anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca urmatoarea intrebare va fi ptin ciudata, va rog nu radeti de mine. Am 13 ani si cand eram mai mic eram destul de fricos, nu stiu de ce. Nu m-am dat pe bicicleta pana la 10 ani ( in timp ce toti ceilalti colegi din I-IV mergeau) si nu am jucat fotbal pana asta-toamna. Prin august am inceput sa joc pentru prima oara fotbal. De obicei in ceilalti ani la orele de sport plecam si ma duceam cu colegii prin scoala etc ( avem un prof care ne lasa sa facem ce vrem). Cand am inceput sa joc, eram evident foarte slab, si am incercat sa invat pana acum. Am jucat in fiecare zi si dupa scoala ma antrenam singur acasa. Nu am evoluat prea mult si am ramas cam la fel de slab si ma gandesc ca nu voi mai evolua nici in continuare si ma gandesc serios sa ma las, decat sa rada lumea de mine si sa ma injure pe teren). Am mai vorbit cu niste prieteni si mi-au spus ca ar trebui sa continui. Am un coleg in clasa care intr-a V-a era la fel de slab ca mine, Rares, insa un alt coleg foarte bun l-a invatat. Rares e acuma bun la fotbal, dupa aproape trei ani. Si celalat ma invata pe mine, dar eu nu prind deloc. Pur si simplu nu ma descurc. Am vrut inclusiv sa merg la club (sa fac cum ar veni antrenamente cu un prof sau ceva de genul, din cate am inteles), dar nu m-am mai dus. Ce sugerati sa fac? Sa continui sau sa ma las? Si daca continui, um pot sa evoluez mai repede:? Multumesc anticipat.

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu te lasa! vine o zi cand vei constata ca stii.

| Aly07 a răspuns:

Iti place fotbalul sau doar vrei sa fii "cool"? E clar ca nu suporti presiunea, deci fotbalul profesionist nu e pentru tine.

Daca vrei sa joci doar pentru distractie ar trebui sa fii mai relaxat, ce ai de castigat sau de pierdut?
Ar trebui sa joci in echipa cu prieteni... ma refer la prieteni buni, care au rabdare cu tine, dar mai intai stii cine ar trebui sa aiba incredere in tine?
TU

| Lola2013 a răspuns:

Poate pur si simplu, fotbalul nu e pentru tine...Nu e asa de grav daca nu te descurci la sport.Incearca altceva(inot, sala, tenis, ping pong..etc)

| Laryon_Clau_Stefan_1990 a răspuns:

Buna eu te-as sfatui sa te uiti la tutoriale de scheme si etc... sau sa joci cu baieti mai buni ca tine si sa inveti.Eu asa am facut si joc foarte bine fotbal sunt si la un club(am 12 ani). Sper ca te-am ajutat.

| Vulpicable a răspuns:

Daca iti place, are rost sa continui. daca nu, de ce sa te chinui? sigur o sa gasesti alt sport care sa te prinda. Iar mersul pe bicicleta se invata la orice varsta. Eu lucrez la www.biciclop.eu si iti spun ca am cunoscut si oameni care au invatat sa pedaleze abia la 50 de ani;).
Asa ca incearca cat mai multe sporturi si sigur o sa gasesti unul potrivit pentru tine!

| bossu99 a răspuns:

Salut,asa eram si eu dar m-am dus la fotbal, m-am antrenat singur si ma jucam pe strada si in cele din urma, acum joc bine.Ia-o incetu cu incetu si vei reusihappy

| AleeAlexandra755 a răspuns:

Continua poate vei reusi pana la urma :-)