| Anonymus3000 a întrebat:

Am inceput sa facem antrenamente (fotbal) la sala. Inainte faceam pe stadion dar a venit frigul. Dar nu prea primesc pase cand ne jucam ce sa fac sa primesc pase mai multe. Cand eram pe stadion mai primeam (si ma descurcam mai bine) dar acum nu mai primesc pase... Adevarul e ca daca as primi pase mi-e frica sa nu o dau in bara sau sa fac vreo greseala. Deci cum as putea sa primesc pase si sa nu gresesc asa des. funda

2 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Remarca de mai înainte este corectă: demarcarea în poziţii bune pentru a fi periculos pentru poarta adversă. Deci se aleargă mai mult şi la jocul în sală tehnica individuală este de cea mai mare importanţă.

| florin1979 a răspuns:

In sala este spatiul mai mic, deci terenul este mai mic! ca sa primesti pase, demarcheaza-te in contiuu, nu fii static, te misti sdin stanga in dreapta, lateral, deci pe latimea terenului, in fata fundasilor adversi(ca sa te inveti sa eviti si offside-ul). dupa ce primesti mingea. depinde doar de tine ce faci mai departe. ideea e sa nu te pierzi, sa ai sange rece cand sutezi la poarta. si la urma urmei daca ratezi nu iti ia nimeni gatul. se intampla oricui.