| Eduard_Sorin_1990_zpcN a întrebat:

3 dimineata si stau ca o cucuvea, ma freaca gandul de a lua pe viitor niste suplimente, dar sa fac ceva serios nene, e cam singurul lucru ce ma face fericit bodybuildingul, iar de poimaine ma duc pentru pima data la sala.
Pe viitor vreau sa fac ceva din asta!
Uitati si voi, habar nu am ce sa aleg, sunt PRAF!:
https://www.myprotein.ro/sports-nutrition/mygainer/11361 345.html
https://www.pronutrition.ro/......itate.html
https://gymbeam.ro/anabolic-masster-2200-g-amix.html
https://www.megaproteine.ro/Pachete/
https://www.geniusnutrition.ro/pachete
https://b2b.bodytimero.com/ro/list/cid/148
https://b2b.bodytimero.com/ro/11409-product.html

Deci nu mai are rost sa mai dau alea, ca v ati prins, deci sunt O Groaza de magazine si de optiuni, si nu ma pricep prea bine la chimie si biologie, de aceea voiam sa aleg un pachet de forta si masa.
Ce ar trebui sa iau?
Voua ce va convine, ce v ati cumparat, ce imi sugerati?
cam tarziu. ma dor ochii de la atata telefon si pc...
va multumesc anticipat, chiar as aprecia, va rog mult de tot, chiar vreau sa am performante mai inalte, vreau sa ii fac invidiosi, si sa dau drept exemplu. Nu o sa apelez niciodata la steroizi fiindca sunt cam informat (YT) despre ce aduce :)), nu prea bine...
Va multumesc mult
Pana acum am cumparat o punga de 500 g de proteine de la Weider, un baton weider de vreo 40 de g de poteina (6-7 lei, cat ala cu emblema americii, ce naiba costa atata cand ala are mai putina proteina... o fi avand un alt target...,"fitness" :)) ), ca pana acum imi luam mereu prostiile alea ieftine care habar nu am cat de sanatoase sunt Redis cele rosii, care aveau procentajul cel mai mare de proteina, si milk&egg si altele dar poate nu va fi nevoie de baton daca am un hole package. pana la urma sunt mai realist cu banii, dar ca muncesc 8-12(pentru bani) ore, fizic, ca sa obtin astea, si corpul de campion, nu ma intereseaza, sacrific orice

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

Suplimente = mancare concentrata.

Eu cred ca le confunzi cu synthol... mai documenteaza-te inainte sa aberezi.

Copil mic, pampalau si firav... explica el de suplimente ca sunt doar pentru aspect!

68 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ce varsta ai?
Stii ca anabolizantele sunt pentru culturisti? Stii ca, culturisti sunt impotenti?
Deci, fericirea ta este sa arati bine, chiar si cu pretul de a fii impotent?

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Violleta2022):

Desigur! Nu am facut sex, nu am sarutat o fata, si voi fi un celibatar, ce ironia, dramatic, e chiar aproape umor negru :))
Sunt un Baudelaire. Ce e atata, mai lasati ma domne cu sexu, toata viata am procrastinat, jocuri video filme si master bare, eram de 9000 de ori peste Mircea cel Batran. Nu mai am putere, am doar 19 ani si sunt un puta verde dar fantana tineretii s-a secat. Nu mai pot sa fac astea. Habar nu ai ce oribil ma simt dupa ce elimin (dar din cauza antrenamentului intensiv, am frisoane si daca nu elimin, visul umed se pune bineinteles, des le mai am, sau daca am un gand puternic (necontrolabile, nu pot sa fac pe nimeni sa ma creada ce simt sau cred logic dar totul e parca impotriva fiintei mele, nu sunt de acord cu perversiuni si Co., dar se pare ca toti avem un Brad Pitt :)) Fight Club), eu intotdeauna stateam... ore, toata ziulica, brat de jucator profesionist de skandenberg, dar m-a costat, ai auzit de NO Fap? Pai, sa spunem ca multi dintre marii campioni ai omenirii nu abuzau sau erau putin puritani chiar, in spiritul de a cuceri, acea energie sexuala poate fi folosita si in alte scopuri.
https://www.youtube.com/watch?v=JU1WAaTSjgI
Vezi asta, iubesc ocultul. Sa analizez, totul.
Logic ca o sa fiu vazut ca fiind schizofrenic si dement. Dar sunt un om pe fata.
Sunt plin de reumatism, frisoane, stari de voma si balonare, stari de lesin, nu am putere sa fac chestii, ma ia somnul ca pe urs. La hibernare. Plus dieta mea neechilibrata, cand mananc putin cand enorm, pe baza de stres, mi-a distrus ficatul, poate si altele, si ai o stare de somnolenta continua, indiferent ce ai face, si simti ca mori de cald si frig in acelasi timp.
Testosteronul asta, sau fluid spinal Chrestos, Hristos, e folosit la densitatea oaselor, creier si activitate cerebrala, absolut tot, nu conteaza.
Si plin de tactici si ganduri sumbre de suicid si depresie... ce cuvant de rahat, depresie. Nu descrie absolut nimic.
Sunt pe fata numai psoriazis, de la stres, chiar daca mi se spune ca nu as avea de ce sa fiu stresat ca nu fac niciodata absolut nimic.

