| whein1991 a întrebat:

credeti ca urmatoarea alimentatie pentru masa musculara este buna :dimineata ora 7:00(2 oua fierte, 4 sandwichuri cu branza si cu muschi de taranesc si un castron de lapte cu fulgi de ovaz), ora 11:00(un pahar cu lapte, 1sandwich), ora 14:00(o farfurie de ciorba, o salata de legume, pireu si 2 bucati de piept de pui), ora16:00(un castron de lapte cu fulgi de ovaz), ora 17:00, ianinte de antrenament (un baton mars), ora 20:00(4 sandwichuri, un castron de lapte cu fulgi de ovaz). Aceasta este alimentatia mea.Ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| xCrazyWolf a răspuns:

Pai. batonul mars din cate stiu eu e ceva dulce, nu? Ei, bine, nu ai voie sa mananci nimic dulce. deci scoate-lhappy Iar sandwichuri. ai 8-9 cam asa. probabil sunt cu paine. eu zic sa scoti painea din alimentatie, astfel o sa mananci mai mult la fiecare masa (mai multe piure de cartofi, mai mult piept de pui etc.) si astfel vor creste muschii deoarece o sa ai mai multe proteine. In general mesele sunt la ore ok, doar ca dupa antrenament la maxim 60 min trebuie o masa compusa din proteine (piept de pui, carne de vita sau peste cu cartofi copti, natur, orez etc.)

6 răspunsuri:
| SpaNu88 a răspuns:

Asta e o alimentatie bazata doar pe carbo.
Proteine putine, grasimi putine.
Nu asa se face treaba. ovaz seara in niciun caz, ajung la micul dejun.
Invata sa mananci mai diversificat

| BracKMyhay95 a răspuns:

Sandwichurile acelea cu ce fel de paine sunt?

| cristif a răspuns:

Cate kg ai? calculeaza-ti necesarul pe un calculator caloric, cauta pe net.

| whein1991 explică (pentru cristif):

Am 1.78 inaltime si 69 kg

| cristif a răspuns (pentru whein1991):

Pentru masa musculara trebuie sa ai un raport proteine:carbo de 1:2, depinde de greutatea la care vrei sa ajungi in aceasta perioada de masa.

| Cosmin1122000 a răspuns:

Sincer,dupa parerea mea, tu mananci 9 sandwich-uri pe zi, ceea ce cred ca nu e prea bine...In rest totul ar fi ok. Dupa parerea mea ar trebui sa reduci numarul sandwich-urilor. Funda?