| Iulian922 a întrebat:

Imi puteti spune de ce unora nu le place steaua ci dinamo? Sau de ce nu le place la fel ca unii au alte gusturi, dar mai ales de ce zic ca dinamo o bate pe steaua? Inteleg ca poate unora nu le place de becali si de-asta nu le place, dar cum sa o bata steaua pe dinamo!

10 răspunsuri:
| ÐÿÅ a răspuns:

Depinde de gusturile fiecarui om. Daca omului ii place dinamo n-ai ce sa-i faci! Uite de exemplu parerea mea este ca steaua este mult mai buna decat dinamo, dar parerea altuia poate fi chiar contra parerii mele.

| suffarstar a răspuns:

Sunt Dinamovist nu pentru ca Dinamo bate pe Steaua sau invers ci pentru ca asta am in sange de cand m-am nascut, iubesc Dinamo desi are probleme acum si o voi iuvi merer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fiecare iubitor de fotbal ţine cu echipa care i s-a lipit de suflet din diferite motive. Ţin cu Steaua, cu ea am să ţin mereu şi la fel cum maică-ta este una singură, la fel şi echipa favorită va fi una singură. Asta doar dacă nu eşti genul de iubitor de fotbal care schimbă preferinţele în funcţie de cine este pe primul loc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N-am prea înţeles întrebarea, dar, în fine. Ce ai vrea tu mai exact, să ţină toţi cu Steaua atunci când o bate pe Dinamo, iar când Dinamo o bate pe Steaua toţi să fie dinamovişti?

Cât despre Becali, stai liniştit, îl urăsc mai mult steliştii decât dinamoviştii. Dinamoviştii chiar îl apreciază într-un fel, fiindcă de când a cumpărat Steaua în 2002/2003 a băgat-o prin toate rahaturile posibile şi a asemănat-o cât de mult a putut şi de oricâte ori a avut ocazia cu numele său.

| AlexDFY a răspuns:

Nu toti oameni sunt la fel. Daca tu ţi cu steaua iar prietenul tau ţine cu dinamo nu trebuie sa va certati.Asta e daca lui ii place dinamo. Daca cineva ar zice dc iti place steaua si nu dinamo cum ar fi? Si sa stii ca daca steaua sau orcice echipa pierde nu inseamna ca e echipa proastă poate a avut un antrenament greu sau o zi proasta.Si unora nu le place fotbalul.Le place alt sport.Cum ar fi daca toti ar avea aceleasi gusturi in fotbal? Ar fi doar 2 echipe? Si mereu aceeasi echipa va câştiga?

| Iulian922 explică (pentru AlexDFY):

Nu ma cert, dar pana acum imi zicea ca steaua a facut de ras Romania, imi zicea meciurile la care doar a castigat dinamo dar pe cele care le pierdea nu mi le spunea. La cele pe care le castiga steaua nu mi le spunea, dar pe cele care le pierdea nu. Imi zicea ca la meciul Steaua-Dinamo 3-2 mi-a spus ca e usor sa dai gol din penalti cum a dat Rusescu si mi-a spus ca trebuia sa fie egal sau sa castige dinamo.

| Hevnoraak a răspuns:

Pentru că nu ai cum să înțelegi, oameni au păreri și gusturi diferite.

| xereth a răspuns:

Eu sunt stelista pentru ca asa sunt si parintii mei.
Dar nu din cauza ca imi place becali sau altceva.

| Pustoaicaaa a răspuns:

Fiecare cu gusturile lui, nu putem obliga pe nimeni sa-i placa pe cei de la Dinamo sau pe cei de la Steaua. Eu una sunt stelista si n-am obligat pe nimeni sa aiba aceleasi gusturi cu mine. Fiecare cu parerea lor!

| Nicole99 a răspuns:

Nu zic ca sunt experta dar mi s-a intamplat si mie,problema este ca unii nu pot intele ge frumusetea sportului si a aechipelor,plus gusturile sunt diferite si cat timp di sa alegi nu din,bate sau nu la meci ci prin frumusetea jpocului,fotbalului. Adevarata problema este ca unii nu pot intelege ca daca nu ar fi echpa asta, ei s-ar mai certa? si in plus foot balul conteaza, jocul, jucatori, nu ca e Becali sau n! Aper cate amajutat!

Întrebări similare