Plus ca sunt un ratat absolut, cel mai mare, in amor. Bine spunea Poe, All that I loved, I loved Alone. Sunt resemnat, Sper. Fiindca kafka, poe, lovecraft, eminescu, sau crowley, sunt niste copilasi flower power in comparatie.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Violleta2022):

Pai ma anabolizez la maxim! Dar vreau intr-un mod eficient, de aceea nu vreau steroizi fiindca exista efecte secundare... sau poate daca iau asa putin ca stimul, hmmm, ca doar Arnold nu facea 5 ore curat, cu HIIT, laughing),
Am nelamuriri fiindca program si antrenament, si as dori sa fac si Ska de performanta ca e taran tare Oncescu, bine, toti sunt. Si Arnold era...
Nici nu vreau sa concurez neaparat cu altii, vreau sa imi ating limita, copii, nu exista speranta sa am laughing) as fi un criminal sa aduc bietele vieti cu mine, macar asta am invatat. Nu oricine are voie sa faca copii, asa ar trebui... cel mai de pret lucru, o viata. Iar eu, ca Socrate, am ajuns sa imi dau seama ca sunt total neadecvat si incapabil.

| Cosmin86 a răspuns:

Tie iti trebuie, in primul rand, un antrenor.

Tu te-ai uitat cat mananca bodybuilderii? Ca baga 15-20 (chiar 30-40 unii) de mil/luna in mancare? Abia APOI urmeaza suplimentele.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Antrenorul costa mult:))) incat face sa para joaca de copii cumpararea suplimentelor.
Nu am creativitate dar intr o caserola care are 4 (sau 5) cotlete, de 22 g proteina fiecare, e ceva, si costa doar 9.99, cum faci asta cu batoane sau pudre care sunt special doar pentru asta, ca un shake ar costa vreo 5 lei, si are in jur de 30... si sunt special gandite Pentru proteine, dilema.
https://www.machomen.ro/de-unde-cumparam-suplimente-nutritive-ieftine
Tipul asta zice sa cumparam din strainatate, e platit de unii producatori sau magazine?
Vorba aia, nimeni nu ti vrea binele, asa degeaba... e intotdeauna un interes

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Nu mananci doar proteina... mananci si carbohidrati simpli si complecsi (cu eliberare rapida sau lenta de energie), fibre, grasimi sanatoase, etc.

Alimentatia conteaza 90%, suplimentele 10%.

Vad ca esti atat de interesat de ceva care conteaza 10% incat neglijezi ce e important...greseala tipica a incepatorilor.

REPET: uita-te la ce mananca un bodybuilder (pe Youtube sau articole) si apoi te gandesti la suplimente.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Ok. Si stiam de carbs si grasimi si fibre, de aceea sunt All-in-One sau pachete, dar o sa ma uit la ce mananca ei, logic, mersi, daca ai ceva ce iti place sau aprobi si recomanzi, imi poti trimite un link ca nu ma supar

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Auzi amice, pana la urma ajuta ma te rog frumos la echipament care e mai urgent fiindca nu pot sa ma duc.
sa iau mixul de pe mega sau sa merg pe decathlon? Imi trebuie ceva de cardio sau?

| aXy99 a răspuns (pentru Cosmin86):

Intai vitaminele (alea "S").

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru aXy99):

Roids

| aXy99 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

In loc de gainer foloseste unt de arahide. De 100 de ori mai sanatos si mai eficient. Si mai ieftin, pentru ca nu exista o firma anume care sa investeasca milioane de $ in reclama cum este in cazul suplimentelor alimentare (inclusiv gainerele). Daca mai vrei carbohidrati adauga si o banana sau ovaz. Si gata gainerul. Pudra proteica e buna, iti recomand un concentrat proteic, nu te duce catre cele mai scumpe suplimente, nu merita, mai bine axeaza-te pe mancare. Pui, peste, lactate, oua, cereale, legume, fructe, salate etc. Daca nu reusesti sa mananci aproximativ 2g proteine/kg corp poti sa-ti faci un shake. Incearca si o creatina, dar la inceput e cam inutila pentru ca nu ii vei vedea rezultatele.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru aXy99):

Stiu ca se va vedea dar trebuie sa fii disciplinat si rabdator, si sa capeti experienta. Are un adaos de 5-15 % forta si ajuta la momentele explozive de efort anaerobic, de ascunde in ficat, rinichi si tesut muscular, cam in jur de 2 grame sunt produse zilnic, in muschi e ascuns aprox 3 grame /jumatate de kg. Este bun fiindca ADP-CP. Creatina Fosfat CP transfera un Fosfat, adica un atom de Fosfor la un Adenosine Diphosphate (ADP) pentru a forma ATP, principala sursa de energie. Energia e eliberata de ATP atunci cand un P e rupt. (ADP-ATP) Creatina cara doar P in celula, astfel producand energie.
Limbi

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru aXy99):

Untul de arahide de la Myproteine atunci cred no? Si ce zici de astea, mi le-a recomandat o fetita pe TPU, se numea iLuie
Https://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/ON-Serious-Mass-5-4-kg/ de calitate

https://www.megaproteine.ro/......musculara/

https://:///...D0XRM9BBM/

https://www.megaproteine.ro/Performanta-sportiva/Animal-Pak/

https://www.proteinoutlet.ro/dymatize-creatine-monohydrate-500-gr (super buna)

Dar e mai ok asta cu creatina si animal pak ok?
https://i-nutrition.ro/......der-120gr/
cred ca o sa incerc din toate suplimentele lol.
astia de pe YT care spun ca Genius sunt cele mai bune sunt lingai si pupincuristi, cred ca platiti grav

