| KidUtZzU a întrebat:

Imi place fotbalul dar in acelasi timp as vrea sa ma fac veterinar credeti ca e posibil sa le fac pe amandoua?

Răspuns Câştigător
| VioreL_8246 a răspuns:

NORMAL! Daca vei ajunge fotbalist de succes o sa renunti la veterinar, dar pana atunci poti sa le faci...
Ai mai multa incredere in tine si fa ceea ce simti, nu trebuie sa intrebi pe alti!winking Daca iti plac amandoua eu cred ca le ve face foarte bine...

5 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Nu, nu le poti face pe amandoua in masura in care ti-ai dori sa te satisfaca --- amandoua "mananca" timp si a face concomitent pe amandoua inseamna a nu face bine niciuna!

| AleX_3918 a răspuns:

Salut! Eu sunt de parere ca e imposibil sa le faci pe amandoua odata, decat daca una dintre ele o faci cateodata si una regulat. Daca ambele le vei face de performanta atunci, 100% o sa fie greu daca nu imposibil sa le faci. Ideea mea este sa alegi 1 din 2. De preferat fotbalul deoarece este si frumos, si atractia principala ca te duci la echipa mari, in strainatate, si daca esti bun chiar la Manchester United, Chelsea. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?!

| VioreL_8246 a răspuns:

Repede descurajati oamenii, un exemplu este unchiul meu care lucreaza la banca si e si stomatolog, intr-adevar ca a stat in facultai 9ani dar face ce ii place! Asa ca nu mai sariti voi cu negativistele voastre. Poate si din cauza asta realitatea vi se pare grea! whatever!

| Artemisia a răspuns:

Buna.
Nu stiu ce sa zic thinking
Amandoua nu ai cum sa le faci.
Ori una, ori alta.Eu iti recomand sa te faci veterinar.Este o meserie foarte frumoasa, mai ales daca iubesti animalele happy
Ajutatul animalelor e mult mai important decat alergatul dupa o minge.
Plus ca, daca ne gandim, pe viitor ai sanse mai mari sa devi veterinar decat fotbalist.Adica jobul de veterinar este mai sigur decat cel de fotbalist, daca ma intelegi.

| DraganBogdan a răspuns:

In fotbal iti trebuie si noroc sa te vada cineva, sa ajungi undeva... Ca veterinar este ceva sigur, faci o facultate si te angajezi. La forbal ai posibilitatea sa castigi mai mult dar este mult de munca. Sfatul meu, tine-te de sport. si continua-ti studile. O sa afli mai tarziu care meserie te avantajeaza mai mult.

Întrebări similare