| Wordofthat999999 a întrebat:

Salut! Am dat comanda de un gainer dynamize super mass de pe acest site https://www.musclegain.ro/product/dymatize-super-mass-ga iner-5-4-kg/, ce parere aveti de el? Ofera rezultate daca intr-adevar muncesti? Este mai bun decat serious mass de la on? Pe langa masa musculara vreau sa ma si ingras. Funda!

5 răspunsuri:
| RobertMoon a răspuns:

Caută pe YouTube Dymatize super mass gainer că acolo vezi direct video cu păreri (in engleza, logic). Așa e cel mai bine când vrei sa cumperi un produs, citești recenzii și îți faci singur o părere. Și ON și Dymatize sunt firme mari cu produse de calitate mare in US, gainerul de la ON era cel mai bun acum câțiva ani. Totul depinde și de cum te antrenezi, de genetic, odihna, nu te gândi că dacă bei un amarat de gainer te faci bombă. Când m-am apucat de sala acum câțiva ani primul lucru pe care l-am cumpărat a fost un gainer de la o firmă mediocră (pentru că nu știam pe atunci care sunt firmele care au produsele cele mai calitative) și o creatina de la Dymatize. Am avut ceva rezultate, dar nu știu sigur daca de la gainer sau de la creatină (pentru că le luam în același timp). Acum nu mi-aș mai cumpăra un gainer pentru nimic în lume pentru că este foarte grețos și sunt și sensibil cu stomacul. Acum o să vezi singur daca vei avea rezultate sau nu, după cum am zis diferă de la persoana la persoană.

| Wordofthat999999 explică (pentru RobertMoon):

Am cautat dar nu prea am fost lamurita. Tu ce parere ai? Am luat seriouss mass dar nu prea am fost multumita.

| RobertMoon a răspuns (pentru Wordofthat999999):

În principiu produsele de la Dymatize sunt foarte bune și le recomand, la gainere este important să îl iei pe cel care conține cel mai puține glucide (pentru că mulți producători bagă zahar la greu la carbohidrați; te uiți pe valorile nutriționale de pe spate și le compari). Un gainer foarte bun este și BSN True Mass sau de la firma mea preferată: Weider (Gainer mega mass 4000). Vezi cum îți merge de la gainerul pe care l-ai comandat și antrenează-te bine, iar daca nu vezi rezultate încearcă un gainer din astea pe care ți le-am spus sau mai schimba ceva la dietă ca sa ai surplus caloric.

| RobertMoon a răspuns (pentru RobertMoon):

Am uitat sa menționez că de la Dymatize nu am consumat gainer, deci nu știu dacă e bun la gust/rău sau daca e nasol in general, dar am consumat proteine, creatină și aminoacizi și au fost ok astea.

| Wordofthat999999 explică (pentru RobertMoon):

Da o sa incerc sa ma antrenez foarte bine si sper aa ma ajute ca serious mass nu prea a functionat si am facut antrenamente intense plus ca am respectat cele 3 mese si bogate in calorii si altele, totusi.