| MaryCv a întrebat:

Întrebare pentru cei "musculoși ":Ce suplimente, prafuri, pastile pentru creșterea mușchilor îmi recomandați, pe lângă mersul la sala? Vreau denumiri de produse care au dat într-adevăr rezultate și imi puteți recomanda cu încredere. Mersi!

7 răspunsuri:
| Simpatic a răspuns:

Suntem si musculosi care nu luam prafuri si iti spun de ce nu iau eu asa ceva : daca te uiti pe continutul lor si vezi atatea E-uri, mai vad sucraloza care s-a demonstrat ca este cancerigena, aspartam etc DE ACEEA EU ZIC PAS.
Am muschilosi de astia la sala care iau inainte sala prafuri si imediat dupa, si ce crezi in afara de faptul ca au 0, 1 cm in brat mai mult ca mine fac exact cu aceleasi greutati si nu-s cu mult mai mari... daca vrei poti si natural.
Am invatat asta cand stateam pe tusa si nu faceam sala, datorita unor accidentari mai mult sau mai putin din vina mea si anume la sala nu este important sa te latesti ca un spart in 30 de zile, important este ca si peste ani sa fii acolo...sunt multi care baga steroizi fac 1 an si dupa nu-i mai vezi niciodata.Si sunt unii care fac de placere de ani de zile.
Eu zic ca important pentru sanatate este sa faci cu greutati mici si sa te tii decat sa cresti un monstru si apoi sa te retragi datorita problemelor de sanatate.

| Plato a răspuns:

Depinde unde vrei sa ajungi. In general, creatina si BCAA sunt comune, indiferent de viziune.
Pentru definire poti incerca Iso Whey, iar pentru crestere in masa GFX Gold, Pro Mass.

Eu le iau de la ProNutrition, ti-i recomand si tie.
Nu uita ca suplimentele nu inlocuiesc un stil de viata echilibrat. Orice ai face, sub nicio forma nu lua anabolizante!

| RobertMoon a răspuns:

Eu momentan consum doar Muscletech platinum creatine 5 grame puse intr-un shake post-workout (Re+Charge Orange), o capsula de Omega 3 1400 de la Doppelherz si atat, in rest mancare sanatoasa cat cuprinde... nu trebuie sa te grabesti si niciodata sa nu recurgi la steroizi sperand sa ajungi rapid mare, sunt foarte nocivi din toate punctele de vedere pentru sanatate. Cand eram la inceput imi placea sa schimb mereu sala si in fiecare sala gaseam un tip dubios care imi spunea ca trag bine si e pacat sa ma stric si sa nu iau ceva,, tare,, ca sa cresc rapid asa ca ai grija ce iei si sa iei cu cap, suplimentele pe care le gasesti in magazine de profil de la marci bune si de calitate gen Universal, Weider, Muscletech, ON, BSN cam asta e crema in materie de calitate... daca respecti dozajul nu au ce rau sa iti faca nu te lua dupa toti copii care habar n-au, de la marcile pe care ti le-am scris iti recomand cu incredere orice produs doresti.

| JUNNKiE47 a răspuns:

În primul rând, suplimentele doar suplimentează cu resurse pe care corpul tău le poate obține oricum din mâncare, dacă ai ca obiectiv masa musculară îți recomand Whey Isolate / Protein, pe de altă parte un pre-workout ar fi destul de bun pentru a-ți oferi energie, și în ultimul rând, dacă ai probleme cu articulațiile/încheieturile poți lua și omega-3.

| PateuGamer a răspuns:

Iti zic eu: nu mai cauta lucruri din astea si nu lua niciodata pentru ca sunt foarte periculoase. Dar daca vrei ceva mai bun du-te la sala fa miscare si fa sala si acasa. Ceva care nu e asa de periculos sunt prafurile sau bauturile pentru arderea grasimii.

| RobertMoon a răspuns (pentru PateuGamer):

Zi-ne si noua ce produs ai luat si cat timp ca sa ne ferim de el daca tot spui ca e periculos. happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru PateuGamer):

Serios? sunt foarte periculoase?

Sa faca sala si acasa? Acasa bagi 3-4 fripturi pe zi (+ alte mancaruri) si lasi muschii sa se refaca, nu faci "sala si acasa" decat daca esti idiot.

Pe scurt: daca nu stii NIMIC, nu-ti mai da cu parerea.