| claudiuboss14 a întrebat:

merg la karate kyokushin de 9 luni si am fost la niste concursuri si aveam emotii si peste 2 saptamani am iar concurs si am emotii ma pierd imie teama nu stiu dc ce sa fac

Răspuns Câştigător
| darkglass a răspuns:

Si eu fac karate...do shotokan si imi e frica uneori la concursuri la proba de kumite pana imi striga numele si intru acolo fac pe mine intr-una,as vrea sa o iau la fuga pentru ca adversarele mele sunt mult maibig grinmari,ma refer la greutate si mai experimentate dar ma gandesc ca un pumn sau un picior nu imi vor provoca moartea, odata am plecat cu nasu stramb am mers la urgenta sa mi-l indrepte la chirurgielaughingam ramas cu el cam tot asa dar am fost mandra de minetonguepentru ca mereu mi-am respectat adversarul chiar daca nu am primit si eu respect deci orice ar fi capul sus, fii fairplay si esti cel mai bun!

11 răspunsuri:
| MMihai a răspuns:

Eu cred că ești prost și că trebuie să te faci deștept urgent!
De ce face un om zdravăn la cap, arte marțiale și dintre ele, în principal karate?
Ca să se poată apăra eficient, dacă este atacat de bandiți sau de alți tălhari!
De fapt este preferabil să îi și bagi în spital pe agresori.
Deci nu trebuie să capeți diplome și nici centuri și nici să participi la concursuri șamd!
Trebuie să faci ceva, acolo, ceva la minim, cât să nu te dea afară, de acolo!
Deci nu văd de ce să ai emoții!

| MMihai a răspuns:

Karatele nu sunt o meserie!
Meserie este medic, inginer etc!
Trebuie să cunoști karate, numai cât să te aperi „eficient ", dacă te atacă niște idioți și atât!

| CenturyChild a răspuns:

E normal la primele competitii sa ai emotii, mai ales la kumite. Si eu am avut nu pot sa zic laughing pentru ca eram sigura ca o sa-mi iau bataie dar la mine au functionat in mod pozitiv emotiile pentru ca atunci cand am ajuns pe tatami zici ca bausem 2 doze de red bull laughing si pana la urma nu am pierdut tongue. Cand ajungi pe tatami trebuie sa te gandesti doar cum sa punctezi si cum sa castigi nu la cum sa pierzi (indiferent cine ar avea avantaj) si la sfarsit evident sa fi fairplay si sa nu te oftici daca pierzi. De obicei daca pierzi inveti mai mult decat daca ai castiga.

Oricum, succes!winking

| florynel03 a răspuns:

Mai bine lasate de krate si apucate de alt ceva ce e cu kratele astea e o joaca d ecopii mici app cati 2 ani ailaughing?

| claudiuboss14 explică:

Multumesc mult chiar ma ajuta asa am sa fac

| claudiuboss14 explică:

Da dar eu vreau sa particip la concursuri si sa devin campion dar am emotii cand sunt la vreo competitie si putin teama si nu stiu dc asta incerc sa spun.

| claudiuboss14 explică:

Incerc sa spun ca vreau sa merg la concursuri dar de fiecare data am emotii si imi e putin teama si de aia va intreb cum anume sa fac sa nu imi mai fie teama.

| claudiuboss14 explică:

Am 14 ani

| MariaDO a răspuns:

Nu trebuie sa renunti. Daca ai emotii i-a o gura de apa, inspira adanc apoi expira. Mai multa ca sigur o ca te simti mai bine.

| Blondixx a răspuns:

Parerea mea este ca nu ai de ce sa te temi. Ai incredere in tine, si singur vei castiga. Eu iti urez mult mult baftaa. Ai incredere in tine