|

Salut am 16 ani si jucam football in curtea scolii treceam si driblam baieti mai mari ca mine cu 2-3-4 nu sunt foarte talentat dar am inclinatie catre football acum sunt la o echipa din liga 3 la juniori nu sunt legitimat deoarece m-am apucat acum 2 luni dar mi se intampla sa ma pierd la minge... desi stiu cum as vrea sa driblez nu-i pot dribla pentru ca au fizic si exp de 5-6 ani eu doar de curtea scolii ce pot face sa ajung fotbalist mai bun va rog imi spuneti? (ziceti-mi si cv antrenamente pentru reactie, viteza si control al mingii pentru a le imbunatatii big grin)

2 Raportează Evaluează
2 răspunsuri:
| a răspuns:

Pai cel mai bine ar trebui sa nu mai incerci atat driblinguri daca vrei sa ajungi mai departe, incearca pe pase pa centrari si da dupa ce le ai pe astea, bazeazate si pe driblinguri...Dar stiu cand te vezi cu mingea la picior incearca sa ai incredere in tine, in ce poti face, si totdeuna tine capul sus... Sper ca ti-am fost de ajutorwinking

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează
| a răspuns:

Antrenament. Si incearca sa joci cat mai mult fotbal nu iti sugerez neaparat sa ii driblezi atat de mult roaga un prieten sau pe cineva sa sstea in poarta sa ii tragi la poarta pentru a imbunatati sutu pentr. viteza iti sugerez sa alergi mult si Nu chiar foarte foarte mult incat sa obosesti alearga 10 min o tura de teren de 50 metri sau un teren cel putin 25 metri 10 minute si apoi ia o scurta pauza 2-3 minute asa o sa devii bun asa cred eu FUNDA?

RăspundeRăspunde Raportează Evaluează