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru aXy99):

SI ma gandeam si la niste bcaa sau glutamina sau green tea
green tea poate sa fie un preworkout nu? Dar trebuie luat cu mancarea
ceaiul verde poate fi tare asemeni cafelei

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru aXy99):

Dar nu stiu, merita? Eu vad ca, doar 7 grame de proteina, ii dai afara intr o ragaiala, scuzati mi franceza sire

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Https://gymbeam.ro/anabolizanti-si-stimulente
da nu stiu parca vreau, macar in viitor, sa ma dau pe anabolizante, preworkout, testobooster, sunt curios...
hulk distruge!

| aXy99 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Cat despre untul de arahide de la MyProtein, este foarte bun. 100% arahide, fara ulei, zahar, sare sau alti aditivi. Totusi, la 49 RON e destul de scump, sunt destule oferte de 50%, eu atunci imi cumpar mai multe kg.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-ti recomand nimic.
Dedicatie(mind set), antrenament, odihna, alimentatia conteaza. Suplimentele sunt porcarii mai bine investesti in echipament daca ai nevoie dar ca incepator nu-ti trebuie.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Sa o lasam cu intelepciunea anticilor ca ma interneaza la ospiciu ori in Opus Dei :))
Sa iau din decathlon
https://www.decathlon.ro/shaker-negru-portocaliu-700-ml-id_8491920.html
https://www.decathlon.ro/tricou-500-negru-albastru--id_8484811.html
https://www.decathlon.ro/sort-500-negru-id_8484888.html
https://www.decathlon.ro/sort-lung-500-regular-barbati--id_8489798.html
https://www.decathlon.ro/tricou-fitness-cardio-fts-500-id_8484970.html
https://www.decathlon.ro/tricou-500-regular-barbati--id_8350564.html

sau

https://www.megaproteine.ro/Pachete/Pachet-Echipament-pentru-sala/


ce sa imi iau?
transpir mai mult si mi e frica sa ma fac de ras la sala...
trebuie sa iau ceva de poliester pentru cardio cand eu fac BodyBuilding? Sau de pillates/stretching... este si un tricou de bodybuilding in link daca vedeti

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Daca as trai pana la 30 de ani, dar as fi in full potential, m as sacrifica, dar fara spitale si medicatie pana atunci, si atunci, sa vina Cerberus si dracu sa ma ia
Nu ne vindem sufletul chiar asa usor, nu orice prostovan poate, nu eu laughing

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Https://gymbeam.ro/testosterol-250-megabol.html
Ia uite ce ieftin ma
exista o granita a testosteronului?
Voi lovi un prag? Stiu ca e un fel de balanta, in organism ce echilibreaza astea, dar pot sa depasesc platoul si sa devin mai performant, sau stagnezi?

| aXy99 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Toate suplimentele sunt inutile. Dar tu nu vrei sa intelegi asta, nu? Ii apreciezi (si le dai si funda) celor care spun ce iti convine (adica iti recomanda suplimente, iti zic ca sunt bune si ca fac minuni si ai rezultate de la ele), dar celor care iti zic sa ai grija la ce mananci ii iei la intrebari laughing

Mancarea e sfanta, toate prostiile care au nume asemanatoare cu steroizii, dar nu sunt steroizi sunt TEPE. Prostii fara niciun efect benefic. Vrei sa cresti? Ai rabdare. Nu te vor ajuta suplimentele. Hai sa iti explic:
1. Glutamina este un aminoacid important, dar ghici ce? Nu e esential! Organismul tau il poate sintetiza din alti compusi.
2. BCAA-urile sunt importante, dar nu asa de mult precum spun astia care vor sa-ti vanda produse. Poti sa iei muuulte bcaa-uri din carne, lapte, oua, branza, iaurt (apropo, exista iaurturi grecesti sau zuzu stors cu 8g proteine pe 100g!) si multe alte alimente. NU ai nevoie de suplimente. BCAA e produs din colagen hidrolizat, o proteina cu valoare biologica foarte mica. Ca sa citez pe cineva "e ca si cum ai manca parizer din piele si copite de animale." Organismul nu se poate folosi in mod eficient de ele.
3.De preworkout nu ai nevoie, daca dormi suficient si mananci bine si sanatos (deci bogat in legume si fructe) nu vei avea nevoie de asa ceva.
4.Creatina e aceeasi de oriunde ai lua-o, daca are un ambalaj fancy probabil va fi si de 3 ori mai scumpa. E aceeasi substanta chimica, se obtine la fel, NU e naturala (asta nu inseamna ca e steroid, doar ca e facuta in laborator). Nu toti au rezultate de la creatina. Cel putin nu vizibile, ma numar printre ei.
5. Suplimentele minune si cele care imita steroizii, repet, nu sunt bune de nimic. Vrei ceva bun? Ia steroizi! Pe termen lung va merita?! Cel mai probabil nu, mai ales ca nici nu ai inceput sa mergi la sala.
Incearca toate suplimentele posibile si vezi care-s bune si care merita, dar vezi ca fiind nou la sala, vei creste foarte bine si vei avea falsa impresia ca primele pe care le testezi vor fi extraordinare.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Va rog Frumos sa ma scuzati... acum, o sa ma enervez.
CE DR ACU MA?!
https://www.youtube.com/watch?v=XfzD2-iZ1E4
NU Stiu ce pana mea sa mai cred frateee
ce eeeee asta, de cee, sunt atata chestii cretine, atatea informatii de rahat, ma pune confuz si ma infurie,
e pura spalare pe creier nu?
E dezinformare si troll sper, ce sa inteleg frate ca ochii mei se invart in sens contrar, sunt buimac.
atatea contradictii, sa ii ceva in gura pe toti, daca as pune mana pe ei i as distruge, le as smulge oouale mama lor de animale

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Deci trebuie sa mananc cube 4 ore de la antrenament sau cat mai aproape?

