| claud3l a întrebat:

ziceti-mi si mie care este cel mai bun fotbalist dintre : Crisitano Ronaldo, Messi si Neymar. Messi - mi se pare ca nu este nimic spectaculos la el doar, da gol si primeste pase Cristiano Ronaldo - scheme etc mi se pare cel mai bun Neymar - este la fel ca ronaldo parerea mea

Răspuns Câştigător
| Cristiano777 a răspuns:

Cristiano Ronaldo fara nici un fel de dubii! daca vrei explicatii in toata regula da add la id de mess cristiano_ronaldo.sc94

8 răspunsuri:
| Cαrter a răspuns:

Buna! Nu stiu ce crezi tu, dar mie nu imi este deloc greu sa aleg... din cei 3 fotbalisti de mai sus, clar ca Messi este cel mai bun. love struck De 3 ani a castigat Balonul de Aur plus ca este extrem de spectaculos (da goluri cu capul desi are 1.69 m, dribleaza o echipa intreaga, da pase de gol, alearga ca un disperat laughing )... De Ronaldo sunt numai schemele, iar Neymar, ei bine, e cam la acelasi nivel cu Ronaldo, adica stadiul 'floricele-biciclete'. Parerea mea? Messi e cel mai bun fotbalist, si va mai fi inca vreo 4-5 ani de acum incolo happy.

| claud3l explică (pentru Cαrter):

Uita-te si tu daca tot zici ca e messi bun :) http://www.youtube.com/watch?v=TiwIsqdhgBw

| gabitzuxxl a răspuns (pentru claud3l):

Cel mai bun e cristiano ronaldo! dar mai e o chestie, neymar daca e asa de bun de ce in meciu cu barca din campionatu mondial al cluburilor nu s-o vazut? baietas jucatori mari se vad in meciuri mari nu cu toti necunoscuti!

| claud3l explică (pentru gabitzuxxl):

Du-te bai frate cu meciurile tale. e adevarat ca e ronaldo da cu mecurile mai spart laughing)))))

| Cαrter a răspuns:

Bai, da' cati fani are gelatul ala! laughing Si toti sunt increzuti si aroganti... dar ce sa faci? laughing

| ExpertoTpu a răspuns:

Nu conteaza daca e spectaculos sau nu,conteaza munca in echipa,sa nu fie egoist atunci cand esti in fata portii si mai ai un coechipier langa tine,Barcelona e o echipa unita,jucatorii comunica,antrenorul se impaca bine cu toti,iar lucrurile astea se cunosc, nu degeaba Barcelona e cea mai buna echipa din lume happy. Parerea mea e Messi, el e cel mai bun fotbalist.

| robertdani99 a răspuns:

Messi?laughing nu vezi ca la Argentina nu face nimicthinking la Barca il ajuta echipa. Cum spuneam Spania e cea mai buna nationala si acolo e jumate din barca deci are logica ronaldo e singur cu pepe la Portugalia si se descurca sa nu mai zic ca la Real Madrid rupe.

| P1chu a răspuns:

In 2011 era Messi... dupa parearea mea ar fi trebuit sa fie numit cel mai bun jucator c.ronaldo

Întrebări similare