| Alexandru230430432 a întrebat:

Salut, am si eu o intrebare, sunt ectomorf si de multe ori ma tot gandesc, trebuia sa tin dieta ca sa am patratele?
am 1.83 si am 69 Kg, nu am patratele adica vizibile, nu sunt nici gras la burta, am ceva burtica dar e mica rau, dar daca trag un pic de piele in jos se vede ceva ceva acolo, am citit pe un documentar ca pot manca orice "murdar" adica pizza, shaorme si astea, ceea ce deja mananc, a precizat ca nu am de ce sa imi fac griji si sa profit de asta, e adevarat? Am metabolismul foarte rapid, mi se face foame repede, de ex mananc o shaorma acum, peste 20-30 min mi-e foame iar, si as dori si eu ceva exercitii bune, pentru ca vreau sa imi dezvolt abdomenul, am ceva piept acum se vede destul de bine, si la brate am o gantera de o folosesc.

8 răspunsuri:
| Cosmin86 a răspuns:

Tu vrei doar abdomen, piept si brate? Ca toti cocalarii cu spatele mic, umeri plati si picioare de gaina? laughing

| Alexandru230430432 explică (pentru Cosmin86):

E ceva ce vreau sa fac acasa momentan, nu la sala, si picioarele is formate destul pentru ca joc fotbal mult + am facut rugby o perioada.

| Alexandru230430432 explică (pentru Cosmin86):

Apropo, am gena la umar, adica e scos in evidenta (se vede foarte bine) fara sa il lucrez, daca incordez se vad acele linii ca si cum este conturat si e destul de mare.

| Cosmin86 a răspuns (pentru Alexandru230430432):

Poza?

| BuLaNNNeL a răspuns:

Exista 3 tipuri somatice, iar fiecare dintre noi aparținem de cel putin 2 sau daca nu chiar toate 3. NIMENI nu are doar 1 singur tip somatice, deci nici tu nu esti ectomorf complet.
-Exista oameni slabi care spun că nu se pot îngrașă, dar în realitate nu mănâncă îndeajuns (si Da, au un metabolism rapid de asta trebuie sa mănânce mai mult)
- si exista oameni care chiar mănâncă mult si nu se îngrașă (dar sunt foarte rari). As putea paria (ceea ce e gresit fiindca nu te cunosc) ca si tu faci parte din prima categorie. In raportul înălțime greutate esti slabut. Abdomenul se face in bucatatie mancand sanatos, scazut in grasimi si carbo (adica deficit Caloric), tu fiind deja slab singurul lucru care iti ramane este de ati antrena Abdomenul, nu recomand deficit Caloric fiindca esti deja slab și chiar ma intreb de ce ai vrea sa ai abdomen vizibil cand tu esti așchie? Stii cum se numeste abdomenul "bine lucrat" al persoanele slabe? laughing

| Alexandru230430432 explică (pentru BuLaNNNeL):

Deci exercitii nu? imi poti recomanda ceva pentru acasa, sa includa toate partile abdomenului, cele laterale tot tot tot

| maria567biebs678 a răspuns:

Nu prea cred ca patratelele se fac pe baza de dieta, mai mult pe un abonament la sala