Ba azi ma duc, am luat echipament, am fost in decathlon, si vazusem ghici, borcane mari cu ON serious mass dar era doar un milion, nu 3 sau 4, si avea ghici 15 grame de proteina pe 100g, ce mama naibii, e diluat rau, de aia e ieftin?
Incat nu exista macar in topul, era un aptipild cu suplimentele cu o puritate cat mai mare, asta nici nu era in lista...
si aia de la Aptonia si altele, din proteina vegetala, de vegani, avea enorm de mult pe langa asta
adica parca era 70 g pe 100g, si costa ceva ieftin raportat la ce vedeam pe net, nu stiu, ciudat.
Si pe punga asta care am avut o de Weider 500g am dat 70 de lei laughing, bine, e printre cele mai bune. Sau? Daca are Doar 28 de g proteina? E prea putin

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Stai domne ca nu e chiar asa... am spus ca viata mea e ca o sinusoidala?
am avut perioade in vata cand eram de N ori mai fit. Anii si "experienta" e **** fiert. Stiu din experienta.

Azi m-am sculat la 7 ( m-am pus sa ma culc la 2 dimineata) si m-am culcat la loc nervos, si am avut un vis umed. M a luat burta de m-a facut praf, mi-a stricat ziua de tot. sa bag ceva in anunnaki aia care mi au pus organ. Ma simt molesit, am o stare de somnolenta si lipsa de vlaga, si am o depresie crunta. Nu am chef de nimic. Ai auzit de NoFap? Pai unii dintre astia sunt inteligenti si stiu multe lucruri... dar in lumea noastra mainstream se spune ca masturbarea si ejacularea sunt bune pentru sanatate **** organism ****
M a pornit o diaree, stii ce arde curu'? De te duci din 10 in 10 minute, dar te tine in suspans.
Si aveam nevoie de testosteron... ma bag pe steroizi sa moara familia, nu ma intereseaza oricum. Da o dracu.
Mi e rau fratele meu alb

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

M am chinuit sa ii spun unuia despre deadlift, daca fac forma corecta si cum ar putea sa ma ajute daca 2 treimi e de impins, nu afecteaza spatele, e mai mult de picioare, preponderent. Dar am facut barbell rows pana la urma. Dar astia pe net ziceau deadlift. Da o dracu. Dar macar am facut exercitiul asta ok. Singurul care pot sa zic ca l am facut serios. Si tractiuni la helcometru. Dupa am sacadat. tractiunile... am fost Praf. Praf am zis. Cine sa mai faca biceps laughing), am incercat am facut doar cateva repetari doua seturi cu bara ez, dar nu aveam stamina si forta, lipsit de vlaga. Am plecat trist la maxim.
Mortii ei. SI nu e vorba in rahat cum ar zice cineva, ca sunt d abia la inceput, ca ma antrenez mai bine decat alti cretini ce fac de ani.

| doctorandus a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

"TL; DR VERSION YBOP, TGPE, si nofap au fost fondate in baza viziunilor a doi oameni care sunt considerati paria in comunitatile de cercetari referitoare la sex si relatii si in cea clinica." http://www.drjasonwinters.com/......anuary-10/

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru doctorandus):

Ce este asta?

| doctorandus a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Ai pomenit de NoFap, o comunitate de indivizi dubiosi care cred ca daca se abtin de la sex si alte chestii capata superputeri.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru doctorandus):

Iar tu aduci alte hiperbole...
nu o sa zbori dar nu te simti ca mine, cutremurat si strapuns de reumatism si frisoane si de abia daca mai poti sta in picioare dupa momentul de placere iluzorie... de chestiile astea nu stii...

| doctorandus a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Ce-are aia cu reumatismul? Nicio legatura!

| doctorandus a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Foarte trist ce se intampla, dar pentru asta trebuie sa mergi la medic si sa primesti tratament, nu sa te iei dupa un forum condus de bolnavi psihici.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru doctorandus):

Toti suntem bolnavi prietene, doar ca nu am vazut inca. Dar iti multumesc pentru curtoazie si interes, esti foarte dragut si apreciez.

| doctorandus a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Ca sa tratezi o carie mergi la dentist sau la strungar?

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

ILuis
Mesaj primit iLuis
Vineri, 17 August 2018, 9:20 pm
Re
Pt testosteron ia pastile de Tribulus terestris și zinc de la plafar, costa 6 lei cutia cu 30 pastile, iei 2 pe zi, una dimineața pe stomacul gol înainte de masă sau antrenament (in caz că nu mănânci înainte) și una seara înainte de culcare


