| ovydyu1992 a întrebat:

Sall!
Nu stiu cu ce sa incep...M-am mutat in Sibiu in toamna si toti colegii de clasa ma admira pentru muschii pe care ii am (mentionez ca am 14 ai si am facut culturism 2 ani).M-am axat foarte mult pe tractiuni la bara, flotari si ridicari greutati (30-40kg), dar de la un timp chiar daca depun acelasi efort la sala am inceput sa "slabesc" adica sa imi scada rezistenta, ca de exemplu inainte faceam 20 tractiuni, 115 flotari, si ridicam cu usurinta haltere de greutati precizate mai sus, iar acum pot face doar 10-12 tractiuni, 30-40 flotari si abia ma mai descurc cu halterele. Nu am defecte fizice (piticism si alte alea, am 1, 77 m), iar alimentatia e aceeasi, bogata in proteine. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Aceste lucruri se pot datora faptului ca nu ai mai trecut de ceva timp pe la sala sau din cauza oboseli acumulate(ore mai putine de somn).Iti vei reveni treptat.NU o lua de la zero cum au zis ceilalti.Incearca sa maresti la fiecare antrenament numarul de flotari cu 5 sau 10 repetari, numarul de tractiuni cu 2-3 repetari si micsoreaza putin numarul de kg pe care le faceai cu haltera la 20 de kg, iar dupa care te obisnuiesti incepe sa maresti grutate cu 1 kg sau 2 pe antrenament.VEZI CA POATE FI IN MARE PARTE DIN CAUZA OBESELI! Odihneste-te mai mult!

| ovydyu1992 explică (pentru cristi1505):

E posibil sa ai dreptate pentru ca in ultimul timp am avut o perioada cu insomnnii si dormeam 5-6 ore pe noapte de la niste pastile antigripale

| Cosmin86 a răspuns (pentru ovydyu1992):

- odihneste-te mai mult
- mananca mai mult
- variaza antrenamentele

5 răspunsuri:
| Skynettt a răspuns:

Pai trebuie sa reiei aceleasi exerciti si o sa vezi ca o sa fi ca inaintewinking

| Myyy3 a răspuns:

Trebuie sa o iei de la inceput cu antrenamentele, daca ai deja muschii bine definitii fa sala doar sa ai mentii! succes!

| bogdiy a răspuns:

Trebuie sa reiei aceleasi exerciti