| justbogd4n a întrebat:

Salut.Am 16 ani, 175 si 58 kg si fac sala de o luna.Ce sfaturi imi dati in legatura cu alimentatia, antrenamentul si daca mai cresc in inaltime?

Răspuns Câştigător
| chazz a răspuns:

Salut! Avand o alimentatie corecta si bogata, odihna si exercitii lucrate corecte nu vor fii nici un fel de probleme. Unele exerciti pot tasa coloana stopanduti cresterea de obicei exercitiile acestea sunt:presa, genuflexiunile cu bara in spate sau presa pentru. umeri, in general tot ce actioneaza asupra coloanei.In caz ca efectuezi aceste exercitii iti recomand sa folosesti o centura de sustinere a coloanei pentru. a evita aceste neplaceri.Iti recomand sa nu faci exercitiile pe care ti le-am spus anterior.Presupun ca vrei sa devii "FACUT" avand si eu genul acesta de prieteni care merg la sala, bagand proteine in tine si shakeuri ca un animal, parerea mea este ca nu ar trebui sa consumi asa ceva deoarece iti distrug ficatul.Este adevarat nu vei avea o masa musculara la fel de mare cu cea a unui consumator de "proteine" dar forta din tine va fi mult mai mare.Pt. forta adevarata in brate iti recomand sa faci tractiuni la bara.Bafta! si tinete de salahappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru chazz):

Fals, forta va fi mult mai mica. Tu ai habar ce sunt proteinele macar?

| chazz a răspuns (pentru Cosmin86):

Forta este unu iar masa musculara altahappy

| Cosmin86 a răspuns (pentru chazz):

Da, iar proteinele sunt foarte importante pentru forta. Fara proteine ( indiferent daca sunt din mancare - carne, peste, branza, oua, lactate - sau din suplimente - prafuri - ) o sa ai forta mult mai mica decat ai fi avut daca iti asigurai necesarul proteic.

5 răspunsuri:
| dany248y a răspuns:

Nu ar mai trebui sa maninci o zi dar ai voie sa bei apa aproximativ 25 litri pe zi.

| Cosmin86 a răspuns (pentru dany248y):

Esti batut in cap?