| David1331 a întrebat:

As avea și eu nevoie de o recomandare. Ce bicicleta sa îmi achiziționez? Buget 3000 lei maxim, as vrea roti pe 26" ca sunt cam scund și mna... Dau fundă laughing)

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Întreabă aici dirtbike.ro

Pe TPU nu prea găsești cine știe ce experți în biciclete. Și eu sunt pasionat de bicicletă, dar cum spune cineva... Ai dat prea puține detalii. Sunt mai multe tipuri de biciclete ( MTB, DOWNHILL, Enduro, All Mountain, Full Suspension, de sosea, Cyclocross, de oraș, tandem, cu trei roti de aia pentru vârstnici... laughing ) tu de care vrei? Dacă ești la prima bicicletă și nu știi de care să îți cumperi, eu as merge pe MTB măcar 1 suspensie față. Anul trecut mi-am luat prima bicicletă și cu ea mi-am dat seama ca îmi place și asfalt și sosea. De accea as vrea sa iau un cyclocross. E tot un fel de cursieră, însă cu un cyclocross poți circula inclusiv pe drum accident. Vezi ca pe site sus-menționat găsești și bazar de unde poți cumpăra bicicleta SH. Însă sunt niște preturi de dai pe spate, mai ales la all Mountain.

16 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Depinde ce fel de bicicleta vrei, ai dat prea putine detalii ce ti-ai dori. iti poti face configurarea singur si te iei dupa recomandarile de pe site a celor care au cumparat https://www.emag.ro/......-4464432/c

| MihaelaDart a răspuns:

Nu sunt sigura ca te-ar avantaja inaltimii tale Pegas 26" https://www.emag.ro/......KQCDHBBM/. Mai bine faci proba intr-un magazin de biciclete din orasul tau si apoi poti comanda pe internet doar daca este mai ieftina.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo, cred ca ar trebui sa știi și tu câte tipuri de biciclete exista. Iar bicicleta pentru downhill a fost conceputa numai pentru coborare. Urci cu telecabina apoi îți dai drumul pe bicicletă. Este un sport f scump downhill. Apoi cu un full suspension nu este recomandat la drum drept pentru ca suspensia spate te încetinește. Cursiera numai pentru sosea, dar vezi ca unele cursiere vin fără frâne și nu este recomandat circulația pe drum public. Apoi cyclocross, cu care poți circula și pe sosea și drum accidentat.

Mai multe informații găsești în link
https://www.sportguru.ro/ghid/tipuri-de-biciclete/

| iwefgOficiall a răspuns:

Salut eu am dat 3500 de lei si am luat o bicicleta electrica merge foarte bine doar ca greutatea este mai mare decat o bicicleta normala!
https://www.bimax.ro/scutere-electrice/bicicleta-electrica-zt-20

| anonim_4396 a răspuns (pentru iwefgOficiall):

3500 lei o bicicleta electrica? De care? Carpat cumva? Prietene, cred ca nu știi valoarea unei biciclete electrice. Du-te prin magazine să vezi bicicletă electrica la 9000 lei chiar și 14.000 lei.

| anonim_4396 a răspuns (pentru iwefgOficiall):

Sau o bicicletă pentru competii la 50.000 lei.

| iwefgOficiall a răspuns (pentru anonim_4396):

Uita-te la link este mai mult ca un scuter!

| anonim_4396 a răspuns (pentru iwefgOficiall):

Da, foarte fain... Eu cum sunt pasionat și de MTB cu "scuterul" electric să merg prin pădure.

| MihaelaDart a răspuns (pentru iwefgOficiall):

Https://www.bikenature.ro/e-bike-99/?order=product.price.asc
Pentru ca i se spune bicicleta are si pedale, a ta nu indicata asa ceva, nu poti da si la pedale sa faci miscare cu ea, deci stai in c*r si te duce la destinatie atat (scuze de expresie). Ca ea este electrica e, dar nu e si bicicleta pe nici departe, cat nici zana maseluta nu te crede. O bicicleta electrica o poti folosi dand si din pedale si conectata la baterie. Ala este scuter electric ce ti-ai achizionat.

| iwefgOficiall a răspuns (pentru MihaelaDart):

Si a mea are pedale dar vorba ta este mai mult ca scuter oricum nu prinde mai mult de 30 km la ora!

| David1331 explică:

Scuzați ca am uitat sa specific. mtb sa fie

| Moraru_Alex_2002_xMIF a răspuns:

Iti recomand Pegas cutezator(fat bike) eu am, e foarte comoda, si nu chiar asa scumpa(2000),

| anonim_4396 a răspuns (pentru Moraru_Alex_2002_xMIF):

Urcă tu cu un "fat bike" un drum în pantă. Oare reușești? Nu prea, pentru că e FAT și e grea cu draci.

| Moraru_Alex_2002_xMIF a răspuns (pentru anonim_4396):

Din contra, daca erai un "pasionat" de biciclete, ai stii ca e full aluminiu,(ma refer la pegas,) si nu depaseste 12kg, pleaca acasa ca esti destept de puti!

| anonim_4396 a răspuns (pentru Moraru_Alex_2002_xMIF):

Tu cu bicicleta ta care e bună numai să te plimbi prin cartier. Du-te cu un fat bike la drum lung să vezi cum ajungi acasă : In patru labe. Când vei fi pasionat de bicicletă cum sunt eu, care achiziționez pentru că fac din asta un sport, atunci să vorbești. Tu o cumperi cât sa faci înconjurul blocului. Iar eu nu ma refer la cadru, deșteptule. Pe cantar ai pus o janta sa vezi cât cântărește? Dar o janta cu tot cu cauciuc și camera umflata. Du-te ma de aici cu deșteptăciunea ta... Să urci cu un fat bike la drum în pantă e ca și atunci când urci pe lângă o motocicleta defecta. Gândește înainte sa dai reply.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Moraru_Alex_2002_xMIF):

Pentru ca da, m-am urcat pe un fat bike și este un tractor cu pedale... Roțile sunt mari și grele, abia mergi pe ea. Asta a fost conceputa pentru plimbare prin cartier.