| MLorand78 a întrebat:

In legatura cu meciul de ieri seara voi ce credeti? Trebuia Dante eliminat? Parerea mea este ca arbitrul a stricat meciul. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Vasy10 a răspuns:

Dal..ba frate a stricat Frumusete de meci :o

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi s-a părut că meciul ăsta s-a asemănat foarte mult cu cel dintre Chelsea şi Benfica; cu Borussia având rolul Benficăi, de a ataca şi controla meciul de la cap la coadă, iar cu Bayern în postura lui Chelsea, care câştigă cu gol marcat în minutul 90.

http://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/......3182_n.jpg

Dar s-a asemănat doar din acel punct de vedere, căci per total, această finală a fost una dintre cele mai bune finale UCL din ultimii 10 ani, iar rezultatul pe mine mă mulţumeşte, fiind fan Bayern. Totuşi, îmi pare rău şi de jucătorii, fanii şi tradiţia Borussiei, chiar nu ştiu când vor mai ajunge într-o finală de UCL...

| TheAnonimous3037 a răspuns:

Normal ca trebuia eliminat! A intrat criminal!

| Teiubetzk98 a răspuns:

Sincer eu tin cu Bayern, deci nu trebuie eliminat Dante dar, iar arbitrul nu a arbitrat cum trebuie. Boateng a luat o talpa in gura si respectivul nu a primit nimic!

| MLorand78 explică (pentru Teiubetzk98):

L-a lovit in barbie, dar nu a fost nici cea mai mica intentie, iar la cotul lui Ribery la Lewandowski ce sa mai zic? A fost intentie clara in fata arbitrului si a trecut cu vederea. Dante trebuia sa primeasca la faza penaltiului macar un al doilea galben (faultul in careu se pedepseste cu galben si penalti de cele mai multe ori, iar la ce intrare a avut Dante merita rosul!)