| Anony123 a întrebat:

Salut am 12 ani (fac 13 in iunie) si vreau sa-mi iau creatina de la pronutrition(creatina fiind aceasta http://www.pronutrition.ro/produs.aspx?pID=229&cID=116&d ID=0&bID=0 ) m-am gandit sa incep cu ceva usor.Multi prieteni miau recomandat, intrbarea mea este pot lua de la o varsta asta?(as dori ca raspunsurile voastre sa nu fie in bataie de joc). DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| CrimiNNaLBoy a răspuns:

Tu gandesti?! Cum sa iei asa ceva la o varsta asa de frageda. Corpul tau este in creste si iti poti face malformatii la muschi. Eu nu iti recomand in niciun caz!
Bafta happy!

3 răspunsuri:
| Rau1Alberto a răspuns:

Daca vrei sa suferi toata viata, iawinking Daca vrei sa ajungi sa ai un corp frumos, du-te la sala de la 16/17 ani, pentru ca corpul tau este in dezvoltare si crestere si nu lua nici odata nimic! Daca o sa iei, o sa vezi ca va veni vremea cand o sa suferi si o sa zici " ba ce prost am fost"

| Anony123 explică:

Va multumesc foarte mult pentru atentia acordata

| alexmaries24 a răspuns:

Nu este foarte indicat deoarece tu la aceasta varsta trebuie sa te dezvolti.mai poti astepta macar pana la 16 ani.sau daca vrei sa faci de performanta atunci ii la alegerea ta.dar esti inca mic si nu is foarte sanatoase