| Tkl_Denis_1998 a întrebat:

imi spuneti si mie ce sporturi sa mai incerc.Pana acum am incercat fotbal bascket tenis de camp tenis de masa atletism, dar de nici un sport din cele enumerate nu m-a atras.

6 răspunsuri:
| SerbanSnake a răspuns:

Culturism! unul dintre cele mai grele dar si frumoase sporturi, perfect pentru un barbat!

| dutzaaa12 a răspuns:

Sunt multe sporturi:inot, volei, saritul coardei(cam de fete deci vei refuza din primalaughing ), saritul cu parasuta, gimnastica...nu stiu daca e aceeasi cu atletismul si ultimul dar nu cel din urma...sahhappyjocul mintii

| ImmortaluL a răspuns:

Si eu am incercat destule sporturi spre exemplu: karate, fotbal, baschet, atletism. Nu mi-a placut niciunul dintre ele. Acum fac box si chiar imi place. Daca cele spuse de tine nu ti-au placut incearca cum am facut si eu, un sport de contact, ai de unde alege: BJJ(Jiu-Jitsu Brazilian), Muay Thai, Kyokushin Karate, Box, Kick-Boxing, MMA(prea dur insa, esti cam mic pentru el, asa as spune si despre muay thai), lupte libere(similar cu BJJ) deci poti alege unul din acestea, daca nu iti place iti recomand inotul, la urma urmei e recomandat de toti medicii, e cel mai sanatos, iti dezvolta toate grupele de muschi, te ajuta la circulatia sangelui, la plamani, te scapa de stres, te face mai rezistent la efort, iti va da o conditie fizica foarte buna si vei avea o statura/ constructie a corpului de invidiat.

| KAdlk a răspuns:

Am facut groaza de sporturi, Apple nu le enumar...
Pe mine cel maI mult m-a atras Echitatia iar pe locu' 2 înotul.

| Mircea9 a răspuns:

Omule eu fac rugby! unde se joaca si cu mana so cu piciorul citeste si tu despre el! sau inot hockey

| AditzaVixon31 a răspuns:

Wrestlingul mi se pare un sport grozav pentru.