O sa iau stimulatori de testosteron.
Frate dar ce rau obosesc acum...
Tin minte intr o perioda in viata mea ca faceam, 30 + tractiuni intr o serie, muscle up, abdomene la bara, acum gafai Exact ca tataia! Nu va iau la misto!
Daca au ajuns si ceilalti sa imi spune si sa imi reproseje, sa rada de mine, ca nu ma mai scoala alarma, ca tata care vai de el, ce viata grea a avut laughing, si nu mai stiu de mine uneori
Eu am spus ca sunt asa cam observator, parca sunt degajat si lipsit de putere, fara focus, cam poate cum ar fi un fumat rupt de iarba, si nu, nu am fumat, sunt anti fumat fiindca am fost abuzat si vomit cand miros mirosuri exagerate.
Nu am putut sa fac antrenamentul propus, ma ghidam dupa antrenamentul lui Angel, ASL, m-am uitat la cums a faci genoflexiuni fiindca dezvoltasem o forma foarte proasta, ma durea spatele si mi l dezvoltam mai mult decat picioarele laughing asta ce sa zic. Nu stiu la un antrenament ma prinsese bine, imi lovisem si picioarele si spatele, mijlociu, mare gros. Logic ca a scazut ce naiba sa mai zic
Totul a scazut, e ca vremea corpul meu
Dar nu poate fi asa mereu. Merg serios acum si suplimentez ce nu iau din alimente dar preferabil sa mananc mancare si acum m-am mai invatat de caut continutul din mancare
Sa merg 7 zile din 7 sau sa las o zi libera? Nu as lasa...
ca dupa ziua aia mai des am patit sa simt ca o iau de la zero, iti dai seama ce oroare si tristete pe capu meu.
Ba. Fac de 3 zile. Maine nu stiu csf, poate o sa fac putin din toate, exceptie picioarele, pompez pieptul, bi+tri+delt. Trapez, am vazut ca ridic ok la hatera la barbell bent over rows. si vreau sa fac farmers walk. daca aveam si niste FatGripz... dar o sa cumpar Iron Bull Strength ca sunt mai ieftine si mai mari.
Ca si conformatie nu stiu daca sunt ectomorf, dar nici mesomorf nu pot fi laughing

Ce credeti ca au tipii astia de la mine din clasa care fac de o groaza de timp si iau o groaza de suplimente, batoane, pudre proteice, creatina, alte chestii, dar sunt slabaanogi. Si ma simt ataat de Cringe cand vin la mine sa imi arate si povestesc ce rezultate au... e trist. Arata ca pana mea, nu, e mai frumoasa.
Unul, idiotul, cica facea chiar 3 ore antrenamentul, si eu i am tot zis, am inceput cu frumosul dar acum il port la kur, cum faci ba idiotule tu 3 ore, pe ce planeta traiesti? Da cica avea antronor frate, baieti care il ajuta, atat de cretini sunt oamenii
Pai cresc eu intr o luna Mai Bine decat astia 1an+
Mi e sila. E ironic. La fel cum vedeam ca se uita aia mai mari urat la noi ca suntem boboci cand am venit la liceu, s-a intors roata si am simtit la fel. Ii inteleg poate pe unii care se uitau urat la mine cand am mers la sala; P. Era baiatu asata care am am zis ca avea swag, frate, avea bratu de 2+ cat mine, dar picioarele sunt de 2 ori mai mici, si stati, vreau sa spun, nu ca picioarele mele sunt mari (bine, nu acum ca, nu m-am mai antrenat) Era Exemplul Perfect pentru Chicken Legs laughing ma cam holbam la el putin, si altul se uita la mine cum ma uit la el am observat, ori asta, ori sunt un barbat chiar sexi.
Adica eu sunt un Johnny Bravo, e idolul meu, dar laughing nu pot face chestia asta, sa nu imi antrenez picioarele.
Bros and broscience. Ganguri de sala. Redusi.
Aaa, si kinobody. dar el nu le avea chiar asa mici Greg laughing

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Https://imgur.com/a/2c3NkOH

Le am de 2 zile, incerc că le aranjez, sa planific cum și când le iau

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică:

Azi fac picioare.
6+ seturi de geno high bar, 4-6 superseturi flexii biceps femural și extensii cvadriceps la aparat, daca fac gambe fac la aparat, 15 repetări, 21, 30, fluctuez intre ele și greutate/Nr și viteza

| AdiZNoni a răspuns:

Îți voi răspunde simplu. Un bărbat cu mușchi pe suplimente e ca o femeie cu silicoane. Suplimentele sunt doar pentru aspect. Dacă o să ai nevoie să ridici ceva în afara sălii vei realiza că-ți vor cădea bijuteriile familiei în cizme.

Sala se face cu efort și dedicare, nu cu suplimente. Dacă vrei forță, muncește din greu, mănâncă bine și nu mai fi cucuvea de noapte, căci odihna e cea mai importantă la sală. Dacă vrei să fi o altă păpușică cu mușchi doar așa de paradă și poze de Facebook, poți să te bazezi pe suplimente.winking

| AnastasiaK a răspuns (pentru AdiZNoni):

Altul care habar n-are ce-i ala supliment dar se baga in seama. Mai, daca te stii prost (informat), indicat e sa taciwinking

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru AnastasiaK):

Si pana la urma unde sa apelez si eu mai laughing?
Pe cine, unde sa intreb?
Nu exista niciun bodybuilder ceva aici? Pai, poate pentru ca e plin de trolli si... asa, copchii
Ma intristeaza

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru AdiZNoni):

Tu POATE vorbesti de synthol, care e ca un silicon ce iti face bratul de 5 ori cat capul meu, dar ultimul spalat pe creier ar face asta, nu e nici macar estetic, e o diformitate si o abominatie, nu te face in niciun fel puternic, e o prostie. Si faci cancer cam cum imi schimb chilotii.

