| Ionut_Denis_1980 a întrebat:

Salut, am 1.83 ceva gen si 77 de kg dar mai am putina burtica si tate. Trebuie sa ma apuc sa fac mai mult sport?
Vreau sa fac patratele si piept

6 răspunsuri:
| Sekim a răspuns:

Salut
Nu trebuie sa faci sport pentru a face patratele si piept, ci sa faci exercitii. Daca faci un sport ori il faci pentru performanta ori pentru a te mentine in forma. Poti cauta pe net exercitii pentru a scapa de burta, se numeste belly fat din cate stiu si sunt sute de aplicatii bune in legatura cu asta, sau ai putea sa iti faci tu un antrenament propriu dupa exercitiile care iti plac cel mai mult sa le faci dupa ce consulti toate exercitiile pentru abdomen/piept. Un exercitiu super este flotarea si foarte eficient, dar ai nevoie de forta in maini si sa faci macar 10-15 flotari pe set. Si mai este un factor pentru a avea un corp de invidiat, mancarea. Daca nu mananci sanatos sa nu ai asteptari prea mari de la corpul tau.

| Ionut_Denis_1980 explică (pentru Sekim):

Mananc sanatos.

| Sekim a răspuns (pentru Ionut_Denis_1980):

Pentru a scăpa de burta trebuie sa si mănânci cu cap. Dacă tu consumi zilnic de ex 3000 de calorii, si reduci valoarea valorică a mesei la 2500 in fiecare zi, vei fi in deficit caloric si astfel slăbești si daca nu faci nimic, nu slăbești rapid dar slăbești daca tii o dieta ca asta. Dacă faci exercitii in timpul "dietei" la 7 zile de antrenament intens vei observă mari schimbări corporale. Sper ca te am ajutat, baftă la exerciții.

| Lovelypeaches100 a răspuns:

Hohoo, si eu am 1, 83 da eu nu stiu cum sa pun pe mine kile. 77 este ceva extrem de normal si ok pentru inaltime, la 77 kg faci piept si muschi destul de usor. Si crede-ma, e mai bine sa ai burtica si tate mici, decat sa steie hainele pe tine ca pe gard.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi cât de crudă e viata și destinul? Femei fără țâțe și bărbați cu țâțe.

| Ionut_Denis_1980 explică (pentru anonim_4396):

Da?
Dacă vreau acel tatuaj pe brat și se întinde pe piept...