| 6Anonim9 a întrebat:

Salit TPU! Stie careva daca SHOPMANIA ( http://m.shopmania.ro )e un site serios? Am gasit ceva bara de tractiuni la 189 de lei si spune ca livrarea e gratuita... O fi adevarat? Oare pozele si detaliile sunt reale? Orice detaliu in legatura cu acest site mi-ar fi de folos. Daca cumva impresia voastra e una proasta, imi puteti recomanda un site cu articole sportive cat mai diverse? Inafara de Hervis, Decathlon, InterSport. Pe astea am cautat deja.
Funda! Mtumesc! :D

Răspuns Câştigător
| vidaXLRO a răspuns:

Buna ziua,
Multumim pentru interesul acordat produselor noastre.
Pozele sunt reale, dar in cazul in care primiti produsul si nu este conform asteptarilor dumneavoastra, il puteti retuna in 14 zile de la data primitii.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta pe info@vidaxl.ro sau la numarul de telefon 0316300467.
O zi usoara!

3 răspunsuri:
| Ironwin a răspuns:

Shopmania nu vinde nimic, el este un motor de cautare, trebuie sa te uiti in dreptul produsului sa vezi pe ce site este de fapt la vanzare.

| 6Anonim9 explică (pentru Ironwin):

VidaXL.ro

| Ironwin a răspuns (pentru 6Anonim9):

Personal nu cunosc firma respectiva (dar asta nu inseamna ca nu pot fi in regula si foarte seriosi), deci nu pot sa fac aprecieri decat bazate pe ce vad la ei pe site. Acolo totul pare in regula, adica site-ul este bine construit (asta inseamna bani), ai doua optiuni: mai cauti referinte despre ei sau risti si cumperi.