| almaz a întrebat:

Mi-am facut comanda de proteine din zer, creatina sub forma de pastile si multi-vitamine la fel sub forma de pastile, pot sa le iau pe toate in acelasi timp? ma risc cu ceva? (rinichi, stomanc...)

4 răspunsuri:
| Annamaria21 a răspuns:

Da, le poți lua, nu iti fac rau, sunt proteine si multi vitamine, nu te afecteaza cu nimic, iti fac doar bine, dar sa nu iei mai multe de odată, sa iei doar una din fiecare

| DovleacTurbat a răspuns:

Sa nu intreci limita cu capsulele de creatina, era mai buna totusi sub forma de pudra. Nu te mai complicai atat.

| Petru_Boia_1992 a răspuns:

Nu stiu daca afecteaza rinichi sau stomacul,dar poti sa te deformezi daca nu faci efort,si s-ar putea sa aibe efecte negative,cel mai bine este sa nu iei, parerea mea, cele mai bune proteine sunt in oua, lapte, carne.

| 17Ioana a răspuns:

Ai grija la creatina, afecteaza pancreasul! Si eu cand merg la sala, vad baietii cum baga tot felul de proteine si creatina in ei. Ideea este ca acea creatina retina apa in muschi, si te umfli. Vai ce muschi am! Cand nu o mai iei, apa se elimina si muschiul se lasa. Incearca pe cat posibil sa obtii nutrientele necesare din alimenatie naturala, nu din prafuri. Poti merge la un nutritionist specializat pe domeniu si iti poate face un program pentru ce obiective urmaresti.