Serious Mass-cel mai bun gainer de pe piata! Este foarte bun si are efecte frumoase.
Gfx 8-Este bun! Chiar merge si Gfx 8.Eu la fiecare 3 kg de Gfx pun cate 3 kg pe mine.
P.Sentru rezultate trebuie sa ai minim 5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati pe langa acel supliment pe care il iei tu!
Daca nu te superi sa-mi zici si cand trebuie luat Serious Mass : Dupa antrenament si... ( aici am o dilema ) Cei de la megaproteine mi-au spus ca intervalul de 2 ore intre cupa de, dupa antrenament si cea de inainte de culcare nu este o problema si pot lua. Apoi mi-a spus cineva sa nu i-au seara si sa iau dimineata. Tu ce parere ai?!
Dimineata pe stomacul gol ar fi mult mai bine si imediat dupa antrenament!
Ești prea mic pentru proteine și suplimente vârsta minimă este de 18 ani!
Evită consumul de astfel de prafuri.
Sa nu te puie dracu sa iei GFX-8, am un vecin o loat 3 badoace si nu so pus deloc, Acum ea Serios Mass si se cunoaste,. Achizitioneazati Danabol cu protectoare de ficat, si et afci si is si ieftine cu 150 ron iti iei mult.
-In primul rand mai treci si tu pe la scoala si invata sa vorbesti limba Romana!
-In al doilea rand, Gfx-8 este foarte bun deoarece, eu la fiecare 3 kg de Gfx pun cate 3 kg pe mine. Daca vecinul tau nu avea cel putin 5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati sigur nu a avut cum sa puna ceva pe el!
-In al treilea rand, de ce ii recomanzi steroizi? Nu inteleg! Tu ai o problema cu capul! Steroizi iei numai daca faci de performanta!
Ramai amator, Gfx 3kg si pui 3kg pe tine vise, poate daca iei Gain Fast pui 1kg-1kg, daca ma inveti pe mine ces proteinele vai vai ) da-mi id sa-ti dau o poza.
Cand o s a[pui 1kg-1kg cu Gfx sa ma anunti si pe mine
))))...Bai...mi-am dat seama din comentariile pe care le dai ca nu sti nimic!
Ce motiv as avea sa mint?
Pai crezi ca ieu te mint da-mi di sa-ti dau poze sa vezi cum is dupa Gain Fast, iti dau nr de tel sal suni pe vecinu sa veiz ca o laot 3 badoace de Gfx si nu so pus, oricum Gain Fast e cu mult mai bun ca Gfx. Daca nu ai testat nu vb deageaba.
Parerea ta i ca Hartia de la Wc pentru mine ma sterg cu ea si atat, hai salut Retardat mintal, ce esti incearca Gain Fast si ai sa vezi Savantule, nu vorbi povesti aici.
)....fi atent! Tu ai testat Gfx? Nu din ce a zis vecinu!
Bai tarane! Du-te inapoi in pestera ta si nu veni sa ma faci pe mine retard! Singurul cuvant din vocabularul tau.
Dc sa testez Gfx si sa mananc 5 mese pe zi cand pot lua GAin Fast si 3 mese pe zi linistit.
Tu nu ai nici macar cunostinte de baze! Trebuie sa ai minim 5 mese pe zi! Mai intereseaza-te!
Scz pentru cuvintele urate mo laot valu, nu-i nimic Gain FAst, Danabol+Protectoare pentru ficat is cele mai bune. Gfx e bun pentru tine ca organismul tau il primeste altfel e diferit dar nu se potriveste la oricine. Gain Fast merge la oricine.
Trebuie sa ai si mai multe nu vb de mese si din astea alimentatie ieu iti zic ceam testat si ceam vazut cu proteinele frate.
Bine! Si eu imi cer scuze si ai dreptate ca Gfx, probabil mi-a mers numai mie bine! Nu se stie cum e la alti.Probabil le merge bine probabil nu!
Nu mai dau inapoi
O sa imi iau Serious Mass ( sac de 5.4 Kg. ). O sa iau dupa antrenament si dimineata!
Mersii frumos cristi!
Protectoarele de ficat te scapa si de problemele cu potenta si celelalte?
danabol = vechiul naposim, uite :
http://www.getfit.ro/sanatate/steroizi/naposim.html
citez : "Sunt cazuri in care secretia naturala nu mai revine la normal niciodata. ", adica impotenta pe scurt :)
1. serious... am mai multa incredere in Optimum Nutrition ( firma de renume mondial ) fata de pronutrition ( firma romaneasca )
2. daca iei la doar cateva minute... atunci mai bine iei intre mese, e bine sa ai cam 1/2 sau 1 ora distanta intre o masa si supliment. Eu cand iau dimineata iau cu 30 de min inainte de micul dejun si e ok. Dar cand nu ma trezesc, iau intre mese sau iau doar o portie pe zi dupa antr.
p.s. : bravo pentru ce-ai zis de steroizi
Asta e un raspuns care chiar m-a ajutat.
O sa iau cand vin de la scoala ( asta fiind pe la 2-3 ) deoarece atunci am cea mai slaba masa pe zi si mai iau 1 cupa dupa antrenament.
O ultima intrebare si cu asta inchei
In zilele de pauza, iau doar 1 data pe zi? si asta fiind cand.
16 ani? nici una nici alta, las-o mai moale cu sala si apucate de un sport ceva, recomand rugby daca tot vrei masa musculara