heliodor a răspuns:

Mult sport si mancare diversificata

| MadaMadalici a răspuns:

Organismul tau are nevoie de carne... nu este ok asa, redu portiile de mancare si alearga, mergi cu bicicleta bea multa apa. Rezultatele de vor vedea garantat.

| ravendem a răspuns:

Cauta pe net dieta hiperproteica si tinete de aia daca vrei sa dai burta jos!

| awedtryuhkjldsfghj a răspuns:

1. fa sport
2. mananca des si putin si nu dupa ora 6
3. nu manca doar fructe si legume ca o sa lesini pe strada, gandeste-te ca ai nevoie si tu de ceva consistent care sa te tina in viata, proteine glucide habar n-am. poti manca dimineata ceva mai consistent, la pranz si seara ceva usor si o gustare pe la 3. bafta!

| Cosmin86 a răspuns (pentru awedtryuhkjldsfghj):

Fara fructe, au fructoza ( zahar ) care ingrasa ca orice tip de zahar.