Suplimentele sunt suplimente (alimentare) dintr un motiv anume, nu poti sa vii cu toate vitaminele si nutrientii necesari Doar din alimentatia si dieta ta, cat de buna si diversa ar fi... suplimentul vine ca sa Suplimenteze, sa reintareasca si sa consolideze tot ce ai facut, daca iei niste proteine, si stiu persoane care parca au retard mintal, ce nu inteleg si au o conceptie preformata din pataniile lui Pasmante Chioru', pe langa creier mic si muschiu' mare, tipul ala se duce la scoala sobolan de laborator, e cel mai tare, invata rupe tot, 10 in bac ia nu? Unde piz da ma si e cultura aia generala ca sunt exasperat... nu iti cer sa imi configurezi aranjarea moleculara in spatiu a fiecarui element, dar ma cam pe oamenii astia, buni de holocaust. Niste cocalari doar ca rockeri, mare diferenta.

Nu erai tu tinta lol, dar ca imagine de ansamblu, plus prietenii mei avortati de dumnezeu.
Daca iei niste proteine tu "hranesti", ajuti la refacerea tesutului muscular distrus, fiindca tu cand ridici sau faci ceva, distrugi muschi, e normal, si fenomenul de Crestere musculara se numeste Hypertrofie, " multi muschi putina minte " e facut de retardati mintal, la fel. Dar chestiile astea le arata si pe cocalarismul ala de discovery, sau ce se intampla doctore inainte de maruta, sau naiba sa le ia, nimanui nu i pasa.

Iti trebuie 1 sau 2, hai intre, si depinde si conformatia fizicului tau, daca esti Ectomorph, Endomorph sau Mesomorph, in functie de astea iti mulezi antrenamentul si dieta. 2 grame de proteina pe kilogram daca vrei sa cresti si sa nu procrastinezi ca un bou, mediocritate, deci daca Alex are 60 de kg, atunci ia 120 de grame de proteina.
Dupa antrenament e sinteza de proteina (de preferat intre orele 5 si 7 unde aduce varful de sinteza de proteina, fa antrenamentul la 5 si mananci dupa) daca mananci in urmatoarele 2 ore, vei avea rezultate, daca nu, daca mananci dupa alea 2 ore, o sa ai rezultate mai mici

| RobertMoon a răspuns (pentru AdiZNoni):

Ai vorbit tu când trebuia să taci, un răspuns mai penibil n-am văzut niciodată, nimic nu e adevărat din ce ai zis

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru RobertMoon):

laughing) mersi, macar mai am companie placuta, imi mai ia din greutatea de pe umeri

| AnastasiaK a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Apelezi la un antrenor, mai ales daca vrei sa faci bodybuilding, neaparat. Tie iti trebuie mai intai de toate un plan alimentar. Suplimentezi cand stii ce ai nevoie si mai ales daca ai nevoie (in primul an nu prea ar trebui sa ai), nu bagi suplimente in prostie ca asa face toata lumea. Un antrenor te poate ajuta si cu partea asta. Am vazut in raspunsuri ca nu te prea incanta ideea...naspa, ca pana si bodybuilderii pro au (adica aia care stiu de 10x mai multe decat tine in domeniul asta). Daca vrei sa faci sala pentru tine, poti si fara. Daca vrei sa concurezi in schimb...

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru AnastasiaK):

Frate dar nu trebuie sa ma batjocoresti! LOGIC ca trebuie sa fie cineva sa stie mai multe, cand am insinuat eu ca eu le stiu?! Tocmai, am spus ca sunt SCUMPI. Urasc cand lumea imi rastalmaceste si deformeaza spusele, ca sa raman cu imaginea murdara. Nevermind. Mi e frica de bani si asta o am in sange, de la parinti laughing, serios acum.
Nu prea am ce sa fac, o sa stau cu familia, si nu o sa dau mereu mereu bani la antrenor dar marea majoritate a salariului o voi aloca lucrului asta, ca si asa, ce naiba fac cu banii, sa ii folosesc la ceva ce imi place si care imi ofera o speranta vietii, ca nu imi cumpar masini sau iarba sau ma duc la prostituate.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru AnastasiaK):

Uite viata mea Dl. Naturalu', el si Vegan Gainz :))
https://www.youtube.com/watch?v=GnI64N7Uhoc
csf...ncsf, sindromul Steve Jobs

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

E normal sa fie scumpi. Bodybuildingul este un sport SCUMP, chiar printre cele mai scumpe.

+ ca pe langa antrenor, e bine sa-ti iei si nutritionist personal. In general bodybuilderii au o echipa in spate (antrenor, nutritionist, unii au si medic personal, preparator, etc.).

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Ne am dat dracu laughing nu stiam ca Kai green e illuminati, laughing)

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Fac haz de necaz. Stiu ca asa e. Dar cand pornesti de jos nu ai cum sa fii astfel. Nimeni, sa lasam familiile instarite, de bani gata. Un om average, daca are vointa face, sportul, se duce munceste si pe masura ce evolueaza ca si fizic, participa la competitii si in etape isi ia lucruri mai demanding, fiindca, asa e cand iti permiti, dar, macar a ajuns acolo muncind, de jos, prin acest sport, asta inseamna cu adevarat disciplina si bodybuilding

