| adytzaPtk a întrebat:

Pentru a face "patratele", cate abdomene, serii trebuie sa fac? Ce trebuie sa mananc.? Dau funda la cel mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
17 răspunsuri:
| Vibrations a răspuns:

2 milioane de serii a câte 4 miliarde de repetiții. Baftă!

| Rockerul23 a răspuns:

Vrei sa zici Six Pack abs?
Pai.
Si eu lucrez la asta happy
Dar e de munca destul de mult.
Trebuie sa scapi de grasimea de pe abdomen.
Si trebuie sa faci si flotari nu numai abdomene.
Eu fac in jur de 200 abdomene pe zi si 150 flotari.

| AdiAdrian1995 a răspuns (pentru Rockerul23):

150 de flotari in cate serii? si de cat timp faci acest program?

| Rockerul23 a răspuns (pentru AdiAdrian1995):

5 serii.
Fac de cam hmm...
1 luna?

| AdiAdrian1995 a răspuns (pentru Rockerul23):

Bv tie. tine-o tot asa

| Cosmin86 a răspuns (pentru Rockerul23):

Pierzi vremea cu 200 de abdomene pe zi, daca lucrezi zilnic reusesti doar sa te supra-antrenezi si sa ai progrese foarte lente.
Abdomenul se lucreaza de 2 ori / saptamana daca vrei progrese.

| AdiAdrian1995 a răspuns (pentru Cosmin86):

Daca tot esti asa expert ma gandesc ca ai urmat si tu acest program... zine si noua cate abdomene sa faci si la cat timp si aia cu "8 min abs e o porcarie de program, 90 % din oamenii care il folosesc nu au rezultate cu el" te asigur ca aceia care nu au rezultate nu or facut cum trebuie si nu o facut macar la o data la 2 zile

| Cosmin86 a răspuns (pentru AdiAdrian1995):

Zi-mi 2 oameni care au avut rezultate cu acel program, dar care sa-i stii tu cum aratau inainte si cum aratau dupa.

Eu cunosc oameni care au patratele si NU au mai lucrat abdomenul de cel putin 6 ani, din cauza alimentatiei. Alimentatia e mult mai importanta decat exercitile, patraltele NU se fac prin exercitii, ci prin alimentatie.

Prin exercitii le maresti, marind masa musculara, dar ca sa le faci vizibile alimentatia conteaza cel mai mult, trebuie sa scazi indicele de grasime corporala sub 10 %, ceea ce e foarte greu daca nu ai un metabolism rapid.

Si inca ceva, muschii se dezvolta in zilele de odihna. Cineva care isi lucreaza o grupa ( sa zicem chiar abdomenul ) de 2 ori pe saptaman, mereu are rezultate superioare fata de cineva care face aproape zilnic ( considerand ca amandoi au aceeasi alimentatie ).

Răspuns utilizator avertizat
| deathy a răspuns:

Ne poti da informatii despre tine? Pregatirea ta fizica, inaltime, greutate?

| MojooJoj0 a răspuns:

Mai macare..ar fi frumoas sa iti recomand numai legume etc. dar merge si carne sau ce manaci tu de obicei numai sa nu fie in cantitati exorbitante ca se face gresime... si nu se fac imediat patratele (vizibile)in interior le simti daca apesi dar se se si vada trebuie sa faci mai mult timp apoi sa te mentii. Majoritatea (halex velea, conect-r) baga steroizi si stau la sala hmm.2-3 ore pe zi.Cam e un mod de viata daca vrei sa arati bine.Nu stiu, eu sunt fata si pana acum o saptamana bagam vreo 500 pe zi (seria continea 70 de abdomene pe care le faceam in 4-5 minute adica cat timp asculat o melodie)

| CleverAdvisor a răspuns:

Trebuie sa dresezi un delfin.

| Paul1126 a răspuns:

Cel mai bun raspuns! Da funda

| baicu_1517 a răspuns:

1.Trebuie sa tii o cura de slabiresa dai jos marea majoritate daca nu toata grasimea de pe abdomen.2. Abdomenele sunt exercitii pentru tonifiere.La un moment dat organismul se plitiseste si nu mai exceleaza.Trebuie sa diversifici exercitiile pentru tonifierea abdomenului mereu.3.Ca mancare trebuie sa mananci normal 3 mese pe zi dar cea de dupa exercitii sa fie bogata caloric dar nu mult pentru a se depune muschii.Succes in a fi FIT!

| caryyna a răspuns:

Pai fa cam 3 serii a cate 30 de abdomene si mananca cat mai sanatos.Fa-ti tu un program cu ce si cand sa mananci. happy