| dendendenis a întrebat:

Sal.Oare de ce Liverpool nu mai este echipa de alta data care se califica in Liga Campionilor? De ce joaca oare acum asa de slab?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care spun că Liverpool nu mai poate să ţină pasul cu echipele din Manchester sau Londra ar trebui să nu mai comenteze niciodată la această categorie.

Liverpool are o conducere idioată, care de câţiva ani se teme să mai facă investiţii serioase şi să aducă nişte jucători foarte buni pentru a forma un lot foarte puternic. Poate le este " teamă " să nu aducă nişte jucători mult lăudaţi care odată ajunşi pe Anfield să nu facă faţă şi să fie declaraţi transferuri ratate(exemplu Babel şi Joe Cole).

Sunt vremuri şi vremuri, în urmă cu câteva decenii Liverpool domina totul, iar United se zbătea în anonimat, City în diviziile inferioare, iar Chelsea în rahat(unde intră şi în prezent de multe ori). Din păcate, s-au dus acele vremuri, ultima generaţie glorioasă a celor de la Liverpool fiind cea din sezonul 2004-2005, cu Garcia, Morientes, Hyypia, Finnan, Riise, Baros, Hamann, Kewell, Smicer, Alonso, Carragher, Gerrard şi ultimul, dar nu cel din urmă Jerzy Dudek. O echipă fabuloasă, unde toţi jucătorii erau la acelaşi nivel.

| florinmarius20 a răspuns:

Pentru ca nu mai are acelasi lot.

| Alex1886 a răspuns:

Pentru ca Gerrard care era sufletul echipei a mai imbatranit si pentru ca BPL a devenit cel mai puternica campionat, deja Liverpool nu mai face fata impotriva celor de la Manchester Utd si City, Arsenal, Chelsea etc.

| IntrebarileMele111 a răspuns:

O echipa nu joaca doar cu numele, joaca cu jucatorii (lol) jucatorii de acum 20 de ani nu mai sunt pe teren si au venit altii, iar acestia sunt mai slabi decat aia care jucau acum 20 de ani. Gandeste-te la Farul sau Bacau, ele erau foarte bune inainte da acum nu mai sunt chiar si Barcelona peste 20 de ani poate fii in divizia B etc

| Mihaii00 a răspuns:

Salut! Nu Liverpool joaca slab, ci acum exista in Premier League echipe mult mai bune ca ea(Man. United, Man.City,Chealsea).Si se pare ca aceasta concurenta,, sufocanta'' nu prea ii face binebig grin