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Stiu un baiat, Fara BAC, care lucreaza ca antrenor, ce ai facut Bobitza laughing, dar acum vrea sa isi dea bacul si sa faca o facultate de sport, dar a putut sa traiasca ceva ani. Fara suplimente, ma batea in cap ca e o vrajeala si el mananca doar oua de tara, 10, intr o masa, bine Gicule, esti tu smecher, vedem. E el de vreo 26 cred, de vreo 3 ori cat mine, dar nu are viitor, din aceasta privinta, cand tintesti asa jos, stii ce spunea Aristotel.
Si nu crede cat cred eu in asta, am credinta mai tare in BB.
Vreau sa fac parte la un film ca Pain and Gain laughing, a si, ma intristeaza prostolache asta de Calum von Moger, el chiar crede ca se ridica la inaltimea lui Arnold. Cheap biach.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Ok, atunci treci la treaba. Ca suplimente baga ON - seriouss mass, ON - whey gold, o creatina monohidrata, si o glutamina.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Esti cel mai tare! Daca ar fi toti oamenii asa, Ubermenschwinking

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Si inca ceva. De ce nu pui intrebari si pe un forum specializat, gen cel de pe culturism.ro? Uiti ca pe TPU e plin de copii care intreaba "daca ma uit la un film xxx, raman insarcinata?"...

p.s.: tu ma intrebasei ceva de skandenberg mai de mult sau te confund?

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Da, copiii compot si au facut o alianta diabolica aici;
Nu ma incurci, eu sunt ala big grin o spun cu mandrie, ska e un sport foarte frumos. Ce ma enerveaza ca viata mea e ca o sinusoidala, am avut atatea perioade in care eram mai bun, si eram mai tanar, mai neexperimentat, ironia, iar acum sunt mai slab decat atunci, cu mai multe resurse pierdute, timp, nervi, bani, viata. Puteam sa fac ceva.
Prostu ala de Arnie era mare campion la juniori de mult.
A castigat la 21 Mr Univers?
Am si o fascinatie cu universul si numerele.
Filmul 21, sansa vietii lui happy Ce pot sa zic, norocul vine in multiplii de 3. (2+1 =3, cauta sa vezi si gematria ce fucked up e lumea)
O sa par un las prost ordinar dar parca mereu se iveste ceva ce imi naruieste planurile si imi schimba realitatea.

Auzi, da... daca fac 1>10 al lui Arnold, stii, ridici o greutate cu care poti face doar o repetare, mai tai din ele, faci 2 max, mai tai din ele, faci 3 max > pana la 10. Pai unde e inceputul? E bine sa ridic asa mult, e chiar LOL Poate faci piramida maaa, trebuie. Este progressive overloading, creste pe masura ce ajunge la ultimul set sau serie cred cum ii zice romanurile, de abia dupa faci de la MAX 1 la 10... ca altfel, e cam ciudat sa ridici asa spontan o cataroaie. Desi am patit sa mai incep cu o greutate mare ca un blood flow mai rapid in muschi sau preexhaust ma rog nu stiu, apropo de epuizarea muschilor, intr-un video din asta pe YT il vazui azi pe Dorian Popa, nu sunt tata sau cu entertainmentul dar a spus cateva lucruri ok csf, dar m-a lovit putin cand a zis ca nu vrea sa recomande celorlalti sa faca piept triceps si spate biceps fiindca, le ai avea pe cele din urma obosite de exercitiile compuse ce se folosesc de ele, si mai bine faci Spate triceps si piept biceps, si eu zic, STA AAI, De ce ma?!
aici mdea
Stiu ca faci warm up si dynamic stretching dar
Adica cum laughing, ele lucreaza bine impreuna si e bine sa le antrenezi impreuna, sau spunea si arnold, faci close grip bench press si dupa triceps skull crushers, dupa sari repede si faci spate (pull downs) fiindca activeaza acel impins la banca cumva spatele intr-un mod special si il vei simti altfel. Asta pot sa confirm si eu.

Cred ca o sa fac push pull legs la sala, in romana nu prea stiu denumirile dar le pot intelege poate, fac corelatia.

Asta cu SKA e bolnavicioasa, poate pot sa pun accent pe unele chestii, impinsul ala la piept cu gantera cand ma tin cu cealalta mana de scripete, supinari, pronari, ramat, cestii din astea
Dar o sa fii dezavantajat daca... nu ai relaxarea aia intre?
Nu poti face BB si SkA in acelasi timp nu? Pune foarte multa presiune pe grip si dupa daca nu are recovery dai de accident sau scade, prin overworkout? Ca asa are logica.
Brzenk ala zicea ca facea 1 pe saptamana iti dai seama? Nu mi ajunge o zi nici ca sa ma,, nanc. E dat dracu ala laughing bosorog matol, tin la el, nu sunt hater, dar e enervant, are tot felul de secrete si tactici murdare big grin

Esti halterofil sau sper ca astia nu sunt aia care fac powerlifting, romana asta, esti Addicted to BodyBuilding? Din ce vad la avatarul tau. Interesant, poate facem impreuna intr o buna zi happy

| AnastasiaK a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Nu te-am batjocorit, imi pare rau daca asa a sunat laughing Doar ti-am explicat ca antrenorul e un must daca vrei sa faci ceva pe bune chiar si ca avansat, dar mai ales ca incepator. E valabil pentru orice sport, nu doar pentru bb.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru AnastasiaK):

Te iau pe tine ca arati ca stii prea multe ceva imi spune, ce zici, te bagi? sa fii impresarul meu? >_< te scot la un cico si o shaorma de la dristor, hmm apetisant si irezistibil

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Ohh... am inteles... ti e frica de bulking, nu ai sange d ala'n koae

| AnastasiaK a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Wow, cat sarcasm. In primul rand, eu am zis de antrenor, nu impresar, sunt chestii diferite. In al doilea rand, nu antrenez si nici nu-mi place cico sau shaorma.winking

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru AnastasiaK):

Stiu ma. Nici nu meritai sa imi fii antrenor, esti prea inteligenta... si stii sa faci si spagatul... pai zi-i tu Coco, nu i fumeia perfecta. Anastase il cheama pe bunicu laughing

| aXy99 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Vorbaret mai esti. TPU este psiholog universal si gratuit.

