| SSScr a întrebat:

Salut, am 2 gantere de 10 kg fiecare, cu greutate ajustabila, ce exercitii sa fac cu ele pentru maini, piept, abdomen? Am 19 ani.

Răspuns Câştigător
| laurentiutirei a răspuns:

Salut.
Uita-te la aceste video
Piept:https://youtu.be/vqbJlhClKKY
Brate:https://youtu.be/i6PY_Q9q51I
Abdomen:https://youtu.be/e22iGjA1wzw

5 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

Pt abdomen nu cred că este posibil așa ceva. Pt mâini tragi de jos în sus, ținând pumnul cu degetele în fața, coatele fiind la spate, în paralel cu spatele. Altul pentru mâini, ți pumnul cu degetele îndreptate spre spate în paralel și tragi de jos în sus. La piept ai nevoie de o bancă ca la țară dacă faci acasă. Spatele pe bancă, tragi ambele mâini în vertical la maxim, până sus, și asta poți face și invers pe burtă, doar că tragi spre tine. Baftăwinking!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Cum sa nu mearga? tii gantera perpendicular de corp cu 2 maini, si faci abdomene happy
Si eu sunt curios.
Am si eu 4 gantere, o bara mare, si vreo 70kg in greutati.
Problema e ca nu am banca, si nici nu vreau sa iau, ca ocupa prea mult spatiu si am bebe mic, deja ma impiedic de jucariile lui, nu mai vreau si banca.
As fi curios cum sa fac piept cu bara, fara banca.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Pune doua, trei scaune Cătă și pune-te pe spate. Acum rămâne la aprecierea ta dacă va fi puțină distanță între elewinking.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Celcestietot):

Pai da da si cand las bara jos cum o las, ca nu pot sa o las nici dupa cap, si nici pe mine. Dupa o serie calumea, cum ma mai ridic cu titai gantera? ca am incercat si pe covoras de-ala. O sa vad si pe scaune daca merge, daca nu, sa mai caut ceva exercitii sa vad ce mai gasesc, mersi.

| Celcestietot a răspuns (pentru anonim_4396):

Cp. M-am gândit că se poate suda ceva de dimensiuni mai mici, care să poată să țină bara, ceva în formă de "X". Nu știu cât de rezistent ar fi, dar poți încerca. Baftăwinking!