anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Majoritatea salilor de fitness au instructori? Care te pot ajuta cat de cat la inceput? Care este diferenta dintre instructor si antrenor personal?

Răspuns Câştigător
| beniamin1991 a răspuns:

Da,exact ceea ce au spus userii de mai sus.
Un instructor colaboreaza cu mai multe persoane,iti spune ce grupe sa lucrezi,iti stabileste si el un program la fel ca antrenorul personal,iti poate raspunde, si e de datoria lui sa o faca, tuturor intrebarilor legate de acel sport,precum si sfaturi despre dieta,sanatate,prafuri sau mai stiu eu ce.
Acesta iti arata cum sa executi exercitiile corect si uneori te supravegheaza, insa nu intotdeauna, trebuie sa fie cu ochii si pe alte persoane.
Antrenorul personal e cu ochii numai pe tine si se afla mereu alaturi de tine dar e o fita in opinia mea, sa nu mai zic ca sunt si scumpi, cunosc un antrenor care lucreaza cu 30 de lei pe sedinta, sa dai zilnic 30 de lei mi se pare o risipa si un om de rand cu salariu minim pe economie nu-si va permite asa ceva.
Intr-adevar,poate oricarei persoane i-ar place sa aiba un antrenor personal,el este ca un prieten care il iei la sala cu tine,sta mereu cu tine,are ceas la mana si cronometreaza pauza, te incurajeaza, iti ofera suport moral cat si fizic cand intampini dificultati cu ridicatul greutatilor, iti face un program personalizat, diferite recomandari si mai stiu eu ce.
Long story short:
Instructor-spune la o sala intreaga ce sa faca.
Antrenor personal-iti spune numai tie ce sa faci.

4 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Tot aia e ma. antrenorul ala personal nu e la sala numai pentru tine. sa nu crezi ca il cumperi si nu are ochi decat pentru tine. singura diferenta e ca iti urmareste antrenamentul si ti-l face amanuntit. si instructorul te ajuta la fel, iti zice ce si cum se lucreaza, dar nu sta dupa fundul tau de colo colo. dar si antrenorii personali ajuta si pe restul.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Toate salile trebuie sa aiba un instructor.
Instructorul iti arata la inceput ce si cum ai de facut aopi iti vezi singurel de treaba

Antrenorul personal sta langa tine pe parcursul intregului exercitiu, te motiveaza, te ajuta samd

| Seepty a răspuns:

Pai un instructor se ocupa de mai multe persoane in acelasi timp dar un antrenor personal se ocupa doar de tine si poti invata mai bine miscarile si mai rapid.

Răspuns utilizator avertizat