anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut! Am 16 ani si treaba e ca sunt destul de slab, am undeva la 55 kg si 1.75, si de cateva zile m-am apucat de sala, eu fiind foarte slab credeti ca e bine sa ma apuc acum? Sau ar trebui sa ma mai ingras putin si dupa aceea sa fac sala?

Răspuns Câştigător
| DjSannan a răspuns:

Inainte de a te apuca de sala, ar trebui sa te concentrezi pe obtinerea unei greutati mai consistente. Asta ar insemna sa mananci mai multe alimente bogate in proteine si sa faci mai multa miscare. Daca esti destul de slab, ar fi bine sa incerci sa cresti in greutate cu 1-2 kilograme pe saptamana. Acest lucru se poate face prin combinarea unei alimentatii sanatoase cu exercitii cardio.

Cu toate acestea, atunci cand te apuci de sala, trebuie sa te asiguri ca faci exercitiile corect si in mod regulat. Un antrenor personal sau un instructor de fitness ar putea sa te indrume in aceasta directie. Pe langa exercitiile de forta, ar trebui sa faci si exercitii cardio pentru a arde caloriile si a obtine rezultate optime.

Sper ca informatiile oferite sa te ajute sa iei cea mai buna decizie referitoare la antrenamentul tau. Mult succes

6 răspunsuri:
| Gugustelut a răspuns:

Totul se trage din nastere... daca mama ta a fost grasa karma a facut in asa fel incat tu sa te nasti slab.

| Violleta2022 a răspuns:

Sala se face DUPA 20 de ani, ca acum esti in crestere si ai nevoie sa nu-ti blochezi receptorii de cretere, ci chiars a te inalti.
Faci greseala dupa greseala si in loc ca cresti si sa te dezvolti, faci pe dos!
la 16 ani poti afce uns port care sa stimuleze hormonii de crestere, precum volei, rugby, inot, handbal, dar nu sala, ca aia inhiba hormonii de cerstere si topeste putinele kilogarme care le ai.
Pune mana serios is mananca MANCARE ca numai aia ajuta la luarea in greutate ca de sala ai tot timpul din lume, DUPA 20 de ani cand se opreste cresterea ta in inaltime.

| LogofatuCristian a răspuns:

Te sfatuiesc sa te apuci de sala acum, si sa iti cumperi un mass gainer pentru a incepe sa te dezvolti, sa iei in greutate, dar o rugaminte am la tine: nu renunta pana nu ai sa obtii un corp bine pus la punct

| Cosmin86 a răspuns (pentru LogofatuCristian):

De fapt, si dupa ce obtine un corp bine pus la punct nu ar trebui sa renunte... sport (inclusiv sala) se face toata viata.

| BanuAlexandruFernando a răspuns:

Salut. Nu trebuie sa te îngrași trebuie sa ai un plan de antrenament și 3-4 mese pe zi de 600-800 calorii.
Sper ca te-am ajutat

| gigel212121 a răspuns:

Broo poti sa faci linistit eu am facut si tot lfl aveam 55 de kile doar ca aveam 15 ani soo merge