Ca sa cresti in masa musculara trebuie sa fii in surplus caloric si proteic, sa iti stimulezi corespunzator musculatura si sa te odihnesti.


Uite aici un ghid complet de crestere in masa musculara: http://www.steroizi.ro/......musculara/

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

O sa par ca un copil mic dar...
ma eu des patesc sa imi vina rau la antrenament, ma simt slabit si fara vlaga, de parca de abia ma tin pe picioare, si nu are legatura cu greutatile...
Nu am incalzire buna?
Sa stau 10 minute la banda? Ziceti ma va rog
Nu vreau sa imi pecetluiesc soarta, sa imi pun sperante desarte si sa le sfaram.
Majoritatea doar aplica progressive overload, pleaca de la o greutate mica si cresc, asa am mai facut si eu

O lipsa de vitamine? Credeti ca imi lipseste Zinc/calciu/magneziu/fier?
Parca degeaba muncesti o groaza si ai vointa daca ai genetica si un corp dat dra cu intors impotriva ta

| Cosmin86 a răspuns (pentru Eduard_Sorin_1990_zpcN):

Cea mai buna incalzire e exercitiul respectiv facut la o intensitate mai mica... gen daca la piept impingi 130, incalzirea costa in 2 serii de 20 de repetari cu 20kg si 40 kg.

| Eduard_Sorin_1990_zpcN explică (pentru Cosmin86):

Mai e, la banca sunt praf, 40 pe naiba la incalzire laughing
Glumesc dar e adevarat.
Stiu. Ma gandeam ca ar fi trebuit sa fac putin cardio, pe banda sa merg accelerand treptat 5 minute.
De unde esti, nu mi ai raspuns.
Faci powerlifting sau bodybuilding?
Eu vreau sa fiu o masina mixta. Skandenbergul pare asa... ademenitor happy dar las in viitor ce o sa fie
Auzi, crezi ca cine stapaneste calisthenics atunci va fi un atlet "complet", va stii prea bine cum sa creasca in toate, avand skillul si disciplina, si forta aceea, pot face cu greutati aceleasi miscari si poate asta ar fi fenomenal.
Hmm sa faci cu 80 de kg ( nu ca ar fi mult, Oleg Zhok l o pus pe Denis Cyplenkov, a parut Denis gigantul un biet copilas pe langa Oleg ca si forta happy ridicase ceva... vreo 180 d kg in brat, ska. Adica na, dati seama. ) superman push ups sau tiger push ups in hands (in maini) muscle ups si genoflexiuni la un picior si levier, sau flotari plansa laughing
acum, inteleg ca dezvolti aceleasi grupe musculare in bodybuilding, nu e din alt univers dar... cred ca diferenta ar, practic, ar fi ca dintre Morosanu si Yuri Boyka laughing sau John Cena si Yuri Boyka, amandoi sunt fagoti happy, macar Adkins stie sa joace.
Am cunoscut fenomene ca Lee Priest si Dorian Yates, Markus Ruhl, frate,... ce rost avem noi pe pamantul asta? Serios. Crezi ca avem sanse impotriva lui Markus Ruhl care era mai bun Bodybuilder la 14 ani decat poate esti tu, si sunt constient ca nu te cunosc. L am vazut, e photoshop Viu. Fenomene. Stiu ca unii se drogheaza, dar sa admitem ca sunt si "Nephilimi", anomalii la ordinar, ma simt submediocru. Dar asta de poate chiar distruge, fiindca daca privesti prea sus iti poti arde ochii de la soare, nu esti pregatit, trebuie sa o iei treptat si sa ai cerinte si vointa mai la nivelul tau laughing
Domne ce chestie e yates asta, dupa ca il pune pe Phil Heath la rusine, si cred ca si pe Arnold l ar bate la popou putin, nu imi mai place arnold fiindca e prea scum, extrovert megaloman arogant ce jigneste si e superficial. Cand asta, frate asta e spiritual esti nebun? laughing Chiar m-am vazut pe mine cand l am auzit vorbind.
Asta avea un program nu? Blood & Guts e doar un Motto, slogan sau chiar un program al lui cum e la Arnold Blueprint?
Dar de P90 ai auzit?
Ma gandesc sa cumpar ceva in viitor, Poate Athlean X (2, fiindca imi place sa cred ca sunt mai avansat si nu vreau sa stagnez, vreau mai repede sa evoluez.) Sunt multe, enorm de multe chestii din care sa alegi... tocmai asta e otravitor si imi displace laughing
la carti... e indescifrabil, poti doar sa fii manipulat de unu si altul care face top best carti de nu stiu ce, si sunt influentati si ei...

| Cosmin86 a răspuns (pentru AdiZNoni):

Suplimente = mancare concentrata.

Eu cred ca le confunzi cu synthol... mai documenteaza-te inainte sa aberezi.

Copil mic, pampalau si firav... explica el de suplimente ca sunt doar pentru aspect!