| Mihai87 a întrebat:

Mai tineti minte nationala Braziliei cu Dida,Cafu,Lucio,Roberto Carlos,Kaka,Ronaldinho,Ronaldo,Rivaldo, Gilberto? Va mai avea vreodata Brazilia asa jucatori?

5 răspunsuri:
| alexs99 a răspuns:

Probabil ca da, dar nu in viitorul apropiat, va fi foarte greu.Dar Kaka si Rivaldo nu au jucat niciodata impreuna la nationala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se prea poate. Să nu uităm că, parcă, a fost o pauză destul de îndelungată de la ultima naţională cu adevărat legendară a Braziliei şi până la cea din 2002 care-i cuprindea pe cei enumeraţi de tine. Drept e că, un jucător precum Ronaldinho nu va mai avea nici Brazilia, nici altă ţară vreodată. A fost un jucător unic după părerea mea. La fel cum, tot în opinia mea, au fost Zico şi Maradona. Vor mai avea jucători valoroşi cu care să câştige Cupa Mondială, dar asta nu se ştie când... Cu cei actuali, cu Hulk, Neymar, Moura şi eu mai ştiu ce mari " talente " neexploatate cum trebuie, nu vor avea prea curând performanţe din câte se vede.

| Ovidiu11 a răspuns:

Peste foarte mult timp...deoarece putini jucatori din ziua de azi mai joaca fotbal din placere.Era mai mare dragul sa te uiti la fotbal cand il vedeai pe Ronaldinho cu cata placere joaca.Acum banii reprezinta cel mai important lucru pentru un jucator.

| XTreme00 a răspuns:

Brazilienii sunt foarte talentati la fotbal asa ca oricand nationala care o mentionezi poate fi egalata de alta.Iti zic eu ca sunt destule talente la nationala de moment a Braziliei, dar jucatori cum sunt Ronaldo, Ronaldinho, Cafu nu vor fi vreodata egalati dupa parerea mea.

| tsunami11 a răspuns:

Eu cred ca multi din jucatori asteea sunt apreciati peste masura acum sunt multi jucatori peste ei insa acum si fotbal este diferit mai demult el era cu jucatori mai rai si cu timpul tot se perfectioneaza.R Carlos, Kaka, Ronaldo, Ronaldinho asteea cred ca isi merita aplauzele siu poate si Rivaldo.Parerea mea.